Reklama

Reklama

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (562)

Filmpub.cz (Daniel Žák)

"Z celé (pro mě osobně) dost smutné vlny Něco Movie se Superhero Movie přeci jen trochu vyděluje, protože oplývá některými atributy filmovosti a humornosti. To však nic nemění na skutečnosti, že jde o velmi podprůměrnou komedii, která nabízí málo vtipu a ještě méně nápadů. Ale: mezi slepými je…"

MovieMania.sk (Tomáš Kolompár)

"Superhrdina je podľa môjho názoru filmom, ktorý treba na míle obísť, lebo sa to vlastne ani filmom nedá nazvať. 85 minútová, akože, paródia sa tvári, že je vtipná, ale opak je pravdou. Vo filme sa ani na chvíľu nedá na ničím zasmiať. Pár scén by stálo zato, no tvorcovia ich pretransformovali iba…" více

MovieZone.cz (Václav Rybář) odpad!

"Na prostředníčkujícího Papeže nebo mláceného Dalajlámu už jsme si všichni zvykli, ale vážně se ten gag musí opakovat v každém filmu? A proč to zase dohromady nedává smysl? Protože je ten původní pavoučí scénář roztrhán na kusy zoufalou snahou vystřelit si z co nejvíc comicsových adaptací? Myslím,…" více

Playall.cz (Lubomír Hort)

"Jestli je vám tak deset, patnáct let, či jste mírně či více retardovaný, pak je tento snímek určený právě pro vás. Vy ostatní se mu vyhýbejte tím největším obloukem, jaký kolem vašeho kina dokážete udělat. A pokud by se vám přeci jenom chtělo vyhazovat peníze za tenhle nesmysl, pošlete je radši mě,…"

Premiere.cz (Radim Bartík)

"Proti toxickému filmovému odpadu typu Velkej biják a Děsnej doják se tahle parodie může pyšnit aspoň nějakým dějem: dělá si totiž srandu hlavně z prvního Spider-Mana. Těsně poté, co si s ním užije celé stádo nadržených laboratorních zvířátek, kousne jistého troubu geneticky vylepšená vážka. Když si…" více

Tiscali.cz (Linda Winsh-Bolard)

"Superhero Movie je druh filmu, který ukazuje rvačku mezi Nelsonem Mandelou, arcibiskupem Desmondem Tutu, dalajlámou a papežem a chce, abyste se tomu smáli.Vysmívá se krutě (i dost nevhodně) fyzickým i intelektuálním postižením. Je fantasticky nesmyslný, často s dřevěnými dialogy na hranici…"

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama