Reklama

Reklama

Titanic

  • Česko Titanic 3D (více)
Trailer 3
USA, 1997, 194 min (Alternativní 187 min)

Obsahy(1)

V dubnu 1912 vyrazila luxusní zaoceánská loď Titanic z Anglie na svou první, a bohužel i poslední plavbu. Své pasažéry ale do cíle cesty nikdy nedovezla – narazila na ledovec a klesla pod hladinu. Tím začalo drama největší námořní katastrofy v dějinách lidstva. V ledových vodách Atlantiku skončilo mnoho životů a osudů. Mezi nimi byla i jedna láska, která vlastně ani pořádně nezačala. Americký velkofilm v režii Jamese Camerona, oceněný jedenácti Oscary®, katapultoval mezi nejzářivější hvězdy Hollywoodu oba představitele hlavních rolí – Kate Winsletovou a Leonarda DiCapria. (Cinemax)

(více)

Recenze (1 991)

kamens 

všechny recenze uživatele

Když mi bylo asi 10, tak ho taťka donesl na kazetě. Večer jsme se sešli celá rodina u televize a dívali jsme se. Většinou jsem u filmů usínal, ale u Titaniku jsem ani nezívnul. V Titaniku je hodně chvil, které mě rozechvály. Nejlepší moment je pro mě nakonci, jak se sejdou všichni herci u těch schodů a DiCaprio na ní čeká u hodin.Já nevím, ale když jsem to viděl poprví, tak se přiznávám, to byla pro mě poslední kapka, pak už mi kapaly z očí. Vím, proč tento film hodně lidí nemá rádo, protože každý má nakonci chuť brečet. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se během velice krátké chvíle stal kultovním, filmem, který jako například Pretty Woman můžete vidět třeba už po padesáté a stejně si ho užijete. Titanic představoval ve své době něco neobyčejného a po právu tak vznikl tento rovněž neobyčejný snímek. Film to není perfektní, ale má jakési "titanické kouzlo"a vzhledem k nelehkému údělu zpracovat osud této pro mnohé osudové lodi si ode mě zaslouží minimálně čtyři..... no spíše těch pět hvězd..... :-) ()

desolator6 

všechny recenze uživatele

Hej Jimmino vieš ako sa to hovorí? V najlepšom treba skončiť! Keby že je toto tvoj posledný film, odídeš zo všetkými poctami. Takto si si to dodrbkal Avatarom. Čo už, aj ty si len človek :-) ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Ve své době revoluce, dnes velmi dobrý film. Snímek, který každý viděl několikrát, mnoho lidí na něj šlo mockrát do kina, tady se Cameron vytáhnul a ukázal jak se dělá romantický snímek, aby na něj mohli koukat i muži. ()

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu není co dodat, patří mezi mojí topku ať už to je kvůli hercům, nebo jen kvůli filmu, prostě skvělý film který jsem viděl už několikrát a na konci se vždy nějak nemůžu udržet.. ()

emdvojka 

všechny recenze uživatele

No dvojhodinová romanca, plná kecov a sľubov, zlých a dobrých emócii je pre mňa silná káva. Tie tri hviezdy sú hlavne za tú poslednú hodinu kedy James Cameron opäť predviedol svoju veľkoleposť a romanticku slataninu premenil z minúty na minútu na dych berúcu drámu, kde každý kto bol unudený na smrť sa zrazu zobudil a zo spotenými rukami v päsť sledoval potopu a potupu najväčšieho parníku tých čias TITANICU. ()

Luczynkaaa 

všechny recenze uživatele

Už od mých 7 let patří tento film mezi ty nejlepší. Před několika lety jsem doslova hltala slovo po slovu. :] Z celého filmu miluji nejvíc závěr-potopení Titanicu. Scéna, při které se zkrátka neobejdete bez kapesníku a bez slz:] Úžasně zpracovaný film s ještě skvělejším hereckým obsazením. Krásná Kate Winslet jako bohatá Rose DeWitt Bukater a Leonardo DiCaprio jako Jack Dawson. Dávám 5*. :] ()

Mandalorian 

všechny recenze uživatele

Pročetl jsem si několik zpátečních komentářů a postřehl, že několik lidí doslova nevědělo, jak svoje špatné hodnocení obhájit a to co v závěru napsali, je naprosto mimo mísu. Nebudu jmenovat, ale pár příspěvků mě dostalo. Osobně musím říct, že Titanic je co do herců, do režie, do scénáře i do hudby precizně zpracovaný. Pro mě 80%. Proč ne sto ? Přiznejte si, ža ať se vám ten film líbí sebevíc, nepodíváte se na něj víc než pětkrát, šestkrát. Aby taky ne: Je zvrhlost, dívat se, jak DiCaprio mrzne. I když pro hodně lidí oblíbená pasáž :-D ()

jurca 

všechny recenze uživatele

Monster akce se vším všudy. I přes to, že film není můj šálek kávy, dávám mu 5*. Důvod je jednoduchý. Existuje totiž opravdu málo filmů, které vám nabídnou to, co práve Titanic. ()

