Reklama

Reklama

Čtyři oběti. Čtyři bolestivá tajemství. Aidan Breslin je zkušený detektiv, který se stále nevzpamatoval ze smrti své manželky. Zatímco vyšetřuje případ nezvykle brutálních masových vražd, zjišťuje, že existuje nějaké děsivé spojení mezi ním a vrahem. Klíčem se zdají být biblická proroctví spojená se čtyřmi jezdci Apokalypsy: Válkou, Hladem, Morem a Smrtí... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

Nemám rád tyhle detektivky, kde se do případu zavlékají členové rodin.ať už jako oběti, což je častější, natož takhle.Takže ten konec je pošahaně krkolomný. Vlastně jsem ani nepochopil motivaci toho synka. Já když byl v jeho věku, tak jsem byl rád, když táta nebyl doma, abych mohl páchat všeliké nepřístojnosti. Teď když táta umřel, mi moje tehdejší chování připadá samozřejmě pošetilé a hloupé. Jak rád bych si s tátou popovídal, ale už je pozdě.

Moskyto

Moskyto (hodnocení, recenze)

Pokud si dobre pamatuju, tak myslim, ze on sam, ten jeho syn, ale uz si nejsem jistej na 100%.

Pishin

Pishin (hodnocení, recenze)

POZOR SPOILER Zdarec lidi mohl by me nekdo osvetlit ten konec... trosku jsem ke konci uklimbnul a neni me jasny uplne to zakonceni... netusim kdo povesil toho syna v tom divadle _??

na příspěvěk reagoval woodsman

petraso

petraso (hodnocení, recenze)

No celkem slušný film...ano téma není nejoriginálnější, ale to neznamená, že by to měl být hnedka skoro odpad...

Arcadio

Arcadio (hodnocení, recenze)

Ak hľadáte film, ktorý kráča s dobou, ale zároveň ponúka otrepanú klasiku, hor sa na lup. Mysteriózna detektívka, pre mňa bez hororových prvkov, miestami prekvapí, no záver je príliš čitateľný. A kde je tá doba? Film nepriamo, no pre mňa okato naráža na dnešný prúd "Emo". Po formálnej stránke sa jedná o príjemnú klasiku s občasným atypickým prestrihom. 3 *.

MicRei

MicRei (hodnocení, recenze)

Místo označení horor -mělo být krimi.Jinak slušná kriminálka.To znamená u mě ***

Moskyto

Moskyto (hodnocení, recenze)

No, zrovna vcera jsem to videl, ale 110 minut to teda nama. Pri 80. minute uz naskocily titulky. Nektere filmy maji premrstenou stopaz, ovsem kratka stopaz tomuhle filmu, alespon podle me celkem uskodila. Skoda...

Radous04

Radous04 (hodnocení, recenze)

no horor... to je trošku silný označení. taková temnější kriminálka... not bad, ale čekal jsem víc. Takovej film na sobotní večer v TV nova :-)

Barty!"!!!

Barty!"!!! (hodnocení, recenze)

Na hudbe by mel pracovat Jan A. P. Kaczmarek (Hledani zeme nezeme, Karamazovi). Jen kvuli tomuhle se na to hrozne tesim :)

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Podle traileru to vypadá na po dlouhé době poměrně dobrý krimi thriller. Doufám, že to dopadne o poznání lépe než Zloděj duší.

murakamigirl

murakamigirl (hodnocení, recenze)

jj, atmosférický ! hmm Quaida som si dlho a milo plietla s iným hercom, akurát už dneska netuším že s kým :)) možno na to ešte prídem, som ešte mladá DDDD

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

mandes: To imho nebyl dobrý film, ale jistě, zapomínám na V dobré společnosti a na několik dalších jeho povedených filmů, ale poslední dobou je to mizérie. :-/

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Dennis Quaid? Hmmm, zajímavé. Ten kluk by si už konečně zasloužil nějaký pořádný film.

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

Peter Stormare a Ziyi Zhang - dobrý dôvod prečo byť na to zvedavý

Reklama

Reklama