Reklama

Reklama

The Walking Dead: World Beyond

(seriál)
  • USA Monument (pracovní název)
Trailer 3
USA, (2020–2021), 16 h 32 min (Minutáž: 44–58 min)

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hrají:

Alexa Mansour, Aliyah Royale, Hal Cumpston, Nicolas Cantu, Nico Tortorella, Annet Mahendru, Julia Ormond, Joe Holt, Aaron Snyder, Christina Marie Karis (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

The Walking Dead: World Beyond je seriál, který se odehrává 10 let po pádu civilizace v Nebrasce. Hlavní postavy Iris a Hope žily bez větších problémů, dokud se do jejich osady nedostala tajemná zástupkyně Občanské republiky. (Doomcourier)

Recenze uživatele PatrikP4 k tomuto seriálu (12)

The Walking Dead: World Beyond (2020) 

S těžkým srdcem jsem zkouknul celou řadu... Proč s těžkým? Nejhorší puberťaci na scéně TWD... I ta Judith je ve svých 8 letech daleko drsnější nebo ta z Fear co byla lhala (Charlie myslím nebo jak se jmenovala)... Nemůžu říct že se vyloženě těším na další sérii, ale spíš čekám menší zlepšení a co bude dál... Takže ze zvědavosti se asi na to kouknu... ()

Brave (2020) (S01E01) 

Duch z dílů TWD se přenesl i zde... Moc keců málo akce... Ale na pilotní díl byl že je to daleko lepší než předchozí spinn Fear... Samozřejmě zde vidíme šest (+ plus paní republikou, která se asi objeví i v dalších dílech) naprosto nesympatických postav (ty co vypadají jako pro další průběh hlavní)... Výjimka vypadá jen Hope ale uvidíme v jakých stopách dál půjde... Každopádně bylo asi naznačeno co se bude dít dál a holky měli pravdu... ()

The Blaze of Gory (2020) (S01E02) 

Oba dva spinny prostě nemají ten drajv hlavního seriálu... Děti i dospělí vypadají že mají více problémů než lidi z různýma poruchama... NAŠTĚSTÍ VÍME ZE TENTO SERIÁL BUDE MÍT JEN URČITÝ POČET DÍLŮ A SÉRIÍ, což je asi dobře... ()

The Tyger and the Lamb (2020) (S01E03) 

Trošku akce opět nevyváží psychické problémy dětí a dospělých... Tři ženská áčka se sejdou na scéně (Alexa, Aliyah, Annet), ale že by někdo vynikal to se zatím říct nedá... A opět také vidíme klišé TWD, děti se dva díly vyhýbají zombíků a stačí jedna akce a teď to bude lítat oči, ruce, nohy, hlavy... ()

Shadow Puppets (2020) (S01E06) 

Konečně o něco málo záživnější díl než ty předchozí... Ale opravdu jen o něco málo... Jsem rád že tento seriál má jasný konec protože zatím z něho nevychází nic zajímavého... ()

Truth or Dare (2020) (S01E07) 

No konečně se to trochu rozjelo... ()

The Sky Is a Graveyard (2020) (S01E08) 

Tragický... Když to vypadalo na rozjezd vše se zase zaseklo a je z toho nuda... ()

The Deepest Cut (2020) (S01E09) 

Relativně zajímavý díl... Přesně se ti dalo ale čekat... Konec série a seriál se minimálně o pár procent začne zlepšovat... ()

In This Life (2020) (S01E10) 

Jak se dalo předpokládat... Konec série čas na naladit na další... A ze zvědavosti se na ní celkem i těším... Ale není to nic přehnaného, prostě jen zvědavost co bude dál... ()

Konsekans (2021) (S02E01) 

Druhá řada pro mě začala stejně jako první skončila... Nudně... V tomhle seriálu se zatím nic moc neděje... ()

Související novinky

Seriál Živí mrtví končí, zombie ale zůstanou

Seriál Živí mrtví končí, zombie ale zůstanou

10.09.2020

Stanice AMC oznámila konec populárního seriálu Živí mrtví. Kabelovka završí současný seriál jedenáctou rozšířenou sérií, která bude mít celkem 24 epizod. Prvních dvanácti se pak dočkáme už příští rok… (více)

Reklama

Reklama