Reklama

Reklama

Vlkodlak: Noční lovec

(TV film)
  • USA Werewolf by Night (více)
Trailer 1

VOD (1)

Za temné a ponuré noci se ze stínů vynoří tajná skupina lovců monster a po smrti svého vůdce se shromáždí ve strašidelném domě prastarého rodu. Při podivném a děsuplném vzpomínání na vůdcův život jsou lovci vyzváni k tajemnému a smrtonosnému soupeření o mocnou relikvii. Čeká je noční lov, který je nakonec přivede tváří v tvář nebezpečnému monstru. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (253)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha jednohubek od Marvelu, která se vám spolehlivě vykouří z hlavy do několika dnů. Nijak zvlášť atraktivní děj, který je brutálně předvídatelný a akce je úplně o ničem a připadala mi otravně children friendly. Za zmínku stojí snad pouze zajímavá stylizace a vizuál vzdávající hold starým hororům, ale ani v tomto ohledu film nepřichází s ničím novým či převratným. Upřímně mi uniká samotný důvod vzniku podobného projektu. [25 %] ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Michael Giacchino, můj nejoblíbenější skladatel, a teď i tvůrce marvelovek? Na to je asi ještě brzo, jestli ale jeho debut povede k něčemu většímu, budu jedině rád. Za hodinu mi zvládl představit nové zajímavé postavy, neotřelým, ale příjemným způsobem rozšířit mnohožánrovost MCU, a ještě k tomu složit parádní hudební doprovod. Bernal super, Teda chci hned domů, největší radost mám ale z Laury Donnelly, do které jsem od The Nevers regulérně zabouchnutej a její Elsa to jenom podtrhla. Po filmovém přešlapování na místě a nevyrovnaných kvalitách na seriálové frontě si Marvel zase jednou připisuje skvělou trefu. 8/10 ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Nic geniálního, jak by se to rádo vidělo, ale moc fajn cvičení. Příběh triviální. SPíše než forma to táhne dopředu obsazení Bernal, Donnelly a Man-Thing. V podstatě by mne velmi bavilo to viděl v dalším příběhu. Milých 7/10 do_Od_ Jestli jsi do ní zabouchnutý, tak doporučuju Cizinku, má tam vedlejší roli, ale je skvělá :) ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Při sledování jsem měl přesně ten pocit, jako když jdu po městě a vidím mentála v bejsce s tričkem Marvel. Ne s nějakým hrdinou, jen s nápisem Marvel. Prostě chuť toho kokota okamžitě zmlátit a pověsit na první pouliční lampu. Marvel degraduje cokoliv, co se dá nazývat filmovou tvorbou, nebo nedej bože uměním. Tohle se může líbit jen dementům a vypatlancům. Nesnáším tuhle dobu do morku kostí. Příšerná sračka. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím. Na poměry Marvelu svou formou relativně svěží vítr, nicméně obsahově naprosto průměrná věc. Na 54 minutách se s daným materiálem přece jenom dá vykouzlit o trošku víc než skvěle natočená pocta "klasickým hororům" v typickém (čti samoúčelně přeakčnělém) rouše Marvelově, kterej si ty klasický scénáristický archetypy (čest těm pár výjimkám, u nichž si alespoň částečné nabourání vydupali režisérské osobnosti) prostě neodpustí. Porovnám-li 12 let starou poctu ve formě remaku nesoucí se na podobné vlně, vyhrává The Wolfman i přes svou občasnou debilitu s přehledem. U něj jsem "ten" feel měl. U Werewolf by Night ho udusily pařáty filmové pop-mašinérie. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • V tomto snímku se poprvé objevuje na televizních obrazovkách komiksová postava Man-Thing (Carey Jones). (mikki089)
  • Werewolf by Night se poprvé objevil v komiksu „Marvel Spotlight #2“ z února roku 1972. (JerryMalfoy97)

Související novinky

Michael Giacchino našel nový projekt

Michael Giacchino našel nový projekt

05.01.2023

Oscarový skladatel a po nedávném debutu u Marvelu se snímkem Vlkodlak: Noční lovec taky režisér Michael Giacchino (Ztraceni, The Batman) se zdá se našel svůj příští tentokrát už celovečerní projekt.… (více)

První reakce chválí novou unikátní marvelovku

První reakce chválí novou unikátní marvelovku

27.09.2022

Oceňovaný skladatel Michael Giacchino (Ztraceni, Star Trek, Válka o planetu opic) musí být s Kevinem Feigem velký kamarád, nejenže totiž od šéfa Marvelu dostal šanci natočit svůj režijní debut jako… (více)

Reklama

Reklama