Reklama

Reklama

Místo zločinu České Budějovice

(seriál)
  • Slovensko Miesto zločinu České Budějovice
Česko, 2023, 13 h 11 min (Minutáž: 56–71 min)

Kamera:

Asen Šopov

Hrají:

David Novotný, Leoš Noha, Judit Pecháček, Filip Březina, Pavla Beretová, Jitka Schneiderová, Martin Myšička, Tereza Brodská, Miroslav Táborský (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Po Místech zločinu z Plzně a Ostravy se zločin přestěhoval do jižních Čech. Kromě vyšetřování a náhledu na kriminalistickou práci přinese seriál také pohled do soukromí postav. Šéf vyšetřovacího týmu Karel Dvořák (David Novotný) sloužil dříve u tajných služeb a nepřímo zavinil fatální zranění kamaráda. Jeho osobní linka se prolíná okrajově celou touto řadou seriálu. Diváci se mohou těšit i na Emu Grodskou (Pavla Beretová), která je z Ostravy převelena do Českých Budějovic na místo šéfky tamní kriminálky. Kromě služebně starších vyšetřovatelů se seriál zaměří také na mladou dvojici kriminalistů v podání Jany Šímové (Judit Pecháček) a Petra Brauna (Filip Březina). Tým doplní rovněž státní zástupkyně Lucie Veselá (Jitka Schneiderová) a soudní lékař Alex Karpenko (Martin Myšička). (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele tojaj k tomuto seriálu (2)

Anděl v laguně (2023) (E03) 

Naivní, hloupý, všichni se chovají jak hententýni, příběh jak inspirovány 90kovými Béčkovými bijáky. Zloději odvezou bankomat, hlavní hrdinové dojedou na místo činu, kde technici stále zajišťují stopy, oni jim tam nakráčí, vše pošlapou, zeptají se na druhý bankomat co tam zbyl, když zjistí, že je plný, okamžitě se otočí a zas to technikům pošlapou na cestě ven. Hlavní hrdinka z této jediné informace jaksi vydedukuje, že se tam zloději vrátí pro ten druhý bankomat a rozhodne, že si na ně počkají.. No a ti zloději se fakt vrátí! (Co jsem to právě viděl 8-O) To co se děje dál už je pak totální bizár. ()

Únos (2023) (E04) 

Jako parodie na kriminálky asi dobrý. Absurdní chování prakticky všech postav se dá určitě nějak logicky vysvětlit, můj tip je lobotomie. Jeden příklad za všechny: Rodina vlastní pivovar (v jehož prostorách i bydlí), zaměstnanci toho pivovaru unesou majitele a po jeho synovi (kterého potkávají v tom pivovaru bo tam bydlí) chtějí ať jim osobně přiveze výkupné ale vůbec jim pak při předávce nepřijde divné, že jim to výkupné přivezl někdo úplně jiný.. No zřejmě je zmátlo důmyslné maskování v podobě nasazené bekovky... ()

Reklama

Reklama