Reklama

Reklama

Star Wars: Síla se probouzí

  • Česko Star Wars: Epizoda VII - Síla se probouzí (více)
Trailer 7
USA, 2015, 136 min

Režie:

J.J. Abrams

Kamera:

Dan Mindel

Hudba:

John Williams

Hrají:

Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels (více)
(další profese)

Lucasfilm a vizionářský režisér J.J. Abrams spojili síly, aby vás znovu přenesli do předaleké galaxie. Star Wars se vracejí na plátna kin filmem Star Wars: Síla se probouzí. (Falcon)

Diskuze

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

mecano

já mluvil o kontextu předchozích scén téhož filmu, nikoliv předchozího filmu.

 

a rozhodně jsem neříkal, že to z E4 "krásně" vyplývá. jak by také mohlo, když je vůči tolik lidí prakticky slepých.

 

BTW co přesně má dokazovat ten odkaz na scénář? že film měl scénář?

na příspěvěk reagoval mecano

 (hodnocení, recenze)

Darth_AK

Jrry chce být zajímavej ..ať už ho zná či ne..proč to tady píše moc nchápu.Je chce zadělávat na OT a pak se stěžovat že jsme OT..to je intoušský jak celej svět .Jště by to chtělo recept na guláš
a je to kompletní. to stejný Fordzy.

na příspěvěk reagoval jerry12

mecano

mecano (hodnocení, recenze)

Eodeon

pises, ze by spravne nikdo nemel byt prekvapeny, ze Luke je Vaderovo syn. Ja zazil 80. leta a ujistuji te, ze tenkrat v 80. to bylo prekvapeni pro vsechny, a ze nikdo netusil z kontextu prvniho filmu, ze by mel byt Vader Lukovo otec. Nejen to, plno lidi tomu stejne neuverilo (to si Lucas jeste pred uvedenim Imperia overil u doktoru, kteri mu rekli, ze vetsina deti tomu proste neuveri, coz se taky stalo) - a vsichni cekali do Navratu Jediho, jestli Vader neblafuje. Dobry, co? Tolik k tomu, jak to krasne vyplyva z filmu....

na příspěvěk reagoval Eodeon, Rypicong

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Je fakt že tohle bylo hodně trefné, teď jsi mě smíchem sundal pod stůl killduku :D na SW Empiru opravdu řešíme tolik SW, že to snad ani není možné, takový monumentální počet příspěvků ohledně nich se jen tak nevidí :D. Mně je taky fuk kdo verbal je, první mě to zajímalo, ale teď už ať je to kdo chce, sem nechodí, tak mě to nezajímá :D. 

mecano

mecano (hodnocení, recenze)

jerry12

Lucas si pravdu do hrobu vzit nemusi. Hosi, prectete si puvodni Lucasovo verzi star wars, uvidite, ze tam neni Darth Vader Anakinem, ze jsou to dve separatni osoby. Lucas prubezne menil scenare vsech tri filmu za chodu.

Kdyz Lucas psal svuj pribeh The Star Wars, napsal nejaky pribeh, pak dalsi a dalsi, pak jejich variace, s ruznymi postavami, nekterymi zelenymi, jinymi skrety, ale Vader a Anakin byli vzdycky dve ruzne postavy. Jestli vam rika neco jmeno Leigh Bracket, tak je to ten pan, co na zaklade Lucasovo pribehu napsal prvni verzi scenare. Najdete si to jmeno, najdete si ten scenar, a pak se sem vratte a tvrdte dal, jak to mel Lucas vsechno dopredu vymysleny.

http://starwarz.com/starkiller/the-empire-strikes-back-first-draft-by-leigh-brackett-transcript/

V pokrocilem stadiu psani druheho scenare k Imperiu Lucas a Kasdan rozhodli, ze spoji Anakina a Vadera do jedne postavy. Muzete furt dokola vypravet, ze to tak nebylo, a ja jsem vycerpal vsechn ysve argumenty, takze vas o opaku presvedcovat nadale nebudu. Kdo si chce verit tomu svemu, at necte ten scenar, co jsem k nemu pridal adresu.

 (hodnocení, recenze)

Někdy mám pocit že je Jerry troll a jindy zase ne...asi chce být jako JÁ..

 (hodnocení, recenze)

Darth_AK

Víš co nemám rád ? Když se akorát řekne B  a neřekne se A..jinak je mě vrbál u prdelál..viz.jerry jak tady mluví jak ho zná a jakej je to intouš atp.ale potom nekápne božskou..(stejně neeví)

mecano

mecano (hodnocení, recenze)

Eodeon

Podstatne je i to, ze vsichni zucastneni verili, ze Anakin je mrtvy, a proto ani nebyl duvod Lukovi jmeno menit. V prvni rade ovsem odkazuji na sve predchozi prispevky ohledne prapuvodu tohoto rebusu.

mecano

mecano (hodnocení, recenze)

HoneyBunny

Navazat se snazi na starou trilogii, a prekvapeni to pro mnohe mozna i bude, stejne jak nekteri byli prekvapeni tim, ze Palpatine je Sidious nebo ze Padme je Amidala.

