Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Randall "Memphis" Raines žije poklidným životem kdesi na předměstí a učí děti jezdit na motokárách. Ovšem pouze do té doby, než se dozví, že se jeho mladší bratr zapletl do krádeží aut a jednu tak parádně zpackal, že mu hrozí smrt slisováním v autě. Byl přesvědčen, že s kriminální kariérou definitivně skončil, ale nastal čas, kdy se musí na chvíli vrátit ke své bývalé profesi. Dostal totiž zakázku, kterou nemůže odmítnout. Buď ukradne padesátku drahých a náležitě zabezpečených automobilů, nebo jeho bratr zemře. Aut na seznamu je hodně a času pekelně málo. Proto Memphis svolá svůj starý tým, aby rozehráli koncert, po kterém bude policii ještě dlouho zvonit v uších! (TV Nova)

(více)

Recenze (620)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Silná drahá auta, Angelina Jolie obarvená na Blond, a k tomu skvělá hudba s Nicolasem Cagem řídícím v závěrečné scéně Ford Mustang "Eleanor"... ,a šílený zabiják, který dělá ve volných chvílích nábytek = 60 sekund .... Velmi povedená nenáročná zábava, která potěší nejen automobilové fandy 7.5/10. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Film nabušenej akcí a rychlejma autama, všechno je ve skvělým tempu, který vás nenechá ani na chvilku vydechnout. Naštěstí to má i děj, kterej má hlavu a patu, což u podobných filmů moc častu neni vidět a taky kvalitní herecký obsazení, tim samozřejmě hlavně myslim Nicolase Cage a Angelinu jolie, takže tam musim bouchnout 5* ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Takže - Cage jako zloděj-sympaťák, Duvall jako charakterní milovník koní pod kapotou ze staré školy, Angelina jako obvykle;), Vinnie Jones jako ne zrovna ukecaný ranař ve stylu Velkého Chrise ze Sbal Prachy A Vypadni, výborná hudba a hlavně a především bryndák v povinné výbavě pro všechny milovníky, nadšence a / nebo znalce těch krasavců nebo krásek na čtyř kolech, bez rozdílu pohlaví, vyznání, barvy pleti nebo čehokoliv jiného. Ale jinak je to hrozný béčko:) 70% ()

borsalino 

všechny recenze uživatele

Bože, bože... Tušil jsem, že nepůjde o veledílo, tak jsem si připravil i další činnosti, abych plonkový čas ve filmu nějak využil. Takže jsem stačil napsat dva emaily, otevřít si v kuchyni víno, zjistil jsem předpověď počasí na zítra, manželka mi nadiktovala nákup... a čas mi příjemně uplynul až do sladkého konce, kdy zlosynové padli, druhdy desperáti odhalili svou citlivou, spravedlivou a skutečnou, charakerní a lidskou tvář a trochu nablblí policajti zase ostrouhali mrkvičku. Napětí a dramatu bylo jako šafránu, srovnatelně asi s příběhy Křemílka a Vochomůrky, takže rozdávat hvězdičky není v podstatě za co. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Když se někomu líbí celý film jen proto že v něm jednu z hlavních rolí hraje auto, tak by stálo za to popřemýšlet zda-li by nebylo vhodné vyhledat příslušného lékaře. Například docent Chocholoušek, by po takovém pacientovi sáhnul s obrovskou chutí.... Hodnotit příběh by nemělo cenu, Bruckenheimer se z toho snaží udělat podívanou ve stylu Skály. To usilí vypadá hodně směšně. Přemýšlím zda existuje něco lehčího než krást v LA auta. Docela rád jsem si tuhle "podívanou" po letech připomněl a zjistil že mě vlastně chybět nebude. 50% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (52)

  • V čase 1:23 v dabované verzi prohlásí Castlebeck (Delroy Lindo) že "jedinej Shelby z šestasedmdesátýho roku se nachází..." avšak Shelby GT 500 (Eleanor) je z roku 1967. (A7X92)
  • Keď ide Memphis (Nicolas Cage) po prvýkrát za Sway (Angelina Jolie), ktorá leží pod autom, tak sú vidlicové kľúče v každom zábere položené inak. (Sufferer)
  • Na tabuli, kde je seznam aut, je napsán 69 Dodge Superbird. V roce 1969 udělal Dodge jedině speciální NASCAR model nazvaný Charger Daytona. Jediný vůz, který se jmenuje Superbird, je od automobilky Plymouth, která tento model vyrobila v roce 1970. (Ahurmen)

Související novinky

Naštvaný řidič Nicolas Cage

Naštvaný řidič Nicolas Cage

01.09.2009

Skoro by to mohl být sequel k 60 sekundám. Nicolas Cage si v akčním filmu Drive Angry studia Nu Image/Millenium Films zahraje muže, jemuž tlupa motorizovaných padouchů zavraždí dceru a unese její… (více)

Bruckheimer opět přitvrdí

Bruckheimer opět přitvrdí

27.09.2007

Když necháme stranou Mizery 2, v nichž opravdu nebyla nouze o krvavé gejzíry a zpomaleně prskající mozky, Jerry Bruckheimer v posledních letech točil jeden rodinně laděný přístupák za druhým. To víte… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno