Reklama

Reklama

Zombies: Den-D přichází

  • USA Day of the Dead (více)
Trailer

VOD (1)

Video film na motivy slavné předlohy George Romera vypráví příběh o smrtící (no, smrtící... jak se to vezme) nákaze, která se objevila v malém městečku. Armáda zablokovala všechny výjezdy z města za záminkou armádního cvičení. Nic netušící občané však začnou mít podezření, že tu není něco v pořádku. To pravé peklo propukne až se soumrakem... (jamesjimbo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

hippyman 

všechny recenze uživatele

hohó, no tak to zas byla jízda... nedělal jsem si iluze o nějaké originalitě, ale aby (spoiler alert) zombíci přemýšleli, používali střelné zbraně a zůstávali vegetariány i po "smrti" (spoiler alert end), to už bylo fakt moc... americká krás(k)a v uniformě, celkem dobře nasnímané akční segmenty a moje slabost pro béčkové zombies-filmy to jakžtakž zachránily na závěrečných 50%. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Sice velmi svižný, nicméně blbě sestříhaný remake, jehož veškerý potenciál je utopen jak ve špatné gradaci, tak v nulové absenci pamětihodných scén/dialogů/charakterů. Žánrové harcovníky potěší pěkné gore efekty a vděčné zombie propriety, ale chybí tomu patřičná atmosféra a potřebná syrovost. Snaha o „další“ oživění zombíků prostřednictvím obřích skoků a schopnosti lézt po stěně/stropě působí komicky a i když se příběh odehrává na ploše celého města, působí neuvěřitelně kulisně. Nová verze Day of the Dead je zajímavá maximálně tím, že Mena Suvari hraje vojandu… ale to na vyhonění (nejen) hodnocení opravdu nestačí. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně nezáživná blbost. Tento snímek je exemplárním příkladem hrubě nefunkčního hororu, ba dokonce i hrubě nefunkčního filmu. Pár scének rozhodně nezachrání zbytek plný absolutního zhnusení snad nad vším. Směšnými herci počínaje a těžce ubohým příběhem končeje. Nevěřím, že se tahle hovadina mohla někomu třeba jen malinko zamlouvat. Moc nechybělo a chcípl jsem nudou. Škoda jakýchkoli dalších slov. Zhlédnutí jen na vlastní nebezpečí. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Filmárske umenie sa podľa mňa len tak vytratiť nedá. Ale keď už aj najväčší režiséri ( v súčastnosti napr. Spielberg ) svoje projekty zaštítujú nízkou umeleckou kvalitou, čo čakať od béčkarov. Steve Miner niekedy platil za remeselne zdatného žánrového režiséra. Točil divácky úspešné kultovky ( PIATOK TRINÁSTEHO 2-3, DOM, WARLOCK ) a jeho pozícia bola jasná. A je jasné aj to, že týmto remakom narobil toľko škody ( nielen sebe ), že sa k réžii už vôbec nedostal. Zatiaľ. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Zabudnite na dusnú a klaustrofobickú atmosféru z Romerovho originálu. Vlastne zabudnite úplne na pôvodný Day of the Dead (´85). Tento film je síce rekame, ale ani na chvíľu mi to tak neprišlo. Len má rovnaký názov. Miner film natočil po svojom a nedopadlo to bohviejako, kedy to aspoň poňal vtipne ako napr. Lake Placid(a nie trápne). Za zmienku stojí, že je tam jeden hlavný zombík :) zombíci vedia strieľať a skákať ako spidermani ba dokonca jeden je vegetarián a tak nevraždí :D Akože sorry, ale poriadna hovadina. Dávam 40%(z toho 10% za sexy Menau Suvari a za občas pekné gore.) Ale nebyť Suvari tak idem ešte nižšie. Jeden z najhorších zombie filmov a remakov vôbec! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Budova rádia se nachází na ulici Elm Street, která odkazuje na sérii Noční můra v Elm Street. (Holina)
  • Pri úteku z nemocnice používa Sarah (Mena Suvari) pištoľ M9, ktorý má kapacitu zásobníka 15 nábojov. Môžeme si všimnúť, že Sarah z neho vystrelí 23 krát bez toho, aby zbraň nabila. (ShortyIC)

Související novinky

Předělaný Romero podruhé

Předělaný Romero podruhé

13.07.2006

Když se nejaký ten čas zpátky začalo proslýchat, že jeden z pionýrů vyvražďovaček Steve Miner rozjíždí natáčení remaku Day of the Dead, mnozí fanoušci originálu byli skeptičtí. A budou asi i nadále,… (více)

Reklama

Reklama