Reklama

Reklama

Snídaně

(pořad)
  • Česko Snídaně s Novou
Publicistický / Talk-show
Česko, 1994, 181 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Johan Mádr (moderátor), Ondřej Havel (moderátor), Milan Peroutka ml. (moderátor), Nikola Čechová (moderátor), Kristina Kloubková (moderátor) (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Snídaně s Novou je televizní pořad TV Nova, Snídaně je vysílaná od počátku vysílání TV Nova. Snídaně se vysílá každý všední den od 5:55 do 9:00, dříve byla vysílaná již od 5:00. Během ranního vysílání probíhají rozhovory, každou půlhodinu se vysílá zpravodajský blok, po něm přehled tisku a dopravní servis. Před sedmou hodinou se vysílá Pohádka pro děti doprovázená soutěží o hračky. Kromě moderátorů do vysílání zasahují i moderátoři u internetu. Nechybí informace o počasí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (219)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

K Snídani s Novou se mi nejvíce pojí stížnosti zdejších moderátorů na to, jak musejí každý den vstávat opravdu nezdravě brzo. Naprosto zbytečné tři hodiny tlachání, za které jsou ta ranní ptáčata až hříšně placená. Normálně si na nevyváženost platebního ohodnocení různorodých profesí nestěžuju, tahle relace mi přijde ale opravdu jako definice zbytečného zaměstnání v oboru "moderátorství". ()

Mejdzula odpad!

všechny recenze uživatele

Tato relace pro mne představuje dlouholetý dobrovolný každoranní ojeb. Velmi dlouhou dobu jsem vše snášel a neměl jsem nic proti, až poslední dobou se mi tento výtvor neskutečně, ale opravdu neskutečně zhnusil. Nad chováním jistých "moderátorů" zůstává rozum stát, a to čím dál víc a čím dál na všech. Dokonce i ti dva Tomášové mne již deprimují. Otázkou tedy pro mne zůstává, proč tak najednou přišlo to zvracení? Asi to částečně souvisí se zhoršením kvality, zvýšením debility a nouzí na trhu s nápady, ale velký podíl má na tom zajisté i to, že už se nyní do školy vstává znatelně hůře a tak to co souvisí s ránem je špatné. Jedna výhoda tu ale byla (dokud sledováno): posledně chodící pohádky (tohle & tohle) mne dokázaly rychle dostat od snídaně (od téhle i té skutečné jídelné). Když nad tím tak přemýšlím, tak nemám ráno většinově rád, naštěstí už ho prožívám se Studiem 6, které je pro mne nepopsatelně lepší...na rozdíl od Dobrého rána, to mi též přijde více než ubohé.. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si že tento pořád, ještě když jsem chodil posledním rokem na základku, mně občas po ránu dělal doprovod...Jednoduše jsem s ním vstával..Ale to jsem ještě neměl internet, rádio poslouchal zcela sporadicky. Nicméně časem a stálými změnami i co se týká třeba častým střídáním a měněním moderátorů pořad ztatil svůj původní lesk, prostě se to okoukalo a v dnešní době nato už ani nemám čas a také dávno už využívám úplně jiných informačních médií...Těžko říct kdo byl z celé této skupinky lidí nejlepší a nejpříjemnější, jestli první moderátoři Boura s Mayerovou nebo někdo jiný, jako třeba Gondíci kteří to pojali za svou estrádní šou typu Go-Go, vždy záleželo na jednotlivé přístupu, nápadu, příjemnosti a nakonec celkové oblíbenosti.. ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Né že bych měl někdy potřebu s nima prožívat tu ranní rozcvičku (ani nevám jestli to tam vůbec ještě je), nebo cokoliv tomu podobného, ale prostě pustit si to ráno když vstávám do práce, nebo do školy k raní kávě nebo než se člověk trochu probere tak je to celkem fajn. Když už nic jinýho tak se aspoň dozvim jaká ulice je ucpaná a jak moc velká zima je. Občas i ta pohádka potěší.... ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Za starých časů, po čerstvém startu televize Nova, jsem se na to koukal každý den, než jsem šel do školy. Samozřejmě mě nejvíce chytlo období, kdy předělávaly znělky a grafiku. Hodně se mi líbilo vajíčko, které urazilo dlouhou cestu, než se dostalo na pružinový držáček. Něco podobného mám i doma. Ale spíše mi šlo taky o to, jestli se v jednom kuse dokážu dívat na jeden a ten samý pořad. Několikrát, když jsem byl nemocný, jsem to dokázal. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Za dvacet let se ve Snídani s Novou vystřídalo 40 tisíc hostů. (M.B)
  • Od 5. září 2022 se pořad vysílal ze zbrusu nového studia a také s názvem, ve kterém už chyběl dovětek „s Novou“, tedy jenom Snídaně. (DominatorCZ)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno