Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 222)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

PRVNÍ ŘADA: Paráda, má to tu správnou míru zábavnosti, díky které odpustíte i drobné lapsy ve scénáři. Postavy jsou sympatičtí sviňáci a schopnosti jsou tak správně omezené, že s nimi často mají víc problémů než užitku, to záporáci (kolik tomu děcku bylo?) jsou až nečekaně správní a slušní. Krví se nešetří, pro fuck se nejde daleko a parádní soundtrack. Sem s dalšími díly. Ještě poděkování jedné speciální osobě, která mi tuhle pecku doporučila... Jsi nejlepší. ;-) DRUHÁ ŘADA: Výborně navazuje na slibně rozjetou jedničku. Příběhy se komplikují a zvraty berou dech. Jen tak dál. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť. Uvedomujem si všetky diery (priam priepasti) v logike i ďalšie nedostatky v scenári... ale keď ono je to tak nehorázne zábavné a všetky (hlavné) postavy sú zaujímavé a sympatické. Nechýba napätie a výživné gore, je to bezchybne natočené, soundtrack je skvelý... skrátka a dobre, Heroes, dajte si pohov, na týchto britských týpkov nemáte ani náhodou. ()

Reklama

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Uuuuu vážně zajímavý seriál! Jsem z něho opravdu nadšena, viděla jsem zatím dvě série, ale doslova jsem je žrala. Prostě pecka! Vynikající postavy, děj, "schopnosti", všechno. Nic bych nevytkla. Nejlepší je Robert Sheehan! Ten prostě a jednoduše nemá chybu, je správně ujetý, bláznivý, vtipný, arogantní, charismatický a já nevím co ještě. Druhá nejlepší postava je Lauren Socha, ze začátku jsem ji moc nemusela, přišla mi taková divná, ale postupem času, jsem jí měla pořád více ráda, má svůj osobitý styl, který k ní patří. Každý díl se dělo něco nového, což mě vážně bavilo a postaralo se to o to, abych se nenudila ani minutu. Takhle rychle mě nezaujal snad žádný seriál, jediná škoda je, že moje neoblíbenější postava - Nathan už není ve 3. sérii a proto mě to moc netáhne jí zhlédnout, ale určitě se k ní někdy dostanu. * Nebudu měnit celý komentář, ale už jsem shlédla i 3. sérii. Kdybych jí měla ohodnotit jako ve škole, tak by byla chvalitebná. Měla TOP díly, ale také nic moc díly, což se u předchozích dvou sérií nestalo, že by byl nějaký nic moc. Doufám, že ve 4. bude opět Nathan, Alisha a Simon, jelikož bez nich by to nebylo ono, ale tím samozřejmě nemyslím, že Kelly, Curtis a Rudy jsou ti vedlejší, to rozhodně ne. Chci další díly- co nejrychleji! ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Teda musím uznat, že tenhle seriál je dost o hovně. Každou chvíli se to odehrává někde jinde a téměř v každém druhém díle, je tam někdo jiny s nějakými schopnostmi. Do toho halda perverzních keců. Velké plus co to má, je alespoň to, že to diváka nutí dívat se až do konce. K zahození to není a občas jsem se těm hlodům zasmál. Tak těch 70% úspěchu to dá. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

"What the fuck is going on?!" Britská odezva na Heroes. Je to vtipné a sprosté, chvílemi překvapivě citlivé (ano, mám rád Simona), ale je dost alarmující, že už po šesti dílech seriál upadá do klasických klišé, které nápad o superschopnostech přináší. První série 70%, druhá 80%, třetí i čtvrtá bohužel 60% a finiš za 70%. ()

Galerie (496)

Zajímavosti (32)

  • Natáčecí štáb měl mnohdy problémy vyslovit křestní jméno Iwana Rheona (Simon). Herečka Lauren Socha (Kelly) v jednu chvíli odmítla natáčet scénu, dokud štáb jméno jejího kolegy nevysloví správně. (cihlenka)
  • V rámci 3. série byla kromě nulté epizody s názvem Vegas, baby (2011) odvysílána také webizoda Erazer, která se dočkala uvedení pouze na stránkách televizní stanice E4. (gogos)
  • Dabingoví tvůrci chtěli, aby Kelly (Lauren Socha) i v českém znění měla nějaký přízvuk. Rozhodli se proto obsadit do role Terezu Bebarovou, která pochází z Bohumína a ovládá tak ostravský přízvuk. Za tento výkon ji pak diváci nominovali na diváckou cenu Františka Filipovského za dabing. (funhouse)

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama