Reklama

Reklama

Producent BRYAN SINGER (režisér X-Menů a Superman se vrací) a scenárista a režisér MICHAEL DOUGHERTY (spoluautor X2 a Superman se vrací) přicházejí se strašidelnou, temně komickou oslavou nejděsivější noci roku. Halloweenská noc dovádí princip Creepshow a Povídek z krypty do zcela nových, temných hlubin a servíruje nám čtyři vzájemně propletené příběhy, které se odehrávají o halloweenské noci: ředitel střední školy (DYLAN BARKER) melouchaří jako nemilosrdný sériový vrah; touha panenské dívky po tom pravém muži se strašlivě zvrtne; skupina teenagerů provede drsný kanadský žert s katastrofálními následky a mrzoutský starý muž (BRIAN COX) se utká se zlomyslným halloweenským démonem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (355)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý nápad natočení několika povídek z hallowenské noci v černohumorném-hororovém hávu. A ta černohumorná rovina vyšla daleko lépe. Díky ní je to celé hodně odlehčené a nebere se to vážně. Když se to ovšem snaží o tu napínavější část, tak to zcela dobře nevychází, i když pár dobrých okamžiků by se tu našlo. Díky tomuto míchání žánru vznikla docela zajímavá atmosféra. Jen škoda, že se ty příběhy nerozhodli vyprávět postupně. Mělo by to určitě větší efekt než vyprávění příběhů najednou, což filmu místy podráží nohy. I tak je to ale celkem zajímavý počin, který už jen díky své krátké stopáži velmi rychle uteče. Asi se to nebude líbit každému, ale fandové hororu a černého humoru by to ve volném čase mohli zkusit risknout. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Chaos a bordel sa tiahne celým filmom. Dej bol plytký, fádny a totálne nudný. Masky jedna veľká katastrofa a ako z pomocnej školy. Napríklad taký vlkolak mi skôr pripomínal susedovho psa ako niečo čo by malo aspoň trocha postrašiť. V Harry Potterovi mali lepšieho, to bez debaty. Celý čas som sa pozeral na hodinky, že kedy to už konečne skončí. Ešte šťastie, že film je relatívne krátky. Horor? Komédia? To asi ťažko. Nebál som sa a nesmial. Skôr mi to pripadá, akoby horor s komédiou odštartovali beh na 100 metrov a po desiatich padli v kŕčoch a agónii na zem. Našťastie to koniec s tým starkým a akože strašidelnou tekvicou troška zachránil. Len žiaľ posledných 5 minút nerobí film. 30/100 ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Dougherty: 1. Main Titles ,2. Meet Charlie ,3. It's Halloween, Notÿhanukkah ,4. Charlie Bites It ,5. Father and Son ,6. Meet Rhonda ,7. To the Quarry ,8. The Halloween Schoolbus Massacre ,9. The Elevator/Laurie On the Prowl ,10. Halloween Prank ,11. Not a Trick/Red and Black ,12. Laurie's First Time ,13 Old Mr. Kreeg ,14. Pumpkin Shooter/Meet Sam ,15. The Bus Driver ,16. The Neighborhood ,17. Trick 'R Treat ,18. End Credits ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Nemám rád mixované ovoce. Pro ty z Vás, kteří by náhodou četli můj poslední, v této chvíli tedy už předposlední, komentář k Spongebobovi, stále mám pisatelský blok a věta první této skromné písanky je vlastně mým komplexním vyjádřením a to i když si tak trochu lžu do kapsy, ohlédnu-li se ve své divácké kariéře zpět, musím přiznat, že už jsem narazil na celou řadu podobných müsli směsí, kuliček s mlékem či mléčných koktejlů a když už ne celá řada, tak minimálně několik určitě, se mi jich i líbilo. Veskrze průměrný divácký zážitek z Halloweenské noci tedy nebude způsoben tím, že se jedná právě o tento typ filmového díla, ale spíše tím, že je to prostě nevyvážená sračka. A ejhle, celý můj komentář tedy zní : Nemám rád mixované ovoce, za určitých okolností může způsobit nepříjemný průjem. Dýňový chlapeček mne však pobavil - *** ()

T2 

všechny recenze uživatele

Tržby za predaj DVD v USA $3,034,206 //počet predaných kusov 197,895║ Ja tam strašne cítiť že to je debut, lebo ako celok je ten film doslova nefunkčný, pokiaľ by sa to bralo na samostatné scény tak fajn, tie boli prevažne na dosť dobrej úrovni, kde bolo cítiť slušnú dávku napätia, do príbehu napasovaní čierny humor až tak neberie ale ani neotrávi, film sa dá brať ako čistý priemer bez vyšších ambícii. /50%/ ()

Galerie (29)

Zajímavosti (21)

  • Film měl premiéru na Butt-Numb-A-Thon filmovém festivalu v Austinu, kde se dočkal vřelého přijetí. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve Vancouveru v Britské Kolumbii od 16.11.2006 do 23.1.2007. (Terva)

Související novinky

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

30.01.2017

Vedle filmových vesmírů se superhrdiny, kouzelníky nebo rytíři Jedi nám roste před očima také univerzum s obřími monstry. V roce 2014 ho rozjela Godzilla, už za pár týdnu ho obohatí Kong: Ostrov… (více)

Reklama

Reklama