Reklama

Reklama

Mortal Kombat: Legacy

(seriál)
USA, (2011–2013), 3 h 4 min (Minutáž: 7–14 min)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

Webseriál Mortal Kombat: Legacy byl vytvořen jako reklama pro chystanou stejnojmennou hru. Seriál nás v devíti dílech seznámí s hlavními hrdiny Mortal Kombat universa. Seriál je prequel a jeho příběh se odehrává před všemi filmy a hrami.
Seriál režíruje Kevin Tancharoen, který se také podílí na scénáři a produkci. Původně vznikl pouze krátkometrážní film Mortal Kombat – Rebirth, který měl ukázat, že Kevin Tancharoen a jeho tým zvládnou i celovečerní film. S tímto filmem obíhal studia a internetové publikum z něj bylo nadšeno. (-Marc-)

(více)

Recenze (152)

-Marc- 

všechny recenze uživatele

Webseriál Mortal Kombat: Legacy byl vytvořen jako reklama pro chystanou stejnojmennou hru. Seriál nás v devíti dílech seznámí s hlavními hrdiny Mortal Kombat universa. Seriál je prequel a jeho příběh se odehrává před všemi filmy a hrami. Seriál režíruje Kevin Tancharoen, který se také podílí na scénáři a produkci. Původně vznikl pouze krátkometrážní film Mortal Kombat – Rebirth, který měl ukázat, že Kevin Tancharoen a jeho tým zvládnou i celovečerní film. S tímto filmem obíhal studia a internetové publikum z něj bylo nadšeno. ()

redwik 

všechny recenze uživatele

Prvá séria priniesla celkom pekné introduction ku viacerým postavám, zvlášť dvojčasť Scorpion vs. Sub-Zero sa mi hrozne ľúbila. Po pozretí traileru na 2. sériu som ostal očarený. Tá dvojka môže byť geniálna, snáď to vyjde. Už Mortal Kombat: Rebirth naznačil, že novodobý MK bude pecka. Režisér odviedol skvelú prácu, celé to vyzerá veľmi profesionálne, efekty sú taktiež na dobrej úrovni. Výkony hercov síce trošku pokuľhávajú, ale podľa mňa to na Mortal Kombate nie je ani zďaleka to najdôležitejšie. ()

Reklama

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to je přesně to, na co jsem se celou dobu tešil. Po krásném naladění v Mortal Kombat Rebirth se dostáváme dál a to k seriálu. Já jsem zatím spokojen. Sice to není podle originálu, ale nevadí. Nečekal jsem rovněž seriál, ale celovečerní film, ale i tak je to výborné a zajímavé pojetí Mortal Kombatu. ()

Jaxx84 

všechny recenze uživatele

Pokud mě seriál (i když v mini sukni) dokáže upoutat natolik, abych 9 dílů zhltl takříkajíc na posezení, tak se děje něco výjimečného. MTL je vymazlená hračka, vypiplané dítě, se kterým si Tancharoen vyhrál do nejmenšího detailu. Jeho pohled na příběh MT mě vůbec nevadí, naopak prvky, které mu dodal jsou atraktivní, zajímavé a vzrušujícím stylem propojené se skutečným světem. Každý díl je opravdu unikum, chvíli jsme v blízké budoucnosti, pak zase v mytologické historii, v alternativním světe a pak zase šup zpátky do pohádky. Paráda. Škoda jen, že mi není o 15 let méně, abych mohl strávit jedno roční období hraním té připravované hry :-) Ale jako marketingová kampaň? Klobouk dolů pánové a dámy. Když si vzpomenu na své dětství a hltání MT filmů, tak se nelze divit ani mému nicku, který si od té doby stále pěstuji. 9/10. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu je nutné obdivovat snahu i schopnost vystačit si s málem a udělat z toho mnoho. Na druhou stranu je třeba litovat, že webový seriál Mortal Kombat: Legacy nevypadá tak jako video Mortal Kombat, které režisér-nadšenec Kevin Tancharoen dříve nahodil na YouTube. Díl s Johnnym Cagem se vyloženě povedl, epizoda s Raidenem řeší, jak by se mýtické postavy tohoto videoherního světa daly adaptovat pro film s více realistickou atmosférou, a díky triu Jeri Ryan, Michael Jai White a Tahmoh Penikett v jiných je na co se dívat. "Historické" části jsou ale o poznání slabší. Škoda, že Tancharoen nenatočil prostě delší verzi původního upoutávkového klipu na pokračování. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (18)

  • Kvůli nízkému rozpočtu jsou náročné scény nahrazeny animací. (NiaWolf)
  • Během souboje udeří Liu Kang (Brian Tee) Johnnyho Cage (Casper Van Dien) takovou silou, že mu zarazí hlavu do země. V dalších záběrech už ale hlavu v zemi zaraženou nemá. (Duoscop)
  • Natáčanie druhej série prebiehalo od 28. novembra do 14. decembra 2012 v Los Angeles. (Sufferer)

Související novinky

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

11.03.2019

S remakem filmového Mortal Kombatu byl před časem spojován režisér Aquamana James Wan, ten ale po nějaké době projekt opustil a od té doby se toho kolem filmu moc nedělo. Tedy až doteď. Podle… (více)

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama