Reklama

Reklama

Tajná invaze

(seriál)
  • USA Secret Invasion (více)
Trailer 3

VOD (1)

Epizody(6)

V novém seriálu, který se odehrává v současnosti filmového vesmíru studia Marvel, se agent Nick Fury dozvídá o skryté invazi na planetu Zemi, již provedla frakce Skrullů, což jsou mimozemšťané schopní měnit podobu. Fury má v nerovném boji i několik spojenců, mezi něž patří Everett Ross, Maria Hillová a Skrull Talos, který si na Zemi zařídil život. Společně závodí s časem, aby zabránili rozpoutání světové války a zachránili lidstvo. (Disney+)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (164)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Na seriál jsem se vůbec netěšil a bral jsem ho jako povinnost, abych se udržel v timeline Marvelu. Příběh mě nezaujal, zpracování možná sice fajn, ale je to prázdné jak láhev vína po pátečním večeru... Oceňuji, že Marvel šel trochu jinou cestou a troufl si na špionážní thriller bez superhrdinů, ale to je tak vše... ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

MCU ty seriály úplně nejdou (ony už i ty filmy mají všelijakou kvalitu). Je sice pravda, že je to rapidní zlepšení oproti She-Hulk, ale opět jde o takový relativně průměrný seriál na úrovni Falcona a WS. Postavy jsou zde solidní, Fury (byť to není ten Fury před problikem) s Talosem jsou fajn a Emilia Clarke s Ben-Adirem dodávají čerstvou krev. Jenže takové nemastné neslané, scénáristicky nezajímavé, finální boss fight jakoby z finále Free Guye vypadl, akorát v horším a nevtipném provedení. Kouknout se na to dá, ale potenciál eventu nevyužitý. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabšie tri hviezdy. Prečo? Za prvé. Totálne mrhanie potenciálom zúčastnených hercov. Dostať do seriálu, nie filmu, ale do seriálu mená ako Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Martin Freeman a samozrejme aj menej známe, ale na druhej strane z Marvel Univerza tie lepšie ako Cobie Smulders či Don Cheadle a urobiť s nimi to, čo sa s nimi urobilo, to je na facku. Nie pre Ali Selima, už som čítal, ako štúdio do toho zasahovalo, ale vedenie Disney a Marvel sekcie začína fungovať podobne ako idioti vo Warneri a konkrétne DC sekcie. Inak tie úmrtia, tak to teda zabili potenciál dvoch daných hercov aj postáv inak, to by som nečakal ani v najhoršom sne. Za druhé. Toto bolo Secret Invasion? Veď to z komixu prebralo len názov a Skrullov a to je asi tak všetko. Toto mala byť vec, ktorá mala mať tri fázy, podobne ako s Thanosom a po XY filmovh v tretej fáze sme mali dostať dvojfilm Secret Invasion. Toto je totálne zabitý potenciál danej látky. Za tretie. Je pekné, že sme sa o Furym dozvedeli dosť vecí zo súkromia, ale načo to komu bolo? A ak to tam nasilu chceli mať, tak nemali urobiť posledné časti polhodinové, ale dlhšie, aby to nebolo len o vate, ale aj riadnej akcii, aj keď komornejšej. Záver bol uponáhľaný, až to zabolelo. Vizitka a potvrdenie toho, že v Disney a Marvel sekcii fakt momentálne sedia arogantní idioti a diletanti, ktorí si myslia, že nech urobia čokoľvek, tak len značka Disney a Marvel je zárukou veľkých prachov a veľkých zárobkov. Omyl vážení, to neplatí už také tri roky, takže je načase sa spamätať, inak padnete do takých sračiek, že budete ťahať druhú-tretiu ligu v komixoch a predbehne vás aj TV produkcia omylom poslaná do kín ako Blue Beetle. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Nuda a šeď.... Secret Invasion je bohužel definice všeho, proč nesleduju seriály. Jedni mohou seriál obhajovat tím, že jde o "jinačí Marvel", který je temný, komorní, zemitý, a využívá tolik fanouškovsky oblíbenou žánrovou polohu politicko-špionážního thrilleru alá Winter Soldier – a zcela upřímně, i já bych tenhle směr proti proudu rád uvítal. Naopak pro mě jde o extrémně natahovanou, nezajímavou, konceptuálně monotónní nudu plnou výplně, příběhově vedoucí odnikud nikam. A já absolutně nechápu, jak může na rozmezí šesti epizod většinu contentu tvořit regulérní vata – přitom ten motiv ideologického konfliktu a migrace se doslova nabízí. Radši ani nemluvě o nevyužití konceptu infiltrace [respektive tedy "tajný invaze"], čímž seriál absolutně neguje a ignoruje svůj source material, tedy stejnojmennou komiksovou předlohu. No a ani neobyčejný charisma Samuela madafakin Jacksona bohužel taky ničemu nepomáhá. Finále je naprostej bizár všech bizárů.... absolutní ztráta času. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Sólovku s Nickom Furym som chcel už dávno, no teraz prišla neskoro a navyše nie v dobrej forme. Samuel L. Jackoson je stále dobrý, je vidno, že ho to aj po x-rokoch baví. Príbeh tiež nie je zlý, no celý seriál mi prišiel bez atmosféry, bez napätia, nič čo by dokázalo viac upútať. Efekty, akcie, alebo finále tiež moc neponúkli. Sklamanie, určite to mohlo byť lepšie a aj to malo byť lepšie. 65% - 3* ()

Galerie (84)

Zajímavosti (9)

  • Nick Fury (Samuel L. Jackson) pije „Pappy Van Winkle's Family Reserve“, 23letou Kentucky Straight Bourbon Whisky. Jde o starý pšeničný bourbon, který jde do prodeje pouze jednou ročně v omezeném množství. (DJMaroko)
  • Název seriálu oznámil Kevin Feige během Investor Day společnosti The Walt Disney Company dne 10. prosince 2020. (KGBelik)

Související novinky

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (více)

Další Star Wars seriál má obří cenovku

Další Star Wars seriál má obří cenovku

26.07.2023

Podle nové zprávy serveru Forbes společnost Disney zase utrácela ve velkém. Jenom pro kontext, zde je několik posledních velkých útrat studia. Tajná invaze – nový seriál ze světa MCU, údajně vyšel na… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Marvel bude testovat binge-watching

Marvel bude testovat binge-watching

17.05.2023

Šéfové studia Marvel a Disney Kevin Feige a Bob Iger sice utěšovali veřejnost, že hodlají se seriálovým obsahem na Disney+ maličko ubrat, zejména v oblasti komiksů, přesto nás už v létě čeká… (více)

Reklama

Reklama