Reklama

Reklama

Já jsem Groot

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(10)

Malý stromový výrostek Groot se vrací v druhé řadě seriálu „Já jsem Groot“. Dospívající Groot objevuje vesmír a cestuje i za jeho hranice na palubách kosmických plavidel Strážců. Střetne se tváří s novými barvitými bytostmi, prozkoumá nová prostředí a přitom zjistí, že není rando strkat nosík tam, kam ho strkat nemá. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (117)

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

Malé děti si tohle zamilují. Když se o tom mluvilo několik měsíců, nečekal jsem že se bude jednat ani ne o 20 minut... Mě to celkově vůbec nesedlo. Koupačka byla jedním dobrým vtipem, který na konci totálně rozsekal, ale ty ostatní díly byly... vlastně ani nevím o čem byly. Pro tříleté děcka ale dobré. Mé hodnocení: 4/10 ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi tři epizody a je to taková hodně nenáročná záležitost, vyloženě pohádková a určená pro malé děti. Proto potom nechápu, proč se to snaží tvářit, že to není jenom pro děti a skalní fanoušci Marvelu jsou z toho opět nadšení jako ze všeho nového od této značky. Když nebudu brát ohled na pravděpodobnou cílovku, jsou ty epizody unylé, bez nápadu a i za těch 5 minut dokonce nudné. Co taky čekat, když tu u každé epizody zaberou většinu času titulky (!!!) než děj... Slabé 2* ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nenásilná detská jednohubka, ktorá poteší svojou infantilnosťou a farebnosťou. Vesmír to veľmi nerozširuje, skôr to prinúti maličké detičky, aby si od rodičov pýtali zošitky, peračníky, tašky a iné potrebné veci s Grootovou podobizňou. A o to tu v prvom rade ide. Inak najlepšie rola Vina Diesela za hodne dlhú dobu. ()

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Zbytečný počin, řekl bych. Raději bych energii a peníze věnoval kvalitě strážců galaxie. Po výborné jedničce se dvojka lehce propadla a trojka by tedy měla nabrat pořádný dech. Protože jestli to bude v duchu  Spider-Man: Bez domova či Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství, tak to bude hodně smutné. ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, velmi krátká, pěkně naanimovaná blbůstka pro děti, která neurazí ani dospělého, pokud chce vidět něco milého a úsměvného, co mu vyplní čas u jídla. Opravdu tu není nic víc a ani být nemělo, jedná se prostě o rozšíření pro děti u kterého dospělí nebdue trpět, ať už skrze roztomilost a milost Groot nebo skrze pár pěkných vtipných nápadů. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • Děj epizody je velmi podobný ději epizody The Little People (1962) seriálu Twilight Zone (od r. 1959). V této epizodě lidský astronaut při opravě své lodi na vzdálené planetě objeví rasu malých lidí a rozhodne se, že je jejich bohem. (KGBelik)
  • Kevin Feige během Investorského dne Disney 2020 oznámil, že je ve vývoji krátký seriál pro Disney+ s Grootem (Vin Diesel) a několika novými a neobvyklými postavami. (Kubaaa97)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Reklama

Reklama