Reklama

Reklama

Proč? 13x proto

(seriál)
  • USA 13 Reasons Why
Trailer 3
Drama / Mysteriózní
USA, (2017–2020), 47 h 32 min (Minutáž: 49–99 min)

Tvůrci:

Brian Yorkey

Předloha:

Jay Asher (kniha)

Hrají:

Dylan Minnette, Katherine Langford, Christian Navarro, Alisha Boe, Brandon Flynn, Justin Prentice, Miles Heizer, Ross Butler, Devin Druid, Amy Hargreaves (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(49)

Tajemství. Lži. Pomsta. Na Liberty High mají všichni co skrývat… A pravda už má brzo vyjít na světlo. (Netflix)

Recenze uživatele Petra321 k tomuto seriálu (4)

Pár věcí, které jsem ti neřekla (2019) (S03E11) 

Konečne zápas okolo ktorého sa to celé odvíja. Ale úprimne, čakala som viac. Moje predstavy zahŕňali bitku a nejaké scény s ostatnými postavami, o tom, kde boli a čo robili po "tom zápase", o ktorom som toho od prvej časti toľko počula. ()

Série 4 (2020) (S04) 

Mnoho ľudí štvrtú sériu dosť kritizuje. A možno majú pravdu. Podľa mňa bola dobrá, no niektoré udalosti mohli dopadnúť inak. Pre všetky postavy, ktoré počas tých štyroch sérií zomreli: ,,Odpočívajte v pokoji." Seriál mi bude veľmi chýbať, ale na druhej strane som rada, že končí, pretože úprimne, piata séria by bola už totálny prepadák. Spočiatku sa všetko príliľ dramatizovlo, až tak, že som sa na tom smiala, ale potom... príbeh nabral na obrátkach. V tejto sérií ma najviac bavili Clayove problémy, s ktorými sa musel akosi sám vysporiadať, ďalej, Alexove vzťahy a objavovanie sa, hoci Winston bol v mojich očiach lepšia voľba, nevadí. LGBT postavy milujem, ale tu ich bolo až príliš veľa... naozaj na jeden seriál to dosť prehnali. ()

Prohlídka univerzity (2020) (S04E02) 

Clayove problémy sú to jediné, čo ma stále drží pri pozeraní. A takisto Alex, pretože jeho príbeh vo štvrtej sérií som si už akosi stihla vyspoilerovať. No zvyšok... žiadna sláva. ()

Maturita (2020) (S04E10) 

Už dávno som sa zmierila s tým, že moje obľúbené postavy zomierajú, ale toto bol heartbreak. ()

Související novinky

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Reklama

Reklama