Reklama

Reklama

Obchoďák

(seriál)
Česko, 2012, 30 h (Minutáž: 55–59 min)

Hrají:

Tereza Kostková, Marika Procházková, Pavel Kříž, Danica Jurčová, David Matásek, Alena Vránová, Martin Trnavský, Ondřej Sokol, Pavel Řezníček, Anna Kotlíková (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(32)

Obsahy(1)

V kulisách obchodního centra, lesku výloh a bezstarostné atmosféře kaváren se odehrávají nečekaně dramatické, ale i humorné příběhy hlavních hrdinů seriálu. Mezi regály supermarketu začíná nový život Simona. Je na útěku od svého bohatého manžela, který se dostal do střetu se zákonem. Její kamarádka Dáša si právě otevřela butik s prádlem. Na rozdíl od Simony má šťastné manželství s Petrem, profesorem češtiny, a svoji budoucnost vidí v jasných barvách. A celý kolos centra řídí sympatická Vanda, Dášina sestra. Bude i nadále podřizovat svůj život jen práci a matce, nebo začne konečně žít svůj vlastní příběh? Právě se zamilovala… (TV Prima)

(více)

Diskuze

gonza

gonza (hodnocení, recenze)

Styděl bych se na to dívat, a styděl bych se tomu dát víc jak jednu hvězdu. Proto nechápu že těm "hercům'' neni hanba se na takové sračce podílet.Je to hnus čim dneska PRIMA a TV HOVNA krmí tento národ , ale boužel jsme hrozný burani :(  

FOCKE_WULF

FOCKE_WULF (hodnocení, recenze)

Kdo hrál sestru druhé ředitelky obchodního centra - blonďatou majitelku psa Antilopky? Tipuju správně, že to byla Barbora Mottlová?

FOCKE_WULF

FOCKE_WULF (hodnocení, recenze)

JUK_JANA:  Dík a byl i nějaký odkaz na seznam epizod i s vysílacími časy? Abych věděl, kdy asi to bude ke stažení na Uložtu.

Uživatel kosticka7 smazal svůj příspěvek.

sojkata

sojkata (hodnocení, recenze)

Neviděl jsem (ani mě to neláká) ani jeden díl :-) takže říkám...kravina...radši dejte ano šéfe, a nebo jiné tomu podobné šou

mibara

mibara (hodnocení, recenze)

Pokud někdo čekal,že TV Prima natočí seriál,co se prodá do 60 zemí světa,tak je dost naivní.Na to se Prima pravděpodobně nezmůže až do konce světa (21.12.2012).Úrovní bych to přirovnal k seriálu Letiště.Vysílat se bude tak dlouho,dokud bude sledovanost,nebo dokud se autoři námětu nevyčerpají.Občas na to asi kouknu - dokud se nevyčerpám:-)

parody

parody (hodnocení, recenze)

Nezklamali. Podle mého předpokladu, od chvíle, kdy jsem viděl ukázku, totální  sračka.

rushid

rushid (hodnocení, recenze)

MarketR: Jenom relativne. Ja si po 10 minutach sledovani pripadam jak po lobotomii.

parody

parody (hodnocení, recenze)

Mě to přijde jako šance dělat reklamu v průběhu celého filmu.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

MarketR

MarketR (hodnocení, recenze)

No ne.. o.O Po VKV, Zázraky života a Cesty domů seriál na Primě, který nemá "nemocniční téma".. :)

Janega

Janega (hodnocení, recenze)

Mne námet seriálu prijde zaujímavý rovnako ako aj prostredie. Hodlám si pozriem prvú časť a potom uvidím či ma to zaujme.

Uživatel kosticka7 smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama