Reklama

Reklama

Titanic

  • Česko Titanic 3D (více)
Trailer 2
USA, 1997, 194 min (Alternativní 187 min)

Obsahy(1)

V dubnu 1912 vyrazila luxusní zaoceánská loď Titanic z Anglie na svou první, a bohužel i poslední plavbu. Své pasažéry ale do cíle cesty nikdy nedovezla – narazila na ledovec a klesla pod hladinu. Tím začalo drama největší námořní katastrofy v dějinách lidstva. V ledových vodách Atlantiku skončilo mnoho životů a osudů. Mezi nimi byla i jedna láska, která vlastně ani pořádně nezačala. Americký velkofilm v režii Jamese Camerona, oceněný jedenácti Oscary®, katapultoval mezi nejzářivější hvězdy Hollywoodu oba představitele hlavních rolí – Kate Winsletovou a Leonarda DiCapria. (Cinemax)

(více)

Recenze (1 991)

benji66 

všechny recenze uživatele

Tak takhle nějak si představuji dokonale odvedené filmařské řemeslo. Ladí tady všechno, od castingu, přes herecké výkony, scénář, režie, hudbu až po promo... A ještě jedno výrazné plus - třebaže je film vyprávěn retrospektivně, vyjímečně to není ani trochu rušivé, spíš si divák může ve správném okamžiku od hlavního příběhu může odpočinout a trošku si utřídit dojmy. "Pánové, bylo i ctí s Vámi dnes hrát." Ztráta jedné kytičky za přílišnou předvídatelnost příběhu a trošku moc kýčovitosti. ()

Birokrat 

všechny recenze uživatele

Tomuhle odpad :-),tak to může dát jen někdo kdo má mindráky z Jacka Dawsona.Asi ty jejich při tom myslí na něj,protože jinak to nějak nechápu!!! ()

Zsir 

všechny recenze uživatele

tohle má být v top 10! naprosto fantastický film. Nejemotivnější film, nejromantičtější... brečel jsem :) ()

anousek 

všechny recenze uživatele

Pro mě to skvělý film. Miluji ho a klidně se na něj budu dívat až do konce světa a nikdy mě neomrzí. Poprvé a možná i podruhé jsem plakala ale pak už ne. A i přesto, že jsem to viděla snad milionkrát pořád se mi to líbí. ()

Frank234 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nelze říci, že by přeformátování do 3D byl kdejaký zázrak, ale celková kvalita obrazu je neskutečná. Každý jeden frame má na sobě stopy výtečně odvedené práce. Jinak film není rozhodně potřeba komentovat. V podstatě z toho nešlo vymačkat více. Skvělá práce na každé scéně. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Snímek Titanic se stal kultovní záležitostí, která stála neskutečné peníze.. Co se týče zpracování a vizualizace, tak smekám .. navíc když hlavní hrdinové jsou ikony hollywoodského výsluní. Dále se není potřeba více rozepisovat, film zná většina diváků. Malou výtku bych měl k tříhodinové stopáži, jinak spokojenost 85% ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Pořídil jsem si speciální dvoudiskovou edici a rozhodně ničeho nelituji. Velkolepá podívaná, strhující příběh, famózní režie. Vyčištěný obraz, skvěle prostorově nazvučeno. V tomhle případě skutečně nemám jedinou výtku. (doporučuji zhlédnout alternativní konec) ()

eexDon 

všechny recenze uživatele

Für mich - 90%, - /vlastně jenom 1. polovina - pouhých 90 minut filmu, prostě milostná linka o ničem, plochá, povrchní, prostě cukrová vata/, + /ale jo, ústřední dvojice hezoun Leo + přítulná číča Kate, takový typ filmu jako Titanic musí mít 2 hezké představitele, na které se dobře dívá, hudba - ač mocně romantická, tak se mi docela líbila, rozpočet opravdu nejde přehlédnout, opravdu velkolepost až do detailů, 2. polovina, kdy jde loď ke dnu, se nedá popsat, naprosto perfektní, 2. polovinu filmu miluju /v kontrastu k 1. polovině//, hodnocení - velkofilm ztělesňující všechno typické pro Hollywood - láska, smrt, tragédie, velkolepost, monstróznost, 1. polovina povrchní a útrpná, ale 2. polovina je jeden z vrcholů filmu vůbec, ta velkolepost, ty emoce, ta tíseň /scény v potápějící se lodi/, monstrózní, kdyby takový byl celý film, ta je to jeden z nejlepších novodobých filmů, rozhodně lepší než Avatar, který mě sice uchvátil, ale taky jsem ho viděl 1x a už se k němu nemám potřebu vracet, ale k tomuto filmu se /občas/ vracím a to HLAVNĚ KVŮLI 2. POLOVINĚ FILMU, NA KTERÉ UJÍŽDÍM A TO TOTÁLNĚ!!! ()

kiki1 

všechny recenze uživatele

Strhující příběh lásky bohaté dívky a chlapce z nejnižší třídy zasazený do největší katastrofy všech dob. Perfektní zpracování, skvělá kamera a brilantní herecké výkony. Pro mě nejlepší film všech dob. Výborný scénář a režie Jamese Camerona. Jeden z mála filmů, který mě na konci rozplakal když Jack umíral. A mě jen tak něco nerozbrečí. Nezapomenutelný zážitek. ***** ()

