Reklama

Reklama

Já jsem Groot

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(10)

Malý stromový výrostek Groot se vrací v druhé řadě seriálu „Já jsem Groot“. Dospívající Groot objevuje vesmír a cestuje i za jeho hranice na palubách kosmických plavidel Strážců. Střetne se tváří s novými barvitými bytostmi, prozkoumá nová prostředí a přitom zjistí, že není rando strkat nosík tam, kam ho strkat nemá. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (117)

speedy7929 

všechny recenze uživatele

Pozeral som to so svojou manželkou, ktorá mi pri treťom diele povedala: " To je taká somarina pre mentálne zaostalých". Čo čert nechcel, práve tam bolo niečo smiešne a zasmial som sa. Manželka dodala: " Vidím, že ty sa bavíš" :)))) Bohužiaľ, nebavil som sa. Čakal som troška zmysluplnejší seriál, ktorý nás aspoň pobaví viac ako jeden krát. / 20% ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

MCU se pokouší otevřít brány těm nejmenším, a tak že to zkusí přes jistě nejroztomilejší postavičku světa humanoidní strom Groota, je inu i docela rozumný tah. Jenže aby to fungovalo aktuální timeline se musí vrátit zpět, což nakonec nějak nechápu. Není to žádná ucelená příběhová archa a ty dětinský prvky jsou malinko pěst na oko, jak tupě to několikrát působí. Nebaví mě to a jen další potvrzení, že svět okolo Avengers je aktuálně v pro mě nezajímavé pozici. Redukovat a vrátit se k základům, tohle nefunguje! Je to jak CGI covid projekt.. 60% ()

Reklama

VktrCZ 

všechny recenze uživatele

Původně jsem se ani na já jsem groot dívat nechtělm. Ale když to má dohromady jen 25 minut, tak proč vlastně ne. No a byl jsem velice mile překvapen. Dost mi to připomínalo takový ten seriál mrňsoucci. Prostě v každým díle zažije groot nějaké tři minutové dobrodružství. U většiny takovýchto seriálu je kvalitu dílů různá. Ale tady musím říct, za všechny díly kromě prvního mě fakt bavily. Ano, říkám bavily. Humor mě taky překvapil. Protože jsem se několikrát i zasmál. Musím vypíchnout poslední díl Magnum opus, kde se groot pokouší namalovat rodinný portrét a místo toho odpálí málem celou loď. V tomhle díle má i Cameo Rocket, což je super. Ale tady všechny propojení k MCU končí. Tento seriál je opravdu naprosto odtrhnutou anatologií o jednom malém stromku. ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, velmi krátká, pěkně naanimovaná blbůstka pro děti, která neurazí ani dospělého, pokud chce vidět něco milého a úsměvného, co mu vyplní čas u jídla. Opravdu tu není nic víc a ani být nemělo, jedná se prostě o rozšíření pro děti u kterého dospělí nebdue trpět, ať už skrze roztomilost a milost Groot nebo skrze pár pěkných vtipných nápadů. ()

Bordoshut 

všechny recenze uživatele

6/10 – I am Groot není regulérní seriál, nýbrž jen patero úsměvných skečů s tímto prkenným harantem, se nímž po dobu 20 minut objevujeme svět. Příběh, ač pochybuju, že se to tak dá vůbec nazvat, je zasazen do období krátce po prvních Strážcích Galaxie, takže pokud jste je neviděli anebo ani netušíte, kdo že je to vlastně ten Groot, asi nemá smysl se do seriálu pouštět, protože kromě nehorázného fanservisu a roztomilé animace, která je navíc místy nedotažená, skutečně nemá co nabídnout. Mimo to ani není a nebude důležitý pro pochopení čehokoliv jiného v MCU, takže pokud nechcete strávit 20 minut sledováním jednoho listnatého prďoly, jak dělá brikule ve třech různých lokacích napříč vesmírem, můžete si tenhle seroš v klidu odškrtnout. Top hláška: "Já jsem Groot!" Moment... a nebyla vlastně taky jediná? ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • V tomto díle se objeví obálka čtvrtého čísla časopisu „Alf“. Ve skutečnosti jde o reálný magazín, který byl publikován mezi lety 1988–1992. (KaterinaSkop)
  • V této epizodě se název seriálu objeví až na konci. (LUKICKK)
  • V této epizodě se název seriálu objeví až na konci. (LUKICKK)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Reklama

Reklama