Reklama

Reklama

Stalo se v Montaně

(seriál)
  • USA Big Sky (více)
Trailer
USA, (2020–2023), 33 h 26 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

David E. Kelley

Předloha:

C.J. Box (kniha)

Hudba:

Trevor Morris

Hrají:

Kylie Bunbury, Brian Geraghty, Jesse James Keitel, Natalie Alyn Lind, John Carroll Lynch, Dedee Pfeiffer, Ryan Phillippe, Katheryn Winnick (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(47)

Obsahy(1)

Soukromí detektivové Cassie Dewellová (Kylie Bunbury) a Cody Hoyt (Ryan Phillippe) spojí síly s Codyho odcizenou ženou a bývalou policistkou Jenny Hoytovou (Katheryn Winnick) a vydají se pátrat po dvou sestrách unesených řidičem kamionu na odlehlé silnici v Montaně. Když zjistí, že nejde o jediné dívky, které v této oblasti zmizely, pustí se do boje s časem, aby zabijáka zastavili, než zmizí další žena. (Disney+)

(více)

Recenze uživatele fabecc1222 k tomuto seriálu (4)

Stalo se v Montaně (2020) 

Ale, ale, ale...Původní trailery lákaly jako mnohé jiné na "Nové Twin Peaks", což se pochopitelně opět neděje. Seriál je postupem času klasická rutinní TV kriminálka, která nemá peníze na to, aby se tvůrci zmohli na nějakou větší akci nebo exteriéry. Pochopitelně se tu objevuje klasické televizní klišé, kdy se děj odehárává v jakoby ideálním krásném maloměstě, kde ale pravidelně umírá na vraždu více lidí, než v celé zbylé Americe dohromady... Tři řady máme za sebou a vypadá to, že jsme na definitivním konci. Tím, jak tvůrci mezi řadami skákali od příběhu k příběhu, tak tu zůstala bohužel spousta neuzavřených dějových linek, na což si ale v tomto případě tvůrci sami naběhli. Jestli lze něco vychválit, tak určitě Katheryn Winnick, což je určitě nejvíce MILF postava v současné TV produkci. Pokud přijmete fakt, že Big Sky je čistá oddechovka, která postupem času spadne do klasické kriminálky, kdy se jeden jeden případ na díl, tak vás možná bude bavit ta maloměstská atmosféra, ale pokud od toho čekáte něco víc, tak budete zklamaní. ()

Série 1 (2020) (S01) 

Začátek je opravdu hodně špatnej. Hlavně díky dvěma představitelkám unesených holek, kdy u starší je asi dost jasné, jakým způsobem se dostává k rolím, a u mladší asi zas nějaká ta protekce... Postupně naštěstí vypadnou z děje, a když se děj přesune směrem k Ronaldovi a rozjede se nová linka okolo ranče, tak to trochu nabere grády. Potenciál k dalším sériím tam určitě je, a Katheryn Winnick je mega MILF.. Zvětsti okolo nového Twin Peaks byli klasicky opět přepálené, ale jako taková jednohubka to zatím obstojí. ()

Série 2 (2021) (S02) 

Začal bych tim, že Katheryn Winnick tu má určitě nejvíc MILF postavu ze všech seriálů, na které v současnsoti koukám, takže palec nahoru za ní. Škoda, že jinak je obklopená vážně těžce béčkovo-céčkovými herci, na které je utrpení koukat, stejně tak na klišovité dialogy, hlášky a postavy, které zaznívají a jsou k vidění v seriálech a filmech už od nepaměti, a vážně už to není zábavné. Druhá řada jinak připomíná filmovou dvojku, kdy všeho musí být víc, všechno musí být nebezpečnější, ale ve výsledku je to jenom maglajs, který nezaujme. Tady ještě tvůrci viditelně nemají velký rozpočet, takže všechny důležité akce vidíme často mimo obraz, a celkově je to laděné tak, aby se dalo co nejvíce pořešit v interiérech, nejlépe pomocí dialogů. ()

Deadly Trails (2022) (S03) 

Už se nám z toho stalo klasická spotřebka. Do děje byli namixovány epizodní případy, které jsou zpravidla dost ujeté, hlavní děj bohužel zpravidla nikam neposouvají a klasicky navozují dojem, že na jinak idylickém místě se musíte ohlížet za každý roh, aby vás někdo nezabil. Třetí řada si sice přináší svůj nový podtitul, ale jelikož se pohybujem v rámci klasické TV produkce, tak žádnou velkou turistickou výpravu nečekejte, opět se omezíme převážně na interiéry...Kvalitě moc nepomáhá ani to bezmyšlenkovité střídání postav, kdy po druhé řadě z děje nesmyslně  vypadlo velké množství postav, jsou odesláni někam pryč a jejich osud se dál neřeší. ()

Reklama

Reklama