Reklama

Reklama

VOD (1)

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (562)

ladko 

všechny recenze uživatele

Slabý pokus o paródiu, ktorá síce ma pár zábavných momentov(“Take it all bitch!”; spiderman kiss), ale prevažujú trápne, pri ktorých sa chytáte za hlavu. Celkovo sa nebolo skoro vôbec na čom smiať(o nejakom väčšom zasmiatí nemôže byť ani reč) a tak sa mi zdá, že časy vtipných paródii sú už dávno preč(naposledy sa mi ešte ako tak páčilo Scary movie 4), ale tých ultratrápnych je čím ďalej, tým viac(Epic movie, Date movie...). Škoda. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Jeden z prípadov, keď je predloha dosť silná (a hlavne vhodná) na to, aby strpela komediálny remake tohoto typu. Jeden z mála prípadov, kde som sa miestami aj zabavil, a nemusel som film dopozerávať na desať krát, ako tomu bolo napríklad u This is Sparta (paródia 300). Superhrdina neohúri, a urazí len miestami. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jo, je to lepší než všechny ty Scary Movie a podobně, ale to neznamená, že to stojí za moc. Spíš bych řek jednookej s šedym zákalem mezi slepejma. Vtípky vesměs z éry němýho filmu a nebo záchodovýho ražení. To, že tam toho prdění a krkání neni tolik, zvyšuje v mých očích kredit celýho filmu. Ale jen na 10%. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Zatímco konkurence už paroduje filmy sotva se vytasí se svými trajlery, Weinsteinovci s Davidem Zuckerem teprv objevují šest let starého SPIDER-MANA a Stephena Hawkinga a vrstvu usedlého prachu se snaží opucovat četnými vtípky o spotřební technice a internetu. Jak už se jim to osvědčilo, opět berou předlohu hezky scénu po scéně, přičemž u každé usypají něco ze svého skrz na skrz prolouhovaného pytlíku trapných scarymoviesáckých fórečků (mezi kterými se tradičně najde pár perel, mj. boží imitátor Toma Cruise) a nechají k tomu zatrdlovat xichty známé ze SM doplněné o ZAZovské veterány (Nielsen a odulý Robert Hayes). ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Já se bavil. Přiznávám, že jsme zrovna něco slavili a tak nemusí být můj úsudek vzhledem k jisté míře alkoholu v krvi úplně objektivní, navíc superhrdinové jsou mi nesvatí a tak je mi vše co ukazuje jejich debilitu takřka svaté. Ale neodvolám svůj blud ani před nikým neočekávanou španělskou inkvizicí. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (16)

  • Opätovne boli využité niektoré gagy zo série filmov Bláznivá strela (1988), ktorú produkoval aj David Zucker. Podobne ako vo filme Bláznivá strela, aj tu človeka na invalidnom vozíku Leslie Nielsen potľapká po chrbte a následne spadne z budovy. (Pat.Ko)
  • Film původně režíroval David Zucker, ale pak se režie ujal Craig Mazin. Původní název byl "Superhero!", ale nakonec byl film nazván Superhero Movie. (Danny F.)

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama