Reklama

Reklama

Rychle a zběsile 8

  • USA The Fate of the Furious (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dominic Toretto (Vin Diesel) zradil svou rodinu. V jedné z nejúspěšnějších filmových sérií všech dob je sice možné cokoliv, ale tohle je víc než automobilové seskoky padákem, průlety aut mezi mrakodrapy, nebo tažení obřího trezoru ulicemi Ria. Rychle a zběsile 8 rozhodně nepojede na neutrál. Na stranu zla přetáhla Doma legendární kyber-teroristka přezdívaná Cipher (Charlize Theron), která je stejně krásná jako nebezpečná. Není tedy divu, že Toretto naprosto ztratil hlavu a vykašlal se nejen na Letty (Michelle Rodriguez), ale i na všechny staré kámoše. Že s ním má Cipher jiné plány, než jsou romantické večeře při svíčkách, je nabíledni. Kombinace její inteligence a jeho svalů a řidičských schopností z nich mohou udělat neporazitelný tandem. Aby svět zůstal v rovnováze, převezme otěže v osiřelé rodině Hobbs (Dwayne Johnson), který do ní proti své vůli přibere nového člena – Deckarda Shawa (Jason Statham), vysokooktanový záporák ze sedmého dílu, který měl původně shnít ve vězení. Společně s nimi se budeme přesouvat z divokého pobřeží exotické Kuby, přes ucpané ulice New Yorku až na pusté ledovce v Barentsově moři, abychom si užili další zábavnou a nezapomenutelnou jízdu. (CinemArt)

(více)

Recenze (908)

Ricky.Bobby 

všechny recenze uživatele

No co k tomu dodat...to je popcornovka jako blázen. Zase i když pod taktovkou jinýho režiséra se podařilo zbourat všechny fyzikální zákony. A i když by jeden řekl že po 8. už to nemůže fungovat tak to zase funguje a ve svým žánru je to jedno z nej. Charlize Theron její role opravdu sluší. A ze Stathama se klube komediální herec, který mě baví. Už ve Špionovi byl super a zde je ještě lepší a ještě k tomu má jako parťáka Johnsona. Ty dvě hodiny utekly jako voda a já dostal přesně to pro co jsem si přišel. Mělo to pár much ale i tak nemůžu jinak než 8,25/10. ()

d-nao odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tu máme ďalší skvelý diel, asi ten najlepší z celej série. Teda pokiaľ nepríde ešte jeden, a zas ďalší a ďalších päť, takisto stupídnych, bez poriadneho deja, zabalených do auto demolácií, stále tých istých šablón, niekto s niekym, následne proti nemu, celkom nelogicky a je koniec. Film zarobil cez miliardu a ideme na Furious 12. Ten bude samozrejme opäť originálny, ako tých desať pred ním. ()

Wericek 

všechny recenze uživatele

4* když vynechám rozum a myšlení a logiku a nechám se unášet na obláčku podívané s hromadou výbuchu a akce. Ale ona už takhle série taková prostě je . Ale jo bylo to fajn 😊 ()

Martin29 odpad!

všechny recenze uživatele

To se radši dívat na Soudkyni Barbaru a Soudce Alexandra 136 minut než znovu na tuhle sračku s nulovými hereckými výkony a bez děje. Lituji lidi co to baví. ()

Jezkys 

všechny recenze uživatele

Vynikajicí biják, který ohromí jak teenagery tak i dospělí, parádně sehraný, natočený film, hudba peckově vložená, nemam co vytknout, dávám 5 hvězd, super film :) ()

milaninoo 

všechny recenze uživatele

Tak co to má kruci být za maras,tohle všechno už je tak přefantazírováné že to nemá obdoby a nejlepší na tom je že to ani není sci-fi to bude asi fakt podle skutečnosti,neskutečné do jakého digi bordelu se to od jedničky dostalo. Hnus mám rád scifárny ale, na tohleto už fakt nemám chuť koukat! Kam se na ně hrabe armáda policie james bond atd. ()

robo_sykora 

všechny recenze uživatele

Dávam full 5 hviezd. Prečo? Áno Fast už dávno nie je o pouličných pretekoch. Je to kvalitný akčný Blockbuster, ktorý osmičkou prináša temno a zároveň nadhľad a nadsázku. Scény, ktoré v dnešnej dobe môžeme považovať za absurdné (hacking čohokoľvek) možno až tak absurdné nie sú. Roman veľkolepá rola. Hobbs a Deckard - proste BOMBA. Cipher, neskutočné skvele zahrané v podaní Charlize. Áno trošku predvídateľné, ALE všetko do seba krásne zapadlo. Takže sa teším na 9 a 10 diel. Predpokladám, že v deviatke zložia dole Cipher a v desiatke to zakončia veľkolepým návratom ku koreňom. ()

r3musko 

všechny recenze uživatele

Stará partia je späť a rozrastá sa. Brian bol úspešne nahradený novým polišom a zo zloduchov sú dobráci. Kvalitný popcorn, ale najlepší film série (5) to neprekonalo. Znova sa tvorcom podaril nadupaný mix - neskutočná akcia, frajerské hlášky a sem-tam aj trochu vtipu je mix, to tak skoro neomrzí. Kým to budú natáčať, dovtedy budem na to chodiť. ()

Michalo 

všechny recenze uživatele

Když sem viděl trailer tak sem měl spoustu pochybností. Ale hned jak sem šel do kina tak prostě puf... velké překvapení pro mě. Režisér a scénárista napravily chyby z předchozího dílu. Dwayne Johnson dostal více prostoru, který si zaslouží a pochopily, že do Fast Furios série prostě patří, Jason Statham konečně ukázal své místo v téhle sérii a ze 70% se konečně ukázalo, že je rodina celá bohužel ale není 2 hádavý portugalci, kteří taky jsou rodina dostali místo jenom v jedné scéně ale jsem rád, že tam jsou. Kdyby se někdy ještě objevila Jordana Brewster tak budu rád a čím víc bude dílů tím více bude Paul téhle sérii chybět a chybějící procenta do rodiny už nikdy nevyplní ale v naších srdcích zústane navždy. Budoucí díl potřebuje aby tam byla rodina celá do 90 procent fakt slušného záporáka, který bude mít charakter jak Charlize Theron a dát tam ještě kouzlo Fast Five a série zas bude navrcholu. Ohledně tohohle dílu je to fakt úžasný díl, reparát za Fast 7. A sem zvědavý na další díl. ()

migr 

všechny recenze uživatele

Přemršténa bitkozní sci-fi, nyní laděna na vztahově (a předchozí díly) hloubější nótu, s malím kiksíky. 72% ()

Dave75387 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho trošku víc, nejvíc mě na celém filmu naštvalo uříznutý začátek v Berlíně, v kterém již měli vše nakradeno a Dom se obrátil proti rodině...jinak u vtipných hlášek jsem se pobavil ()

cica 

všechny recenze uživatele

Výborný akčný film, krásne autá nesklamali :) Vpodstate je to to, čo asi každý normálny človek od tohoto žánru očakáva - nič premúdrelé, nik sa nerúti dve hodiny sám do čiernej diery, netreba riešiť otázky globálneho otepľovania a dôvody nástupu Trumpa do prezidentského úradu. Poctivá akcia, miestami premrštená, miestami až príliš, ale to nevadí, to tak má byť. Jediné, čo sa dá vytknúť ( ale to je v celej sérii ), to je zbytočné moralizovanie. Inak sedmička vo mne zanechala lepší pocit. ()

Mach Tom 

všechny recenze uživatele

Film je naprostá šílenost a jen jsem celou dobu čekal, kdy někdo z nich řekne jmenuji James Bond. Spoustu Rambo stylu alias Komanda. Je jen škoda, že do filmu neobsadili i Arnolda, protože do toho dle filmu by prostě seděl. Docela jsem litoval, že tam nehrál. Hlášky jsou zde dobré, ale film jiš spíše patří do sféry scifi. ()

Související novinky

Druhý Old Guard nabírá posily

Druhý Old Guard nabírá posily

11.06.2022

Oscarova herečka Charlize Theron (Srážka s láskou, Šílený Max: Zběsilá cesta) zvládá docela v pohodě kombinovat jak ambiciózní dramata, tak studiové velkofilmy, tak nezávislou scénu. V poslední době… (více)

Další herní značka míří do kin

Další herní značka míří do kin

19.07.2020

Přestože si Hollywood na drtivé většině herních adaptací vylámal zuby, studia i tvůrci nadále vidí obří potenciál, který herní příběhy ukrývají. A tak to zkouší dál. Po The Last of Us, Falloutu nebo… (více)

Křehká ega na setu Rychle a zběsile

Křehká ega na setu Rychle a zběsile

05.08.2019

Následující článek není ani tolik novinkou, jako spíš zajímavostí. Točí se kolem hereckých hvězd, respektive mužských hereckých hvězd, z akční série Rychle a zběsile a nově také spin-offu Rychle a… (více)

Další spin-off pro Rychle a zběsile?

Další spin-off pro Rychle a zběsile?

15.05.2019

Studio Universal Pictures momentálně těžce sází na svoji nejvýdělečnější akční sérii Rychle a zběsile. Devátý díl nekonečné ságy vstoupí již brzy do produkce, ještě předtím ale do kin dorazí první… (více)

Reklama

Reklama