Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá zpěvačka a automobilová fanatička Natasha se proti své vůli stane řidičkou v nelegálních automobilových závodech, organizovaných pro zábavu znuděných boháčů. Její matka je unesena, a pokud ji chce zpět, musí vyhrát... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Nemastné neslané. Narozdíl od svého bratra, který je tímto snímkem zcela nadšen a dokonce jej řadí i před svou oblíbenou sérii Rychle a zběsile jsem já spíše zklamán. Hodně se tam mluví o ničem a na druhou stranu se toho moc neděje (rozhodně méně než jsem čekal). Dějová stránka je nevyvážená a režijní vedení nejeví žádnou snahu o inovaci. Co se týče příběhu je slabý, ale tohle jsem čekal. Mnohem větší podpásovkou je špatné natočení toho minima akčních scén, které je spíše unylé a až na krátkou 'bitku' ze začátku filmu opravdu hodně nudné. Divák v podstatě dostane to co čeká, i když vlastně celkově tomuto balení něco chybí. Koho ještě pobaví padající motocykly policistů, když kolem projíždí rychlé auto, má nějakou tu šanci, že jej tenhle snímek bude bavit. Těm ostatním mohu jen poradit, ať se mu vyhnout. ()

Zeliiik 

všechny recenze uživatele

Víc než přehlídku nádhernejch aut jsem nečekal, takže jsem celkem spokojenej. Navíc se tu objevilo několik fakt povedenejch hlášek, hlavně v podání Eddieho Griffina. Některý scény byly víc než debilní (např. přistání s letadlem...), příběh jednoduchej, že to víc ani nešlo. Akorát ty do duše promlouvající a filozofický řeči si mohli opravdu odpustit :) ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vyleštěný snímek, že více být už vyleštěnější ani nemůže. Ano, vše tu září, až z toho oči přechází. Ani tak výrazné barvy dlouho nebyli ve filmu vidět. Rychlá nablýskaná auta, závody, mafiánské kšefty a praktiky, a několik rvaček. To vše ve velmi jednoduchém příběhu. Což o to, podívaná to není špatná, ale veškerý zážitek kazí nelogičnosti. Pan režisér by mohl například vysvětlit, kdo ty závody filmuje ze všech možných úhlů, stříhá a přenáší do dvou televizí umístěné ve stanu, kde se ony závody sledují. Auta doprovází pouze jedna helikoptéra. Poněkud záhada. A proč tak brutálně rychlý střih. Při závodech divák pořádně nevidí, co se vlastně děje a při rvačkách kdo s kým. Vyprávění postrádá jakékoliv napětí a dějové zvraty, takže zbývají jen ty auta, ale to je na film poněkud málo. Ve výsledku je snímek hodně slabý. ()

Gothar 

všechny recenze uživatele

Tak na tento film som sa vdaka peknemu traileru dost tesil, krasne auta a krasne zeny som dostal, ale to je asi tak vsetko. Pribeh je dost primitivny, herecke vykony obycajne a preteky aut maju dost nerealisticky priebeh. ALE ako lacna zabava po narocnom dni je tento film dobrou volbou. Kto si chce pozriet pekne auta (ake snad este v ziadnom filme v takomto pocte spolu neboli) a pekne zeny, tak tomu tento film mozem odporucit. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Trailer navnadil na pořádnou stíhací akci v podání těch nejsportovnějších a nejrajcovnějších aut současnosti. Fakt je ale trochu jiný. Závodů je opravdu po málu a jediné co by mělo držet film je příběh. Jenže Redline má podle mě stokrát horší příběh než takový třetí díl Rychle a zběsile a to je co říct. Neobjeví se v něm nic nového ani zajímavého. Pár vtípků se opakuje a jediné co dokáže být vtipné tak Eddie Griffin, který hláškuje a prožívá všechno závodění kolem něj. Ono se dalo čekat, že se to nepovede, ale důraz na tak parádní auta nemohl dopadnout zas tak hrozně. Ferrari, Lamborghini, Maserati, Mercedes. Klasika. Přesto se na to hezky kouká. Ale to je nejspíš jediná věc na celém filmu. Nedokážu si představit kolik musely stát všechny ty zničené auta. Na tenhle film jich je totiž opravdu škoda. --- Mám ti dát ty peníze do pusy? - Nezní to moc hygienicky. - Tak si pak vezmeš tic tac. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • V malých rolích se ve filmu objevili také profesionální hráči pokeru Gus Hansen a David Williams. (slatkac)

Reklama

Reklama