Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 222)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Seriál jedné generace, který i s odstupem času patří k tomu nejlepšího ze superhrdinského žánru (do velké míry proto, že si dokázal udržet syrovost a slovní břitkost klasických britských seriálů). První dvě série geniální, pak to hrozně škytne, jak museli tvůrci znenadání přepsat postavu Nathana na Rudyho a nedokázali to v třetí sérii dostatečně zamaskovat (nemluvě o zřejmě nejslabší dějové linii). Čtyřka byla pomyslným krokem správným směrem a pětka už téměř dokázala "jet podobné bomby" jako první nedostižné série. Každopádně velká seriálová radost. Kéž bychom něco takového dokázali u nás. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Anglosaská tvorba mě prostě neustále sráží na kolena. Jak to dělaj? :) A druhá série do seriálu přináší až nepatřičně působící epic náladu. A já to žeru. Nathan ftw. 3. sérka nijak nepřekvapí, zpočátku jedna postava citelně chybí, ale postupně si člověk zvykne. Ale trochu se začíná vařit z vody a chybí tomu ta osudovost dvojky. A závěr mi moc slibný teda nepřišel.... .... Já hlupák zcela podcenil stoupající sílu nového příchozího. To, co nevypadalo slibně, náhle dalece přesahuje mé nejbláznivější představy a v té kadenci ostré palby nejtvrdšího kalibru jsem měl co dělat, abych vyvázl se zdravým rozumem. Králík na hrad! ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen několik dílů Heroes, takže co napíšu nemusí být úplně přesné. Misfits jsou takové britské Heroes v eRkové verzi (jazykově to je lahoda) a bez spletitých politických machinací. Jako bych viděl stylově americký seriál, ale s britským přístupem. 5 lidí (s některými jsem měl chvilku problém, ale našel jsem si k nim cestu) na jednom místě a to stačí. # humor 3 | akce 5 | napětí 3 ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

No ty krávo, zřejmě jsem jeden z mála, který nevlastní hi-tech TV, která vysílá podprahový signály a nebo snad mám v prdeli jen nějakej ten čelní mozkovej lalok, abych mohl ocenit pro mě neocenitelné a nepochopitelné! Nejsem žádná puritánská a bigotní vagína a šukat tam můžou pro mě za mě nonstop, britskej humor je taky ok, navíc překousnu i různý nesympatický tlamy, tak kde je problém, do hajzlu?!? Jak praví čsfd klasik, i ten sysel pro tumor mi úplně nechybí, ale možná je to právě proto, že jsem tam žádnýho sysla nezaregistroval a tudíž jsem zklamán a smuten, vnitřně rozerván a rozpolcen, krváceje ze všech tělních otvorů skrzevá absenci empatie a porozumění s olalokovanou většinou. Díky tomu, že si své postižení uvědomuji, dávám 1 hvězdárnu a vás prosím, mějte soucit s handicapovaným. EDIT: 14.3.2016 typyčo, on se pochcal a posral v nějaký x-tý sérii, bez ironie, začalo mě to bavit. Nerad si sypu popel na hlavu, nešť. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Šmejdi, co musí vykonávat veřejně prospěšné práce, raplové a dacani, to jsou "superhrdinové" britského seriálu. Tak si je představme hezky multikulturně korektně, nexenofobně a nerasisticky od nejčernějšího po nejbělejšího: jeden zoufale nudný atlet, jedna nadržená rajda, jeden hypertrapný kudrnatý píčus, jeden vypleštěný šmírák a jedna hnusná kikina s divným přízvukem (v českém dabingu jde o nepřirozeně deklamovanou chacharštinu). Těžko si je duševně zdravý, morálně nepokřivený jedinec může zamilovat. Kdykoliv se na ně dívám, kladu si otázku: proč vlastně? Co mě nutí sledovat peripetie téhle pětice narušenců? Nedokážu odpovědět... a nedokážu přestat, těším se, až mi další díl přistane na hadru. Po první sérii to vidím tak na 79%, jaký směr to nabere později, to se teprve uvidí. ()

Galerie (496)

Zajímavosti (32)

  • V průběhu seriálu jsou vidět Rudyho (Joseph Gilgun) rozličná tetování, včetně nápisu LOL. Tohle tetování se do detailního záběru kamer dostalo už v seriálu This Is England '88 (od r. 2011), kde Joseph Gilgun hraje postavu Woodyho a toto tetování vyjadřuje Woodyho lásku k postavě s přezdívkou Lol (Vicky McClure). (Helo)

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama