Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Benjamin Franklin Gates (Nicolas Cage) obětoval celý život hledání bájného pokladu řádu Templářů, za kterým se bezúspěšně honilo už šest generací jeho předků. Konečně našel potřebnou indícii k jeho nalezení. Bohužel o ní ví i jeho nesmiřitelný nepřítel (Sean Bean), který má na poklad také spadeno. A tak začíná ten pravý hon, ve kterém zvítězí ten, kdo poklad najde dřív a navíc rozšifruje správný klíč. Která strana nakonec zvítězí? A existuje poklad vůbec? (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (671)

Marigold 

všechny recenze uživatele

Škoda slov na tohle téma. Lovci pokladů jsou filmem tak fenomenálně průměrným a chadným, že se jen marně dopátrávám příčiny komerčního úspěchu. Ano, americké památky jsou fajn, akční scény ve vší civilnosti a komornosti ujdou, Zednáři a Templáři jsou zajímavé téma... ale v Turteltaubově zpracování to vše vyznívá až příliš bezduše. Navíc, všechny herecké hvězdy jsou vyhaslé jak oheň v krbu kolem čtvrté ráno. Když uvážím možnosti, jaké tento tvůrce měl, nelze než hodnotit výsledek podprůměrnou známkou a odradit od jeho návštěvy všechny, kteří mají rádi kvalitní šlehnutí Indyho biče. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Pro nás všechny odkojené Indym, kteří mají rády dobrodružné filmy o hledání pokladů je to myslím solidní až mírně nadprůměrná záležitost. Samozřejmě lze leckteré momenty v ději předvídat a to už vůbec se člověk nesmí pozastavovat nad 200 let starými čudlíky ve zdech, které po stisknutí či pootočení vytáhnou či odsunou žulový masiv :-). Ale jak říkám, my od Křížových výprav a Chrámů zkázy lecos odpouštíme. Tenhle film mi přišel slušný i obsazením, Cage tu ještě hrál což se o něm u posledních filmů moc říci nedá. Harvyho, Seana i Voighta mám rád a Diane byla k nakousnutí. Snad jen chudák Franklin, ten asi po celou dobu natáčení musel bouchat ve Filadelfii na odspodu náhrobní kámen.... No ale je dobře, že Amíci si umějí tak trochu udělat ze svých národních artefaktů i legraci. Závěr vypadal velmi dobře, ale nebudu spoilerovat. Spíše však než scénářem zaujme film vizuálem, ale jako oddychovka proč ne. Dávám za tři klíče. * * * ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Pre mňa príjemné potešenie. Film, ktorý sa snaží aspoň nadohľad priblížiť sa k Indiana Jonesovi modernej doby. A miestami sa mu to aj slušne darí, a preto je pre mňa veľkým prekvapením. Hádanky a ich nápovedy sú spracované veľmi dobre, dokonca sa sa tu nachádza aj pár ozaj nečakaných zvratov, ktoré padnú pravdivo. Koniec parádne akčný, rýchly a hlavne klasický, ale veď to by nebol Disney. 85%. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Trevor Rabin: 1. National Treasure Suite ,2. Ben ,3. Finding Charlotte ,4. Library of Congress ,5. Preparation Montage ,6. Arrival at National Archives ,7. The Chase ,8. Declaration of Independence ,9. Foot Chase ,10. Spectacle Discovery ,11. Interrogation ,12. Treasure, ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Tuctový průměr po všech stránkách od scénáře, (který blbě a trapně vykrádá již tak tupý DaVinci Code), přes herce až po hudbu a režii. Není tu jediný originální nápad, ale i tak se na to pěkně dívá. Ovšak jak začnou závěrečné titulky, tak nevíte o čem to bylo. Nezanechává to žádný dojem. Prostě se vypaří z hlavy. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (22)

  • Shaw (David Dayan Fisher) má pištoľ Jericho 941 R. Ian (Sean Bean) má zas Ruger KP94. Okrem toho môžeme v rukách jeho skupiny vidieť aj Glock 17 a teaser M26. (ČSFD)

Související novinky

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

19.01.2024

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) v posledních letech nabral velmi zdatné tvůrčí tempo. Zatímco v loňském roce stihl představit v kinech akční komedii Operace Fortune: Ruse de… (více)

Zemřel Christopher Plummer

Zemřel Christopher Plummer

05.02.2021

Z Ameriky přichází velmi smutná zpráva. Dnes ráno ve svém domě v Connecticutu zemřel legendární kanadský herec a držitel Zlatého glóbu i Ceny akademie, Christopher Plummer. Populárnímu tvůrci známému… (více)

Vrcholný Nicolas Cage

Vrcholný Nicolas Cage

17.11.2019

Nicolas Cage ztvární Nicolase Cage v tom nejvíc nicolasocageovském filmu o Nicolasi Cageovi vůbec. Kultovní herec známý například z filmů Tváří v tvář, Con Air nebo 8 MM se čerstvě upsal snímku The… (více)

Kdy uvidíme páté Piráty z Karibiku?

Kdy uvidíme páté Piráty z Karibiku?

22.06.2014

Legendární producent Jerry Bruckheimer (Mizerové, Skála) už nedělá primárně pro studio Disney. Po několika finančních zklamáních (Princ z Persie, Čarodějův učeň, Osamělý jezdec) mu nebyla obnovena… (více)

Reklama

Reklama