Amilet 

všechny recenze uživatele

Bylo to krásně barevný, dobře zrežírovaný, hezky se to poslouchalo, byla tam láska, tragédie, bylo to natočený podle skutečné události a režíroval to Cameron a na konci jsem fakt potřeboval sluenční brýle..Povedlo se to. Režisér Titanic neutopil...90% ()

VerenaLord 

všechny recenze uživatele

Leč se jedná o mnohokrát zfilmované téma, které zatím diváka neomrzelo, je zde znát kvalita režisérské ruky Jamese Camerona. Přestože nejen příběh o romantické lásce Jacka a Rose až podezřele kopíruje verzi Titanicu z roku 1996, jde o mnohonásobně lepší snímek. ()

denisavary 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si jiné hodnocení než plný počet nezaslouží...je to víc než 10 let, když jsem Titanic viděla poprvé a doba, kdy mi Leonardo visel nad hlavou v metrové podobě už je také dávno pryč....Je to nezapomenutelný film...výborná režie, famozní efekty, lovestory....Tenhle nejvelkolepější a taky nejvýdělečnější film si momentálně připomínáme ve významném výročí v 3D podobě....kde je Titanic ještě mocnější...po včerejším shlédnutí v kině jsem se utvrdila v tom, že je to impozantní velkofilm...ale..... jak to mám já, tak 3D projekce mi po několika desítkách minut splyne..takže jsem docela dost trpěla při sledování filmu co jsem viděla několikrát 3hodiny v kuse...každá scéna mi přišla delší a delší a to jí znáte nazpamět:)...Není nad to si pustit tenhle neskutečný film pěkně doma v teplíčku a třeba i na několikrát-krát. Ale nebudu to hatit :)....je to vyjímečný film ♥ s nádhernou hudbou ♫. ()

odmocnina 

všechny recenze uživatele

Dnes je 15.4.2012 ... už sto rokov od potopenia ,,nepotopiteľnej lode''. Tento film bol úžasný a tak romantický, jeden z najlepších filmov od Cameroona. Palec hore :) 5* ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

James Cameron....ako to len robi? Ci toci akcne scifi, komediu alebo historicku romancu, vsetko zvlada dokonalo. Navyse si to zvacsa napise, zreziruje, zostriha, zprodukuje a aj nejake tie triky povymysla. Pre mna takmer nepochopitelne. Skoro ako to, ze som az DOTERAZ Titanic nevidel. Nie v kine, nie v 3D, proste nikdy! Takze som velmi rad, ze prisiel tento 3D re-release, pretoze s kludnym svedomim mozem povedat, ze v telke by to bol tretinovy zazitok. 3D samotne ohurujuce nebolo (nic prekvapive, kedze sa jednalo iba o konverziu z 2D), i ked niektore sceny prijemne ozvlastnilo. Podstatne bolo prave to kino - James ako znamy perfekcionista natocil pekne vzdialenych 15 rokov dozadu Titanic tak, ze ani na sekundu nie je badat jeho slusny vek. Iba ak tak, ked si pozrieme nove filmy DiCapria, alebo Kate Winslet - ale tam to je badat na nich. :) Velkovypravny epos, ktory ma v sebe viacero vrstiev - je tu romanca, drama, akcia, velkolepe triky, ako aj detailna vykreslenost postav na pozadi triednych rozdielov. Plus cely cas nam v hlave rezonuje fakt, ze je to podla skutocnosti (samozrejme iba celkovy namet). Je to velky um natocit 194-minutovy film, ktory nielenze nenudi, ale zaryje sa vam do mysle aj na dlhu dobu po. Je to um natocit dva najziskovejsie filmy v historii kinematografie, Titanic a Avatar. Spravodlivost existuje, ze ano Jim? ()

Související novinky

Zemřel herec Bernard Hill

Zemřel herec Bernard Hill

včera

Ve věku devětasedmdesáti let zemřel britský herec Bernard Hill, známý především ze snímků jako Titanic, Lovci lvů a z trilogie Pán prstenů. Se smutnou zprávou v neděli přišla televizní stanice BBC s… (více)

Cameron má plány i pro šestý a sedmý díl Avatara

Cameron má plány i pro šestý a sedmý díl Avatara

07.02.2024

Nedají si říct a nedají. Jamese Camerona můžeme označit za nejúspěšnějšího filmového režiséra všech dob, minimálně co se týče tržeb. V pětici nejvýdělečnějších snímků historie má totiž hned trojici… (více)

DiCaprio bude spolupracovat s dalším velikánem

DiCaprio bude spolupracovat s dalším velikánem

18.01.2024

Warneři si nejspíš připíšou další hit, alespoň po kvalitativní stránce. Do nového filmu se jim totiž podařilo zlákat samotného Leonarda DiCapria. Co je ale přednější - od Scorseseho přechází DiCaprio… (více)

Reklama

Reklama