Reklama

Reklama

Proč? 13x proto

(seriál)
  • USA 13 Reasons Why
Trailer 2
Drama / Mysteriózní
USA, (2017–2020), 47 h 32 min (Minutáž: 49–99 min)

Tvůrci:

Brian Yorkey

Předloha:

Jay Asher (kniha)

Hrají:

Dylan Minnette, Katherine Langford, Christian Navarro, Alisha Boe, Brandon Flynn, Justin Prentice, Miles Heizer, Ross Butler, Devin Druid, Amy Hargreaves (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(49)

Tajemství. Lži. Pomsta. Na Liberty High mají všichni co skrývat… A pravda už má brzo vyjít na světlo. (Netflix)

Recenze uživatele wolverine k tomuto seriálu (6)

První kazeta, první strana (2017) (S01E01) 

Asi druhá nejlepší pilotní epizoda hned po Hře o trůny. Dívám se na seriál už podruhé a musím říct, že je snad ještě lepší. Teď si daleko víc všímám hlavních postav, které budou figurovat v dalších dílech. Hannah Bakerová je jedna z nejlíp napsaných postav v kinematografické tvorbě. Její příběh je silný a hlavně poukazuje na problémy mladistvých. ()

První kazeta, druhá strana (2017) (S01E02) 

Trochu slabší epizoda. Nicméně je pořád super. Hannah se začne kamarádit s Jessicou a Alexem. Ze začatku je to fajn, ale jako všechno se to jednou zvrtne. ()

Druhá kazeta, první strana (2017) (S01E03) 

Alex je jediná postava z 13, která si přiznává svůj podíl na zavraždění Hany. Je to jedna z mých nejoblibenějších postav. ()

Třetí kazeta, první strana (2017) (S01E05) 

Take me back to the night we met 🎶 Jedna z nejslepších epizod 13 reasons why. Plesy miluje každý, tedy až na ty maturitní. ()

Třetí kazeta, druhá strana (2017) (S01E06) 

Hodný slušňák Marcus je zmrd. Jako všichni. : ) Vlastně je to jeden z těch lepších dílů první řady. Jen tak dál scénáristé tohoto seriálu !!! ()

Související novinky

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Reklama

Reklama