Rey slysela Obi-Wana, protoze ten je duchem a mohl jeji probuzeni v Sile ucitit a zaroven k ni promluvit. Luke je nazivu, a tedy takto na dalku ji nic sdelit nemohl. Cele dva roky tvurci vykladaji, kudy chodi, ze pribeh je o nove generaci Skywalkeru. Dejme tomu, ze mezi Skywalkery pocitaji i Bena Sola, tak aby to byla grupa, chybi jim jeste jeden Skywalker. A hlavni hrdinka sdili bezpocet paralel s Anakinem a Lukem, nemluve o tom, ze Mec patril Lukovi, predtim jeho otci a ted vola tebe. Staci si vsimat filmu, a nejlepe jej videt vickrat, protoze pro mene zasvecene zaregistrovat vsechno, co film naznacuje, asi neni jednoduche...

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

jerry12

Ať jsou důvody jakékoliv, dokud ho neznám a vidím to co je na internetu, tak si vytvářím úsudek dle toho co vidím. A pokud by chtěl, aby se vědělo jaký je doopravdy, tak by se musel odhalit a to určitě neudělá :). Takže zatím si myslím to co si myslím :). Ale to je stejně jedno, každý z nás si může o verbalovi myslet co chce, ale tady to nevyřešíme :). Přeci jenom, je to pořád diskuse o Star Wars :).

na příspěvěk reagoval jerry12

jerry12

jerry12 (hodnocení, recenze)

Darth_AK

Kdybys věděl, kdo to je, pochopil bys, proč je v jeho zájmu zůstat anonymní. Člověk jeho typu si nemůže dovolit veřejně uvolňovat svoje napětí tímhle způsobem...

na příspěvěk reagoval GigaPudding, Darth_AK

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Tak koukám  že se řešil i verbal :D. Už netoužím vědět kdo to je :). Dospěl jsem k názoru, že kdyby byl poctivý, tak by to řekl sám a nepřetvařoval se na trolla století. Na internetu si to vyndává, ale jak by to bylo v realitě? Ale darmo řešit. Jen ke killdukovi-on se sice tváří jako troll, ale když se mrknete na některé jeho příspěvky, tak jde vidět že dovede pěkně a věcně diskutovat, je to super týpek :).

na příspěvěk reagoval jerry12

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Nedokáže mi tu někdo stručně sdělit, o čem se tu diskutovalo v těch 156 příspěvcích?

na příspěvěk reagoval jerry12

 (hodnocení, recenze)

Jsem si až teď všiml že jsem si založil čsfd 2 měsíce před verbalem..

na příspěvěk reagoval jerry12

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

CCCPrincess

to by bylo náhodou moc milé zapomenout a prožívat pokaždé překvapení. člověk občas až závidím lidem s alzheimerem :)

CCCPrincess

CCCPrincess (hodnocení, recenze)

Eodeon

No furt to může být horší, například sem mohla zapomenout že SPOILER Vader je Lukuv otec SPOILER :D :D :D

killduke: Jeden Trollik u stačí :D 

na příspěvěk reagoval Eodeon

Uživatel CCCPrincess smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Avatar: The Way of Water už je čtvrtý

Avatar: The Way of Water už je čtvrtý

29.01.2023

Byl to poměrně zajímavý souboj - přitáhne více pozornosti diváků velký návrat Star Wars po deseti letech, nebo návrat Avataru po třinácti letech? Teď už známe odpověď. Pokračování sci-fi blockbusteru… (více)

John Williams oznámil svůj poslední film

John Williams oznámil svůj poslední film

24.06.2022

Legendární hudební skladatel John Williams (Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů, Mnichov, Zachraňte vojína Ryana) prozradil, že se pomalu ale jistě hodlá odebrat do skladatelského důchodu. Po více… (více)

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

17.12.2021

Jak se očekávalo, tak se děje - a vlastně v ještě větší míře, než mělo. Spider-Man: Bez domova podle odhadů v předpremiéře vydělal 50 milionů dolarů, což je třetí nejvyšší číslo v historii nezávisle… (více)

J. J. Abrams nechce natočit žádný DC film

J. J. Abrams nechce natočit žádný DC film

18.05.2021

Režisér J. J. Abrams a jeho produkční společnost Bad Robot momentálně dohlížejí nad kupou připravovaných komiksových projektů studia Warner Bros. a DC. Logicky se tak čas od času vyrojí spekulace, že… (více)

Reklama

Reklama