Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Deimos k tomuto seriálu (1)

Knight Rider - Legenda se vrací (2008) 

TV/// Obsazení 9/10 Děj 10/10 Hudba 9/10 Efekty 10/10/// +KITT je zpátky, úvodní znělka, Justin Bruening, akce, triky, spád, zábava -už dlouho jsem u něčeho nelitoval, že to má jen 17 částí a že to stopli, snad ještě něco natočí/// Neuvěřitelné, můj vysněný seriál byl natočen a bez debat naprosto splňuje moje představy o tomto fenomenálním seriálu. Víte ten původní seriál je dnes už vyčpělí a zastaralí. První dvě řady mě bavili, teď koukám na třetí a už je to celkem nuda. Jenže tento je tak naboostovaný, moderní akci nabitý, hezký a zábavný, že nelze neříct: "takhle to má být, tohle jsem chtěl vidět a zažít" Nový Knight Rider totiž kopíruje koncept toho původního. Tedy charismatický hlavní hrdina jako jediný jezdec (člověk) brání svět proti zločinu a bezpráví (bude to dnešním divákům stačit?). Sice mu k tomu pomáhá velmi pohledný, charismatický a zábavný tým, který ho nenechá nikdy ve štychu a zajímavě ho doplňují, ale zásada, že jezdí sám tu zůstává. Chválím to, jak se umí hlavní hrdina dobře prát. Sice se o něj nebudete bát, ale zaručeně budete cítit jeho pěsti a lámání kostí jeho soupeřů. Jinak to co měl původní Michael Knight má i tento. KiTTa a kočky v každém dílu. Fakt tohle zůstalo a pro oko je to opravdu lahodící. KITT je úžasný. Sice se více podobá normálnímu autu. Vzhledové se měnící FORD už nenadělá takového rozruchu jako ten dřívější, rovněž ani tak často neskáče....jenže ty jeho hračičky, vychytávky a funkce jsou tak úžasné, že nebudete stačit zírat. Navíc i hlasově (scénář a dialogy) si nestojí vůbec špatně. Prostě tímto jsem si splnil svůj seriáloví sen. Už jsem ani nedoufal a hlavně jsem ani nečekal, že mi nabídne takovou zábavu. Úplně jsem se tetelil blahem jako malej kluk a řechtal se na celé kolo. Prostě paráda./// Celkem 97%/// ()

Reklama

Reklama