Reklama

Reklama

Dallas

(seriál)
  • USA Dallas
Trailer 2
USA, (2012–2014), 28 h 25 min (Minutáž: 42–55 min)

Tvůrci:

Cynthia Cidre

Hudba:

Rob Cairns

Hrají:

Josh Henderson, Jesse Metcalfe, Jordana Brewster, Julie Gonzalo, Brenda Strong, Patrick Duffy, Linda Gray, Mitch Pileggi, Emma Bell, Kuno Becker, Larry Hagman (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(40)

Sága rodu Ewingů znovu pokračuje. Přišla nová generace a noví hrdinové, ale staré spory a pře neutichly. Nezmoudřeli ani staří hrdinové. Do Dallasu se vrací Bobbyho adoptovaný syn Christopher s nápadem na výrobu ekologické energie. Proti němu však stojí jeho bratranec, John Ross, který je přesnou kopií svého otce. Je chamtivý a lačný peněz. I přes poslední přání jejich babičky, aby na pozemku Southforku už nikdo nikdy nic netěžil, začne potají provádět ropné vrty. Bobby se dozvídá, že má rakovinu střev. Proto se rozhodne, že pro klid v rodině by bylo nejlepší Southfork prodat. Přímo na předsvatebním setkání Christophera a jeho snoubenky s rodinou svůj záměr oznámí. John Ross se proti tomuto ihned postaví a zařídí předběžné soudní opatření proti prodeji. Bobby na to reaguje soudním zákazem cokoliv na pozemku Southforku těžit... (TV Nova)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

InaSe

InaSe (hodnocení, recenze)

Koukám na to na Nově, neviděla jsem nikdy původní seriál, ale jen něco málo o tom slišela a ty intriky mě tedy vzali, pěkný.

Gabushka

Gabushka (hodnocení, recenze)

Standey: Larryho smrt bude přidána do děje seriálu a prozatím se pokračuje bez něho. Jestli se bude natáčet 3. série se ještě neví.

ic

ic (hodnocení, recenze)

Jak na tom plakátě osazenstvo omládlo… holt tahle země není pro starý… a psychopatického vraha bude hrát J.R.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Gabushka

Gabushka (hodnocení, recenze)

První série Dallasu od 3. ledna 2013 na TV Nova a od 2. ledna 2013 na TV Markíza ve 20:20.

Jamper

Jamper (hodnocení, recenze)

Kaufman

 

 Pochybuji ale myslím že oni to přispůsobí okolnostem v serialu tak jak na začátku 80tých let jak zemřel Jim Davis představitel Džoka Ewinga který taky nedokončil celou serii a oni to zrobili tak že jel na služební cestu nebo kde a tam s ním spadlo letadlo a tak vlsatně bylo ukončení a pokračovalo se dal , ale tady podle mě 3 serie už nevznikne podle mě se dokončí jen ta druhá tak aby to byl důstojný konec celé serie .

chochi18

chochi18 (hodnocení, recenze)

Veru je skoda ... Bohuzial jeho cas prisiel, nikto nemoze zit vecne...Bol jednoznacne ikonou Dallasu, tiez si myslim, ze bez neho novy Dallas uz nebde ono. Ak sa tvorcovia rozhodnu este pre 3. seriu, dufam, ze nou aj dostojne zakoncia tento famozny serial

Jamper

Jamper (hodnocení, recenze)

Velká Škoda bez J.R. Dallas skončil to ani nejde točit bez něj i když v té nové serii neměl takový prostor ale byl ikonou serialu a bez něj by to už nebyl Dallas , Larry tos neměl dělat odcházet tak brzy měl si ještě vydržet sbohem Larry a velké díky za Džejara neznám herce který by ho zahrál líp než ty a ještě jednou velké dík !

PetrGadi

PetrGadi (hodnocení, recenze)

Na TNT už druhý týden sledovanost po počátečním poklesu roste.

Linda Gray si stěžovala, že pro ni scénáristi nic pořádného nepíšou a že ji ze dvou epizod úplně vystřihli. Slíbila, že do konce první série bude v každé epizodě.

Je fakt, že u některých postav je jejich účast trochu vynucená - například Lucy. Naopak u některých - jako J.R. - moc nedává smysl jejich stáhnutí ze scény. Vždyť on tam je pořád ten hlavní padouch.

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Tak uz vim, kde se bere ten zmatek, dejove reunion filmy byly skutecne jen dva, Dallas: J.R. Returns (1996) a Dallas: War of the Ewings (1998), ale taky byly natoceny dva vzpominkove specialy Dallas: The Early Years (1986) a Dallas Reunion: The Return to Southfork (2004) a tohle vsechno vyslo loni na specialnich DVD jako Dallas: The Movie Collection.

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Gabushka: To byla reakce na ten postovanej článek, tam se píše, že mezi starým a dnešním Dallasem byly tři filmy...

PetrGadi

PetrGadi (hodnocení, recenze)

Červená čísla jsou logická, zatím to vyhledali lidi, kteří na to byli zvědaví. Za chvíli se připojí v hlasování obvyklých 10 procent lidí, co seriál neviděli a dají odpad jen proto, že se to jmenuje Dallas. Zdá se, že to bude vysílat v roce 2013 Nova a Markíza.

sskrblik

sskrblik (hodnocení, recenze)

Jsem zvědavej, jestli tohle bude zase boom nebo ne. Starej Dallas všichni odsoudili a novej bude v červenejch číslech? Ale kdeže...

Reklama

Reklama