Reklama

Reklama

Dallas

(seriál)
  • USA Dallas
Trailer 1
USA, (2012–2014), 28 h 25 min (Minutáž: 42–55 min)

Tvůrci:

Cynthia Cidre

Hudba:

Rob Cairns

Hrají:

Josh Henderson, Jesse Metcalfe, Jordana Brewster, Julie Gonzalo, Brenda Strong, Patrick Duffy, Linda Gray, Mitch Pileggi, Emma Bell, Kuno Becker, Larry Hagman (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(40)

Sága rodu Ewingů znovu pokračuje. Přišla nová generace a noví hrdinové, ale staré spory a pře neutichly. Nezmoudřeli ani staří hrdinové. Do Dallasu se vrací Bobbyho adoptovaný syn Christopher s nápadem na výrobu ekologické energie. Proti němu však stojí jeho bratranec, John Ross, který je přesnou kopií svého otce. Je chamtivý a lačný peněz. I přes poslední přání jejich babičky, aby na pozemku Southforku už nikdo nikdy nic netěžil, začne potají provádět ropné vrty. Bobby se dozvídá, že má rakovinu střev. Proto se rozhodne, že pro klid v rodině by bylo nejlepší Southfork prodat. Přímo na předsvatebním setkání Christophera a jeho snoubenky s rodinou svůj záměr oznámí. John Ross se proti tomuto ihned postaví a zařídí předběžné soudní opatření proti prodeji. Bobby na to reaguje soudním zákazem cokoliv na pozemku Southforku těžit... (TV Nova)

(více)

Videa (58)

Trailer 1

Recenze (104)

alambert 

všechny recenze uživatele

No zatim OK. Minimálně je třeba ocenit odvahu tvůrců, vrátit se po takové době. Prostě není samozřejmost, že něco takového zafunguje. I když, mám určitou obavu, že časem půjdu s hodnocením níž. Už se rýsuje základní problém. Bobby je hodnej, tak má hodnýho syna, kterej kterej jezdí v (rádoby) hodnym elektromobilu a chce hledat alternativní suroviny, J.R. je zlej, tak má sobeckýho syna, kterej jezdí ve zlym Range Roveru a chce vytěžit ropu. Bojim se, že to bude nechutná EKO(teroristická) (a možná i lechce socialistická) agitka. To asi nezvládnu. ()

mazzarek odpad!

všechny recenze uživatele

Dallas po cca 34 letech? Viděl jsem jen první díl, ale už od začátku mě nebavil. Vždyť je to ještě horší, než starý dallas a už ten byl špatný. Takové pokusy o návrat jsem už viděl a říka se tomu "Deja vu". V roce 1992 byla premiéra dallasu na nově. Tenkrát mi bylo třináct let a hned mi bylo jasné do jaké kategorie zařadím telenovely podobného typu. Bral jsem to tak viz jak řekl Izer v parodii na vol. řediteli "Je to barevné, hýbe se to a je to na pokračování". Zajímavé je, že to má docela vysoké hodnocení. Někdy se ptám, kam to celé spěje. Zpět? ()

Reklama

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Bombastické zakončení druhé řady. Dokonce jsem si, a nestydím se za to, u tohoto závěru pobrečela. Ukázalo se, že ten po celou dobu hrozný JR, měl také srdce a nade vše miloval nejen Sue Ellen, ale také svého syna a bratra Bobbyho. A také se ukázalo, že John Ross je jeho syn se vším všudy. Trochu mě překvapilo, že seriál má víc procent než původní Dallas. Ruku na srdce, sledovali jsme ho všichni. A nejen z důvodu, že v té době u nás televize nenabízela celkem nic moc jiného. Přijde mi, jako by na to všichni zapomněli a teď se tvářili, že je to vlastně vůbec nebavilo. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Velkolepý džejárův návrat, který se snaží zprvu sázet hlavně na nostalgii. To sice chvilku vychází, ale jakmile ta začíná ustupovat, tak přicházejí problémy. Nový Dallas je totiž opravdu velká nuda s tunami intrik, které vás ani nebudou zajímat a hordou nudných dialogů. Stará garda je fajn, nová generace modelů a modelek na odpis. Jestli má být mdlý Josh Henderson novým “džejárem“, tak to nás opravdu moc zábavy nečeká. Tento nevýrazný klučina na svého legendárního seriálového otce opravdu nemá.Zkrátka nový Dallas je ještě větší nuda, než jsme čekali. ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Stačilo mi 5 minut prvního dílu této doprzněné série, abych si udělal jasno. Pokud scénáristé považovali za cílovou skupinu na sledování 13-leté max. 15-leté teen "debílky", tak udělali terno. Ale podle mě se zatraceně sekli. Původní sérii totiž - IMHO - tato věková kategorie jistojistě nesledovala. Přehmat jak prase !!! ()

Galerie (1 152)

Zajímavosti (9)

  • Výkonná producentka seriálu, Cynthia Cidre nemala veľký prehľad o deji pôvodného seriálu Dallas (od r. 1978). Keď ju však štúdio Warner Bros. najalo na produkciu novej série, poctivo začala sledovať staré epizódy, aby sa zžila s dejom a jednotlivými postavami. (m.a.t.o.)
  • Bobby Ewing (Patrick Duffy) zjistí v nové řadě že má rakovinu žaludku, ale ve skutečnosti se s rakovinou krku během natáčení potýkal Larry Hagman, který tuto skutečnost zjistil jen pár dní před začátkem natáčení. (Endiiska)
  • Linda Gray ztvárnila alkoholičku Sue Ellen natolik věrohodně, že byli někteří diváci přesvědčeni, že je alkoholikem i ve skutečnosti. Přitom se však jedná o abstinentku. Ke skvělému výkonu alkoholem ovládlé osoby se inspirovala i od své matky Marjorii, která začala pít ve chvíli, kdy se musela vzdát baletní kariéry. (Mafyn)

Reklama

Reklama