Reklama

Reklama

Já jsem Groot

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(10)

Malý stromový výrostek Groot se vrací v druhé řadě seriálu „Já jsem Groot“. Dospívající Groot objevuje vesmír a cestuje i za jeho hranice na palubách kosmických plavidel Strážců. Střetne se tváří s novými barvitými bytostmi, prozkoumá nová prostředí a přitom zjistí, že není rando strkat nosík tam, kam ho strkat nemá. (Disney+)

Videa (2)

Trailer

Recenze (117)

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Zbytečný počin, řekl bych. Raději bych energii a peníze věnoval kvalitě strážců galaxie. Po výborné jedničce se dvojka lehce propadla a trojka by tedy měla nabrat pořádný dech. Protože jestli to bude v duchu  Spider-Man: Bez domova či Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství, tak to bude hodně smutné. ()

Endor 

všechny recenze uživatele

Tak tento počin od Marvelu byl opravdu krátký, ale za to mě příjemně překvapil. Každá epizoda má okolo čtyř minutek a tak seriál máte zhlédnutý za cca 20 minut. Během tohoto času vás budou čekat krátká, jednoduchá dobrodružství malého Groota s pěknou animací. Též seriál doprovází v pozadí příjemná hudba. Celkově je to vhodný zážitek hlavně pro dětské publikum, ale ani starší diváky neurazí. ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Je to sice infantilní groteskní blbinka, ale zábavná groteskní blbinka. Akorát nechápu proč animovanej seriál od největšího korporátu v galaxii dohromady nemá ani 25 minut – být těch epizod/skečů aspoň 10 s minimálně čtvrthodinovou stopáží, nenamítám nic. Každopádně animace je špičková, not gonna lie. Jako jednohubka k chálce ujde...... 7 květináčů z 10. #MYJSMEGROOT ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Až na posledný diel sa nejedná o nič, čo by aj pre fanúšikov Strážcov Galaxie stálo za zmienku. Ako áno, zasmejete sa tak či onak, no až na posledný Grootov výstrelok vám tento krátkometrážny seriál nič okrem fan-servisu a večne roztomilého Groota, ktorého roztomilosť je jediná vec, čo celý počin ťahá hore, vlastne ani neponúkne. Overall, priemer. Na zabitie času OK. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"I Am Groot" je v podstate absolútne pohodový krátky oddychový seriál, ktorý vyčarí úsmev na tvári. A nepotrebuje k tomu veľa. Ja si dokonca myslím, že aj prvá epizóda je celkom vtipná. Ale uznávam, že spolu s tretím sú najslabším elementom. Za najlepšie považujem jednoznačne posledné dva, ktoré nedostanem z hlavy asi nikdy. A je fajn, že na moment sa tu objaví aj niekoľko iných postáv. Nie je to niečo, čo by bolo nejako prínosné v rámci MCU, ale na druhú stranu to ani nie je nutné. Ako ľahká oddychová záležitosť to svoj účel splní a ja som sa smial. Naozaj smial. Hodnotenie: A- ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • Kevin Feige během Investorského dne Disney 2020 oznámil, že je ve vývoji krátký seriál pro Disney+ s Grootem (Vin Diesel) a několika novými a neobvyklými postavami. (Kubaaa97)
  • V této epizodě se název seriálu objeví až na konci. (LUKICKK)
  • Kniha, kterou Groot čte na záchodě, se zdá být mimozemskou verzí „Everyone Poops“ od Taro Gomi. (KGBelik)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Reklama

Reklama