Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (211)

tron 

všechny recenze uživatele

„Kýbeľ na grcanice som ti dala vedľa postele, šťastné spičené Vianoce.“ Príjemne priamočiara morbidita plus príjemná vianočná atmosféra rozľahlého domu plného upokojujúcich elektrických sviatočných výzdob. V teplej obývačke krb, v rádiu koledy a za oknami hustý sneh, proste ideálna kulisa pre krvavý horor, v ktorom voňajú mäsové koláčiky. K tomu atraktívne progesterónové a estrogénové herecké obsadenie. Ale aj scenár, ktorý sme už toľko krát videli (vrátane žánrových klišé a nelogického jednania postáv) a ktorý robí z ČIERNYCH VIANOC 2006 len ďalší povinný žánrový zárez do rukoväte. P.S. Jedná sa o remake snímky z roku 1974, ktorá je pokladaná za otca vyvražďovačiek (štyri roky pred Carpenterovým HALLOWEENOM). ()

cariada 

všechny recenze uživatele

No takový běžný horor. Ale scéna kdy kluk povraždí rodinu a z matky si vykrajuje vánoční cukroví a pak to krásně pojídá neměla chybu. A nebo když ho máme ve 12 letech ojede a má sním pak dceru. Billy se po letech vrací domů ,ale tam bydlí skupina studentek a tak jednu po druhé vraždí a vydloubává jim hlavy jenže někdo mu ještě asi pomáhá.... ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Remake je brakovější, hloupější a mnohem krvavější neboli akčnější. Na atmosféru se zde vůbec nehraje, jde se přímo na věc. Nejvíce mě rozesmálo, když se jedné postavě zapíchl nešikovně rampouch přímo do oka. Billy Lenz zde řádí jako pominutý a dokonce dostal i svůj původ. Crystal Lowe se ani tady toho nějak nebála. Jinak ten dům byl prolezlý skrz naskrz. Holt platí Všude dobře, doma nejlíp. 40% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na podobný námet, ako bol originál z roku 1974 bol napísaný odlišný scenár, ktorý má oproti pôvodnému snímku nemálo zmien a tak sa javí skôr ako pokračovanie než remake. A tým, ktorým verzia spred takmer 40 rokov nechutila z dôvodu toho, že sa zameriavala viac na príbeh a postavy ako na kolotoč nechutností, je predstavený klasický, krvavý ( a celkovo vynikajúci ) slasher. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Skoro-hovadina. Ale co musím ocenit, je, že hned od začátku filmu to má spád. Musíme samozřejmě pominout klasickou americkou demenci v blázinci, kdy hlídač je prostě un-logic-man. Dialogy jsou trapné. Škoda také že deadgirl numero III zemřela tak brzo, byla z nich nejhezčí...Rolničky, rolničky, kdo pak vám dal hlas ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Film měl původně jiný konec, ale po testovací projekci bylo rozhodnuto, že se musí přetočit. (Dlee)
  • Původní název byl Bloody Christmas. (JasonIX)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama