Reklama

Reklama

Stalo se v Montaně

(seriál)
  • USA Big Sky (více)
Trailer
USA, (2020–2023), 33 h 26 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

David E. Kelley

Předloha:

C.J. Box (kniha)

Hudba:

Trevor Morris

Hrají:

Kylie Bunbury, Brian Geraghty, Jesse James Keitel, Natalie Alyn Lind, John Carroll Lynch, Dedee Pfeiffer, Ryan Phillippe, Katheryn Winnick (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(47)

Obsahy(1)

Soukromí detektivové Cassie Dewellová (Kylie Bunbury) a Cody Hoyt (Ryan Phillippe) spojí síly s Codyho odcizenou ženou a bývalou policistkou Jenny Hoytovou (Katheryn Winnick) a vydají se pátrat po dvou sestrách unesených řidičem kamionu na odlehlé silnici v Montaně. Když zjistí, že nejde o jediné dívky, které v této oblasti zmizely, pustí se do boje s časem, aby zabijáka zastavili, než zmizí další žena. (Disney+)

(více)

Recenze uživatele ER k tomuto seriálu (2)

Stalo se v Montaně (2020) 

První série velmi solidní, druhá horší,ale z třetí se už stala klasicky průměrná TV produkce, ale pořád se dá na to dívat. ()

Série 1 (2020) (S01) 

Jde vidět, že se seriálu věnuje slušná péče (externí lokace, herci). I zápletka s únosy dívek a šerifem obstojí, jakožto pronásledování šerifova spojence, jehož přerod ve vraždícího hajzlíka je to nejlepší, co série nabízí. Bohužel trochu mně nebaví dvojice detektivek, které jsou více hezké tvářičky, než vykonavatelky spravedlnosti. A velká škoda je, že Ryana Phillipse nastrčili jen do pilotu. ()

Reklama

Reklama