Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

Grimlok 

všechny recenze uživatele

Knight rider goes Viper. Ne, nejsem blázen, opravdu se z KR stává nová Zmije. V první sérii se zmije měnila podobně jako Kitt v piloťáku (nano-technologie), od druhý série se mění stejně jako Kitt od prvního dílu (trapný a blbě zpracovaný otáčení plechů). Jestli se autoři nechali unýst Transformers-mánií, tak na to průměrný efekty stačit nebudou. Nevim jestli se mi to jenom zdálo, nebo ne, ale přišlo mi, že i Attack mode vypadá jinak než v piloťáku. A jestli vypadá fakt jinak, tak to akorát pos*ali, protože ten z piloťáku byl cool. Jediný, co na tomhle seriálu zůstalo cool, je Val Kilmer a Mustang. Tomuhle seriálu nedávám moc dlouhou životnost, nebejt autoři úplný debilové, mohlo se na to dát i koukat. ()

plk.Lukas 

všechny recenze uživatele

V prvním díle si tvůrci vzali moc věcí, které do něj chtěli dostat (nevím proč k tomuto nepoužili pilot). Dialogů je víc než v celovečerním dramatu. Rychlý střih a pohyb kamery jen dál prohlubuje celkovou chaotičnost děje. P.S.: těšil jsem se hodně, ale to co jsem viděl mě hodně překvapilo ( zlatej UWE u toho se to dá alespoň čakat... :-) ) ()

Reklama

brit84 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak otřesnou ubohost, jako tohle pokračování, si starej Knight Rider asi nezasloužil. Tohle postrádá jakoukoliv myšlenku reálnosti a to mě na tom vadí nejvíc. Protože prostě není možné, aby auta plavaly pod vodou, hlavní hrdina přežíval výbuchy naváděných střel a...(mohl bych pokračovat donekonečna). Jenže peníze se asi dají vytřískat i ze sebevětší sračky. A to tady dokonce vidím, že je to 251. nejoblíbenější seriál. Někdy nestačím zírat, co lidem stačí ke spokjenosti. ()

PDcz odpad!

všechny recenze uživatele

odpad! Normálně to neděláme a seriály nekomentujeme, ale tohle mi ublížilo. [X] Minus 1* bod Dialogy.. PROBOHA!!!! [X] Minus 1* bod Ta drkající kytara nebo klavírní sóla mi lezla krkem [X] Minus 1* bod Proč tam nedali nějaké herce? [X] Minus 1* bod Ahoj, já jsem Majkl. Majkl Knight. Jsem tvůj otec.. Ahoj Majkle, já jsem Mike, tvůj syn...... Před 25 lety mi jeden muž řekl, že jeden muž může zmenit svět. [X] Minus 1* bod Píšu na noťasu, tak dnes nebudu vkládat odkazy, ale seriál "Zmije" s měncím Dodge Viperem byla originálnější než tato nanotechnologická kára. BOŽE!!! [X] Minus 1* bod Sakra, teď mi došlo, že už jdeme do mínusu.. proč tu nejde hodnotit záporně? Tohle VELEDÍLO mi zkazilo původní seriál, která jsem jak malej kluk hltal na německých TV kanálech. [X] Minus 2** body Chtěl jsem odejít po 10, 15, 20, 25 minutách.. dával jsem tomu šanci.. jakmile se ale objevil na scéně "Ahoj, já jsem Majkl, jsem tvůj otec..." tak to už jsem nevydržel a se smíchem jsem šel na záchod. A pak že na zácpu je nejlepší šaratice.. pche[X] Dnes bez komentáře.. není mi z toho dobře ()

Spevo 

všechny recenze uživatele

Zaujímalo by ma, pre akú vekovú hranicu to je určené. Do 10 rokov to ešte môže byť dobré, mňa tiež ako malého bavil originál (koho vtedy nie..), takže chápem, že mladším sa to môže páčiť, ale momentálne ma tá sprostosť až urážala, trápne, o ničom, nudné, nesympatickí herci.. Jedna hviezda za pekné auto. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • Paul Campbell (Billy) a Bruce Davison (Charles Graiman) už predtým spoločne hrali v seriáli Hviezdna loď Galactica (od r. 2004), pričom Campbellova postava sa tiež volala Billy. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama