Reklama

Reklama

Resident Evil: Apokalypsa

  • Velká Británie Resident Evil: Apocalypse (více)
Trailer 2

VOD (1)

Alice (Milla Jovovichová) bola jedným z dvoch ľudí, ktorí vyviazli z katastrofy, čo premenila podzemné laboratóriá mamutej biochemickej korporácie Umbrella Corporation na smrtiacu pascu. Druhým bol Matt Addison (Matthew G. Taylor) – muž, ktorý chcel pôvodnr odhaliť nekalé machinácie mocnej firmy. Spolu s Alice unikol z tajného centra Umbrelly zamoreného hladnými zombie a bleskurýchlymi mutantmi. Sám sa však stačil nakaziť nebezpečným T-vírom a vedci z Umbrelly sa rozhodli zneužiť ho na ďalšie experimenty. Teraz sa Alice znovu ocitá na prahu zlého sna. Spustošené Racoon City sa zmenilo vinou T-víru na mesto živých mŕtvych. Bývalí zamestnávatelia mladú ženu aj tentoraz vháňajú do súboja, v ktorom musí bojovať a zabíjať, alebo bude sama zabitá. Jej hlavným protivníkom je teraz monštrum Nemesis. A nie je to nikto iný ako hrozne premenený Matt… Boj na život a na smrť v meste mŕtvych – to je úloha skúsenej a novými schopnosťami obdarenej Alice, odvážnej Jill Valentineovej (Sienna Guilloryová) a ich spoločníkov – Carlosa Oliveru (Oded Fehr), Nicholaia Ginovaeffa (Zack Ward) a L. J. (Mike Epps)... (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (611)

2Pac 

všechny recenze uživatele

Neviem k RE2 napisat nic "inteligentne", tak ani nic nepisem... snad len tolko, ze scenar, rezia a herecke vykony by boli slusne v PC hre, nie vsak v kine. Ked niekto pristupi na hru (zatial neznameho a podla mna aj v buducnosti neznameho) rejzu, moze sa vytesovat pri brutalne preexponovanych akcnych scenach (pozliepanych bez rozmyslu), na krcovitych vyrazoch kvazihercov a neskutocnych logickych zhovadilostiach a moze sa celkom dobre zabavit. Ja sa vsak po tejto skusenosti uz nikdy s Wittom na jednom piesocku hrat nebudem. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Úpadok filmu je značný, ale pozerateľný priemer si drží s veľkým prehľadom. Určite to však nie je pre zmenu režiséra, to skôr predebilnený scenár, žiadny mega záver a zbytočne komplikovanú akciu. Pár scén ju síce drží parádne nad vodou, ale hneď na to ju podkopáva nejaká debilná scéna, ktorá vystrelí z hlavy všetko dobré, čo bolo dovtedy datočené. Faktom ale zostáva, že Milla je aj tak stále jediná action-woman, ktorej tú akciu verím. 55%. ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Nekoukatelný blivajz, kterým Witt málem pohřbil slušně se vyvíjející sérii. Zběsilou akci vystřídala akce nudná a epilepticky sestříhaná, maskéři si při tvorbě záporáka vybrali slabší den a ani Milla nebyla zrovna dvakrát cool. A Siennu Guillory bych během prvních pěti minut upálil za prznění filmového pásu. Never more!!! ()

Rosomak 

všechny recenze uživatele

Ubohé pokračování našlapaného prvního dílu, která úplně vaří z vody až mi bylo trapně na něj koukat. Totálně nezvládnuté akční scény, stupidní scénář, který postrádá jakoukoli logiku a tempo u kterého musí snad každý usnout... Film rozbředl a mrzí mě, že autoři nedokáží už napsat scénář ani tak, aby byl slepencem spousty akčních scén, které by bavily a nějak diváka alespoň upoutaly... Takhle je to nuda, u které jsem neustále koukal na hodinky a čekal kdy už to skončí... ()

k212 

všechny recenze uživatele

Přesně takové pokračování jsem očekávala, dějove dotažené do trapnosti, po filmové stránce ryze průměrné až nenápadité, zmizela elektronická hudba a bohužel ji nahradila patetická orchestrálka. Naprosto se vytratily vtip a lehkost, která mě společnými silami rozesmívaly v jedničce. Nudila jsem se, nezasmála jsem se, nesoucítila jsem s "hrdiny" a jejich osudem, dokonce mě nic nedonutilo popřemýšlet o ději. A to je špatné, je to známka toho, že tomuhle spatlanci opravdu něco (hodně) chybí. ()

Galerie (214)

Zajímavosti (29)

  • Major Timothy Cain (Thomas Kretschmann) řekne (v 70. minutě filmu) dvakrát „Finish him“, což v překladu znamená „Doraz ho“. Tím odkazuje na snímek Mortal Kombat (1995), který režíroval scenárista a producent filmu Paul W.S. Anderson a který je rovněž podle známé videoherní série. (imro)

Související novinky

A profesorem Moriartym se stává...

A profesorem Moriartym se stává...

30.09.2010

Když se mluvilo o obsazení hlavního padoucha v Sherlocku Holmesovi 2, padala zvučná jména: od Brada Pitta přes Hugha Laurieho až po Daniela Day-Lewise. Roli nakonec získal Jared Harris. Kdo, k čertu,… (více)

AVP 2

AVP 2

05.05.2005

VOTRELEC VS. PREDÁTOR, filmové stretnutie mimozemských tvorov z dvoch legendárnych sci-fi sérií (Votrelec a Predátor), zožal aj napriek záporom, o ktorých by vedel rozprávať snáď každý, kto film… (více)

Reklama

Reklama