Reklama

Reklama

Epizody(22)

Obsahy(1)

Dlouho předtím, než se Liu Kang, Sonya Blade a Johnny Cage utkali s Shang Tsungem a jeho přisluhovači v turnaji Mortal Kombat, bojoval mnich Kung Lao (Paolo Montalban), zlodějka Taja (Kristanna Loken) a bývalý strážce Siro (Daniel Bernhardt) proti krvelačnému imperátorovi Shao Kahnovi, jeho mágovi Shang Tsungovi (Bruce Locke), jed plivajícímu Reptilovi (Jon Valera), čaroději Quan Chimu (Adoni Marapis) a jeho trojici nemrtvých vražedkyň (Dana Hee, Jamie Pressly, Renee Tenison), královně Kreeye (Fabiana Udenio) a její prvorozené dceři Vorpax (Tracy Douglas) či Scorpionovi (Chris Casamassa). Za podpory ochránce pozemské říše lorda Raydena (Jeffrey Meek) a princezny Kitany (Audie England) bojují o osud lidstva, rozhodnuti chránit ho za každou cenu, i kdyby jí měl být jejich vlastní život... (Chen)

(více)

Recenze (60)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Sice se celý seriál odehrává v cca 4 papundeklových kulisách (a jednom lese) a zápletky jednotlivých dílů jsou dosti schematické a banální, ale to nejdůležitější se povedlo: postavy z videohry jsou ztvárněné dobře a hlavně souboje (v každé epizodě minimálně 3) dokáží příjemně překvapit energičností, choreografií i akrobacií (různé výskoky, salta, přemety). Jinak jsou ale charaktery naprosto ploché (což je kompenzováno navlečením veškerých ženských postav do minimalistických kostýmů maximálně zvýrazňujících jejich přednosti :-)) a nezajímavé, snad s výjimkou Raydena, s nadhledem a ironií glosujícího okolní dění. A samozřejmě musím zmínit závěrečný díl, který je opravdu nekompromisní. Pro mne klasické "guilty pleasure". ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Bylo mou povinností se na tohle podívat, jelikož se považuju za fandu her a světu Mortal Kombat. No ale doporučovat tenhle seriál člověku, který o tomhle nikdy neslyšel? To raději ne, je to opravdu velký průměr, pár bitek je celkem dobrých, ale pokud by se podíval rovnou na konec, tak by určitě udělal líp, zbytek si člověk nebude rozhodně pamatovat. ()

Reklama

Marius_ss 

všechny recenze uživatele

Jeden zo seriálov mojho detstva. Dnes mi to už pride riadne hlupučke, ALE, je tam jedno veľke ale, a síce perfektná hudba spojená s užasnými bojovymi scenami, ktore ma asi nikdy neomrzia. Rovnako je tam vela pekny sporo odetych žien a k tomu sympaticke postavy na čele s Raidenom. Navyše z konca som sa spamataval mesiace ak nie roky. Serial, ktory u mňa vždy bude mat špecialne miesto ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Zapíchl jsem to u 5 dílu. Ne protože bych už neměl chuť se na to dívat, ale proto, že mi prozatím (a troufnu si říct že napořád) zrušili megavideo :-(. K věci. Bylo to strašné béčko, kulisy byly otřesné a některé momenty až příliš umělé. Ale na druhou stranu kvůli tomu jsem se na to začal dívat. Shang Tsung byl neskutečně drsný a proto dávám 2* (ale myslím si, že bych to mohl s dalšími díly vytáhnout výš, ale na to si budu muset počkat). ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Zapomenutý seriál, který si k mé velké radosti bere z herní mytologie opravdu hodně a vše rozvádí do místy překvapivých rovin. Jenže časem ustupuje ústřední linie stranou a trojice poněkud mělkých hrdinů upadne do stereotypních epizod typu "dívka je nalákána do pasti halucinací svého zemřelého otce", které jako by vypadly z laciností typu seriálového Pána šelem. O to větší překvapení bylo pak finálové zakončení, které kromě silně duchovní linie přidává i téměř neustálou akci a hlavně konec, u kterého budete přemýšlet, jak je možné, že vám nedošlo, že zkrátka přijít musel. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Postavy Siro, Taja, Vorpax, Qali, Kreeya, Omegis a Master Cho neboli súčasťou videohier, ale boli vytvorené len pre seriál. (jdavid)
  • V seriálu Mortal Kombat: Conquest (od r. 1998) se objevily 3 videoherní postavy, které do té doby nebyly ztvárněny ani v jednom z hraných filmů (Mortal Kombat – 1995, Mortal Kombat 2: Vyhlazení – 1997) – Kung Lao (z „Mortal Kombat II“), Quan-Chi (z „Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero“) a Reiko („z Mortal Kombat IV“). (Kenoth)

Reklama

Reklama