Reklama

Reklama

Yellowstone

(seriál)
Trailer 2
USA, (2018–2023), 45 h 19 min (Minutáž: 37–93 min)

Hrají:

Kevin Costner, Kelly Reilly, Dave Annable, Kelsey Asbille, Wes Bentley, Gil Birmingham, Ian Bohen, Luke Grimes, Cole Hauser, Jill Hennessy, Danny Huston (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(53)

Původní dramatický seriál zachycuje rodinu Duttonových v čele s Johnem Duttonem (Kevin Costner), která ovládá největší dobytčí ranč ve Spojených státech. Uprostřed měnících se aliancí, nevyřešených vražd, starých ran a těžce získávaného respektu je ranč v neustálém konfliktu se svými sousedy – rozrůstajícím se městem, indiánskou rezervací a prvním americkým národním parkem. (Paramount Network)

(více)

Recenze uživatele Lachtaan k tomuto seriálu (4)

Season 1 (2018) (S01) 

Mnou nejočekávanější seriál posledních několika let konečně doklusal do našich luhů a hájů a přestože to prozatím není na vymodlenou plnou palbu, už teď jsem ponořený v navazující sérii a mít víc času, tak jedu mnohem zběsilejším tempem. Tahle rodina a hlavně tohle prostředí je totiž něco, co chcete sledovat každý den. Sheridan je fakticky bůh současné televize! [viděno na SkyShowtime] ()

Season 2 (2019) (S02) 

Na pobíhání po ranči Žlutého kamene jsem se těšil dlouhé měsíce, už od dob, kdy bylo oznámeno, kudy se k nám konečně tahle možnost dostane. Teď už ji přes měsíc mám a ačkoli tenhle seriál fakt zbožňuju se všemi jeho rozmanitými postavami, k plné palbě mi několik aspektů nedovolí jít. Tam, kde si mnozí stěžovali na přebytek násilí, jsem já byl s vyhrocenými situacemi hodně za dobře a když se tu s drsnými záporáky zametá zcela nezaslouženě v posledních pár minutkách, moje spokojenost jde hodně stranou. Občas mi ten nevyvážený balanc mezi explicitou divokosti Montany a až moc utaženými uzdami hodně dráždí nervy. [viděno na SkyShowtime] ()

Season 3 (2020) (S03) 

Třetí řada přináší několik výborných momentů, pominu-li všemi opěvované kulervoucí finále, ale pořád se v nejedné chvíli dost vleče a začíná být na seriálu vidět, jak je psán za pochodu, jako kdyby šlo o telenovelu, již chtějí tvůrci skrze ne vždy dobře spojené náhody natahovat do nekonečna. Stále sleduju s velkou chutí, ale dřívější myšlenky na to, že budu moct konečně sledovat nejlepší seriál současnosti, se již rozplynuly. Uvidíme, co zbylé dvě řady. [viděno na SkyShowtime] ()

Season 4 (2021) (S04) 

Mustr seriálu se trochu změnil, po rozpůleném finále třetí řady, co mělo místy až thrillerový charakter, se ve 4. řadě ubralo na očividném úhlavním záporákovi, s nímž bude na konci zase sveden lítý boj a namísto toho se více roztříštila Duttonovic rodina, na úkor čehož se některé postavy odebraly do pozadí či se pro ně přichystaly už dost nesmyslné dějové linky. Asi je dobře, že tenhle seroš hlavně kvůli četným produkčním neshodám skončí 5. sérií, protože to prvotní kouzlo už bylo vyčerpáno. [viděno na SkyShowtime] ()

Související novinky

Costner a drama kolem Yellowstoneu vysvětleno

Costner a drama kolem Yellowstoneu vysvětleno

20.09.2023

Ještě začátkem roku platil Yellowstone za jeden z nejsledovanějších a díky péči scenáristy Taylora Sheridana (Sicario, Wind River) taky nejstabilnějších seriálů v Americe. Jenže s tím, jak… (více)

Pokračování Wind River nabírá obsazení

Pokračování Wind River nabírá obsazení

09.03.2023

Před tím, než se stal králem televize díky seriálům Yellowstone či 1883, získával si scenárista a režisér Taylor Sheridan obdiv na filmové frontě díky snímkům jako Sicario nebo Wind River. A právě… (více)

Reklama

Reklama