Reklama

Reklama

Zloba: Královna všeho zlého

  • USA Maleficent: Mistress of Evil (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Přešlo pět let. Královna černé magie Zloba žije spokojeně na čarovných Blatech a její kmotřenka Růženka dospívá. Jejich vzájemný vztah, který se zrodil ze zrady a pomsty, rozkvetl a zkošatěl. Nicméně nenávist mezi lidmi a kouzelnými bytostmi nezmizela. Svatba mezi princem Filipem z království Ulstead a Růženkou ze sousedních Blat je důvodem k radosti, a mnozí doufají ve spojenectví mezi znesvářenými světy. Avšak nečekaný zvrat událostí a setkání s novými mocnými spojenci dostane Růženku a Zlobu na opačné strany Velké války, která podrobí jejich rodinná pouta náročné zkoušce. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (302)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Naprosto parádní pokračování této Disneovky. To se málokdy stává, aby pokračování bylo lepší než první díl, ovšem zde se to povedlo na jedničku. Scénář je vypilován k dokonalosti a když se na scéně objeví Temní Feyové, tak to dostane další grády. K tomu perfektní vizuální stránka filmu a máme zde pětihvězdičkový film. Snad jen přeobsazení pricen Filipa mrzí. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Angelině ta role sedí na míru, proto je škoda, že se její postava dostává (částečně) do ústraní a hraje, jak se říká, až druhé housle. Každopádně opět zde máme moc hezký vizuál a nijak složitý příběh, prostě taková Disney klasika. Příjemné strávení rodinného večere, kde si něco najdou tatínci i malé ratolesti. Celkově asi slabší než jednička, ale rozhodně neurazí. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Poněkud nudnější pokračování, které je naplněno řadou klišé a v podstatě ničím překvapivým. Ano, chápu, je to příběh pro děti, ale... ale na děti je docela dost drsný - brutální. A pro dospělé zase moc dětinský. Nevím tedy pro koho byla druhá Zloba určená. Přesto uznávám, že průměrné kvality předchozího filmu si obhájila. A proto odpověď na otázku, komu je druhá Zloba určena, je na snadě: cílovka jsou všichni ti, kterým se líbil předchozí díl. Těch žel nebylo mnoho, a proto celá dvojka v kinech tak pohořela. Díky Bohu tak již další díl nebude třeba. Tři hvězdy by si totiž už nemusela obhájit. Zde to bylo s odřenýma ušima a přimhouřenýma očima. 60% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pri sledovaní hitu z roku 2014, ma sprevádzalo určité sklamanie. A nebolo to spracovaním, ale tým, že sa to proste akosi nedarilo privodiť atmosféru fantasy rozprávky, ktoré som mal v minulosti tak rád ( napr LEGENDA či KRULL ). V tomto prípade, sa mi ale dostalo niečoho, čo som ani nečakal. Príjemná dark fantasy, ktorá sa neštíti prísť okrem ( väčšinou ) skvelej formálnej stránky, aj s dobrým príbehom. Progres. To sa podarí pri pokračovaniach málokedy. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Angelině chybí jejích šestnáct dětí, a proto se tak zoufale upíná k jediné blonďaté dcerušce, která pobrala krásy alespoň za tři a půl vrstevnic. A právě Ennie je asi jediným důvodem, proč se dívat na tento bezbřehý splašek, jehož scénář mohla napsat kupříkladu čtrnáctiletá transsexuální dívka. 43 % Celosvětový příjem k 3. 3. 2020: $491,730,089, což je 2,66 násobek rozpočtu ()

Galerie (76)

Zajímavosti (4)

  • Premiéra filmu měla původně proběhnout 29. května 2020, ale nakonec byla přesunuta na 18. říjen 2019 kvůli tomu, že studio Disney bylo z práce režiséra Rønninga tak nadšeno, že nechtěli čekat do května 2020. (Varan)
  • Natáčelo se od 29. května do 24. srpna 2018 v Anglii (Londýn, Buckinghamshire) a v Illinois (Chicago). (Varan)

Související novinky

Disney oznámilo své plány

Disney oznámilo své plány

07.05.2019

Studio Disney čerstvě oznámilo své plány na příštích sedm let, a vzhledem k tomu, kolik toho je, pojďme se do toho rovnou pustit. Nejvýznamnější část novinky se pochopitelně týká nových Star Wars. Po… (více)

Reklama

Reklama