Reklama

Reklama

Já jsem Groot

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(10)

Malý stromový výrostek Groot se vrací v druhé řadě seriálu „Já jsem Groot“. Dospívající Groot objevuje vesmír a cestuje i za jeho hranice na palubách kosmických plavidel Strážců. Střetne se tváří s novými barvitými bytostmi, prozkoumá nová prostředí a přitom zjistí, že není rando strkat nosík tam, kam ho strkat nemá. (Disney+)

Videa (2)

Trailer

Recenze (117)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

MCU se pokouší otevřít brány těm nejmenším, a tak že to zkusí přes jistě nejroztomilejší postavičku světa humanoidní strom Groota, je inu i docela rozumný tah. Jenže aby to fungovalo aktuální timeline se musí vrátit zpět, což nakonec nějak nechápu. Není to žádná ucelená příběhová archa a ty dětinský prvky jsou malinko pěst na oko, jak tupě to několikrát působí. Nebaví mě to a jen další potvrzení, že svět okolo Avengers je aktuálně v pro mě nezajímavé pozici. Redukovat a vrátit se k základům, tohle nefunguje! Je to jak CGI covid projekt.. 60% ()

Dejvecd 

všechny recenze uživatele

Jednoduché a kratučké epizódy o divákmi najviac milovanom členovi Strážcov Galaxie, ktorý mne osobne nikdy vo filmovej podobe k srdcu neprirástol (potom, čo ho v dvojke oživili), sú "prekvapivo" velice krátke. A to je asi hlavné plus seriálu, pretože vďaka tomu, že epizódy rýchlo skončia, tak divák ani nedostane veľa priestoru na to sa začať nudiť a verte mi, ja by som sa teda nudiť rozhodne začal, ak by to trvalo viac ako 5 min. Okrem jednoduchých vtipov, ktoré pobavia len okrajovo (v niektorých epizódach viac a v niektorých o dosť menej) tu však dostaneme aj veľmi peknú animáciu, čiže aspoň nejaká Marvelovka si môže tento rok pripísať fakt, že dobre vyzerá (a nie CGI bordel zvaný Doctor Strange in The Multiverse of Madness dobre rozhodne nevyzerá. Dobre sa na to pozerá, ale po skončení máte ten divný pocit, že ste ani nesledovali film, ale videohru). Takže vo výsledku sa jedná o niečo čo vôbec neurazí, ale ani poriadne nenadchne a zároveň (neviem či to bol zámer tvorcov) mi Groot v niektorých epizódach prišiel ako ultimátny záporák a nie ako klaďas. Aj napriek tomu si však Groot zaslúži nadpriemerné hodnotenie aspoň za to, že sa konečne jedná o reálne zaujímavú Marvelovku. 6/10 ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Je to sice infantilní groteskní blbinka, ale zábavná groteskní blbinka. Akorát nechápu proč animovanej seriál od největšího korporátu v galaxii dohromady nemá ani 25 minut – být těch epizod/skečů aspoň 10 s minimálně čtvrthodinovou stopáží, nenamítám nic. Každopádně animace je špičková, not gonna lie. Jako jednohubka k chálce ujde...... 7 květináčů z 10. #MYJSMEGROOT ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Víte, můj problém spočívá v tom, že se Strážci galaxie řadili řadu let (rok) mezi jedny z mých nejoblíbenějších filmů, a James Gunn stále patří mezi jedny z mých nejoblíbenějších režisérů, aka scénáristů. A když se nějaká neznámá rádoby režisérka (rádoby asi moc není, když zrežírovala toto) pokusí trapně a naprosto debilně překopat a napodobit jeho styl vtipů, točení a celkově všeho, co společnosti MARVEL tento nadějný režisér přinesl, tak mě to prostě s dovolením nasere. A když to má ještě k tomu špatný efekty, tak za mě prostě nemohu dát víc jak 2-3 hvězdy :( ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"I Am Groot" je v podstate absolútne pohodový krátky oddychový seriál, ktorý vyčarí úsmev na tvári. A nepotrebuje k tomu veľa. Ja si dokonca myslím, že aj prvá epizóda je celkom vtipná. Ale uznávam, že spolu s tretím sú najslabším elementom. Za najlepšie považujem jednoznačne posledné dva, ktoré nedostanem z hlavy asi nikdy. A je fajn, že na moment sa tu objaví aj niekoľko iných postáv. Nie je to niečo, čo by bolo nejako prínosné v rámci MCU, ale na druhú stranu to ani nie je nutné. Ako ľahká oddychová záležitosť to svoj účel splní a ja som sa smial. Naozaj smial. Hodnotenie: A- ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • V této epizodě se název seriálu objeví až na konci. (LUKICKK)
  • V této epizodě se neobjevil název seriálu. (LUKICKK)
  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna. (LUKICKK)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Reklama

Reklama