WerushkaP 

všechny recenze uživatele

Titanic je úžasně natočený film, v němž nechybí láska, napětí, smysl pro detail, to vše skvěle podbarvené skvělým soundtrackem, jež obletěl svět. K tomu všemu hrají výborní herci, mimochodem Leonarda jsem díky tomu obdivovala už od dětství... Neznám nikoho, kdo by se podle mého hodil víc na tyto role než Kate s Leem. Myslím, že kdo nezná tento film a tento příběh, tak se ochudil o hodně ! Dnes je spoustu filmů , který nemaj nic, nepředaj žádnou myšlenku, nemají vtip, napětí, příběh, prostě je to slátanina. Ale toto daleko předčí všechny filmy. Měl by to být nejoblíbenější film světa. Kdybych mohla, dám tisíc hvězdiček. ()

Isabella.M 

všechny recenze uživatele

Zakaždým ma udiví, ako Cameron dokázal rozprávaním príbehu úplne zmeniť vnímanie času u diváka - teda, aspoň u mňa. Nech to pozerám, koľkokrát chcem, vždy mám pocit, že od prvého záberu pod morskou hladinou a upršaným New Yorkom prešlo sotva 15 minút. Napriek tomu film trvá 3 hodiny. Svojím spôsobom, je to geniálne. ()

choose 

všechny recenze uživatele

Skvost,ktorý snáď až na pár jedincov očarí a ohúri každého.. Cameronovi sa podarilo niečo čo len tak ľahko neprekoná. + skvelý Caprio, Winslet a Zane.+ soundtrack Celion Dion. Čo dodať majstrovské dielo kde neostane ani jedno oko suché ()

cooler 

všechny recenze uživatele

Titanic je luxusní velkofilm,který si svůj mega úspěch rozhodně zasloužil.James Cameron je králem filmového světa. ()

mudrscorpion 

všechny recenze uživatele

Rezijne, hudebne, vizualne i herecky je film na pet hvezd... Jenze Leo mi uz od pulky filmu lezl tak moc na nervy, ze jsem při kazdem dalším zkouknuti filmu uz jen cekal, az konecne umrzne v mori. :-D Tedy za preslazeneho Lea o hvezdu min. ()

Musura 

všechny recenze uživatele

Mega filmovy hit, ktory pozna kazdy. Vynikajuce vykony hercov, vyzdvihnem Kate Winslet. Pribeh zalozeny na skutocnej udalosti dodava filmu potrebnu davku adrenalinu. Jeden z mojich najoblubenejsich filmov! ()

mafianis 

všechny recenze uživatele

Príbeh starý už vyše 100 rokov..romantika na potápajucej sa lodi...skvelý Billy Zanne v roli Hockleyho...úžasná piesen Celine Dion...sountrack Jamesa Homera...patrí to k mojim srdcovkám, aj ked Cameronove filmy nepatria uplne medzi moje oblúbené, Titanic je vínimka a určite sa nehanbím za názor že ide o jeden z najvačších a najlepších filmov všetkých čias... ()

Jinrey-1 

všechny recenze uživatele

Film je možná jen romantickým grandem dvou osob ( ne každému se to líbí ) ale i tak, James Cameron se pustil do projektu, u kterého všechny podobné a předchozí filmy netrhly tolik peněz a nebyly tak slavné. Tento film je pocta lidem, kteří zahynuli ohavnou smrtí v roce 1912, je to jedna z největších tragédií nejen kvůli tomu, co loď znázornila ( možnost dalekosáhle cestovat a ještě luxusním rázem ), ale i kvůli tomu, kolik lidí muselo tehdy zahynout ( mezi tím i děti samozřejmě ). ,, Pan Režisér " a tento film si myslím, rozhodně nezklamali. Není to pro každého, ale pravý člověk, co dokáže během filmu uronit slzu alespoň, se řadí mezi lidi, co mají srdce. Já sám tomuto filmu dávám plné hodnocení, protože je velmi dobře ztvárněn a natočen. Děkuji. ()

Související novinky

Cameron má plány i pro šestý a sedmý díl Avatara

Cameron má plány i pro šestý a sedmý díl Avatara

07.02.2024

Nedají si říct a nedají. Jamese Camerona můžeme označit za nejúspěšnějšího filmového režiséra všech dob, minimálně co se týče tržeb. V pětici nejvýdělečnějších snímků historie má totiž hned trojici… (více)

DiCaprio bude spolupracovat s dalším velikánem

DiCaprio bude spolupracovat s dalším velikánem

18.01.2024

Warneři si nejspíš připíšou další hit, alespoň po kvalitativní stránce. Do nového filmu se jim totiž podařilo zlákat samotného Leonarda DiCapria. Co je ale přednější - od Scorseseho přechází DiCaprio… (více)

Avatar: The Way of Water už je čtvrtý

Avatar: The Way of Water už je čtvrtý

29.01.2023

Byl to poměrně zajímavý souboj - přitáhne více pozornosti diváků velký návrat Star Wars po deseti letech, nebo návrat Avataru po třinácti letech? Teď už známe odpověď. Pokračování sci-fi blockbusteru… (více)

Reklama

Reklama