Reklama

Reklama

Star Wars: Vize

(seriál)
  • USA Star Wars: Visions (více)
Trailer 1
USA / Japonsko / Španělsko / Velká Británie / Indie / Irsko / Jihoafrická republika / Jižní Korea / Francie, (2021–2023), 5 h 3 min (Minutáž: 13–22 min)

Kamera:

Takaši Aoki

Hrají:

Alison Brie, Anna Cathcart, Kyle Chandler, Jamie Chung, Jordan Fisher, Karen Fukuhara, Kimiko Glenn, Henry Golding, Joseph Gordon-Levitt, David Harbour (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Tato antologie animovaných krátkých filmů z celého světa oslavuje bájesloví Star Wars jedinečným pohledem různých kultur. (Disney+)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (43)

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně debilní sračka nikam nezapadající. Tady si každý dělá co chce. Jakože Sithové používají jakési lightsaberové deštníky a katany. Jakýsi samuraj, co sbírá krystaly, umí používat Sílu, ale není ani Sith, ani Jedi, ani temný Jedi. Je to prostě kundovina. Pak si tu každý hopsá ve vesmíru po křižníku, bez masek, jako by se nechumelilo. K tomu absolutně debilní a trapná japonská animace. Úplné zprznění Star Wars a tohle se tu jako hodnotí kladně. Děláte si prdel? Nadáváte na Disneyho, že dojebal Star Wars, ale pak si tu chrochtáte v těhlech hovnech bez hlavy a paty. Úplné mimo mísu. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Experimentální Star Wars fanfikce stylizované do podoby krátkých anime příběhů. Kvalita jednotlivých epizod je ale brutálně kolísavá - od pětihvězdičkových záležitostí až podivnostem hraničícím s odpadem. Příběhově to vzhledem ke stopáži většinou nestojí moc za řeč a ve finále si tak trochu říkám, proč to vlastně vůbec vzniklo. ()

Reklama

Knowho 

všechny recenze uživatele

Jediné za mě kvalitní epizody byli 1. A 7., jinak zbytek mi přišel nesmyslný, a jsem rád, že se nejedná o canon do SW světa. Ne, jako vážně?? Podělanej super-anime droid nakope prdel (asi) inkvizitorovi!! Já osobně anime rád nemám (Nemám nic proti tomu, kdo ano), a nebráním se tomu se na nějaké jednou za X let podívat, ale tohle...tohle bylo moc. Takže za mě seriál dostává (možná že až moc.) 4/10 ()

LizianShaw 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc oceňuji rozhodnutí, vytvářet krátké uzavřené Star Wars příběhy, přičemž jejich odlišné japonské styly tomu dávají opravdu zajímavý nádech (zajímalo by mě, jestli se jedná o canon). Ne všechny příběhy jsou si rovny, i tak mě ale dost bavily, a u těch, kterým se to nepodařilo, to také nebyl zásadní problém, kvůli krátké stopáži. Nejlepší epizoda jednoznačně Ninth Jedi, ale i epizody 4, 7, 1 a 9 měly dost dobrý příběh. 85% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

první epizoda mě nadchla a kdyby v tomhle duchu byl i zbytek,pak by tenhle SW experiment opravdu stál za to.Bohužel ale další díly už nejsou takové a pohybují se od dobrých,přes průměrné až k vyloženě slabým.A to jak příběhově,tak animací.Vzhledem k tomu,že jednotlivé epizody mají v průměru kolem patnácti minut,není to úplná ztráta času a dají se přežít i ty slabší kusy,ale případné pokračovaní bych si s klidem nechal utéct...60% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (13)

  • Lop patrí k druhu Lepus Carnivorus (skrátene Lepi). Jedná sa o druh inteligentných králikov, ktorí sa objavili pôvodne v komiksoch od Marvelu. (ČSFD)
  • Tato epizoda byla animována japonským studiem „Science SARU“. (Shr1nK)

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Reklama

Reklama