Reklama

Reklama

Rychlý Stripes

  • Jihoafrická republika Racing Stripes (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Podobně jako prasátko Babe, které se chtělo stát pasteveckým psem, má sen i Proužek, mládě Zebry omylem opuštěné v bouři potulným cirkusem. Proužek má sen vyhrát dostihy. A to ne ledajaké, ale rovnou nejslavnější dostihový závod světa: Kentucky Derby Open. Pruháček je zachráněn panem Walschem, trenérem koní a majitelem malé farmy. Na farmě se brzy seznámí i s ostatními zvířátky: poníkem Tuckerem, moudrou kozou Franny, potrhlým kohoutem Reggiem a dalšími. Také se spřátelí s Channing, dcerou pane Walsche, která má stejný tajný sen jako on. Oba dva, s pomocí svých zvířecích přátel, pak musí bojovat s předsudky a posměchem ostatních (Nejsi kůň!, Jsi jenom holka!), aby naplnili svůj velký sen: Vyhrát prestižní závod a porazit všechny ty ušlehtilé čistokrevné koně a namyšlené žokeje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (162)

Beatle 

všechny recenze uživatele

Nejspíš je to něco mezi tři a čtyři. Ke čtverce by mě vedli docela smysluplné dialogy, Bruce Greenwood, povedená hudba a moje osobní touha, stát se trenérem. Také poznatky o rozdílnosti koní a zeber (a nemluvím o pruzích :P) a krásně vybraná zvířata. Ke trojce mě vede předpovídatelnost příběhu, naivita - ale tu odpouštím, protože je to film pro děti a hodně nepovedené animace, kdy byly zvířata dělány počítačem celkově. Ty byly hodně mizerné a dítě starší 7 let to již muselo poznat ;) Ale všeho všudy, měl film všechno, co měl mít...přátelství, akci, dojetí, naději, touhu, smích a ponaučení. Co více předat našim potomkům? ...u filmu jsem se bavila na čtyři hvězdičky, ale hodnotím třemi za to, že už nikdy nepřestanu být takové dítě, abych ty malé detaily neviděla :) ()

Nepi 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná podívané o zebře,která sní o dostihovém závodu a pak ho taky vyhraje...Mluvící zvířata,která občas i dobře zahlásí,vás jistě pobaví.Jinak českej dabing je fakt výbornej...Hlasy zvířatům propůjčili Michal Suchánek,Richard Genzer,Patrik Hezucký,Veronika Žilková,Josef Carda a Zdeněk Podhůrský...Na zimní víkend slušná podívaná...!!! ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Velmi ale velmi obyčejný film pro malé děti. Kterému bych se nebál dát pouho pouhou hvězdičku za čas, který jsem s ním strávil. Ale pozor pokud uvidíte film hezky česky,tak Vás překvapí velmi pěkný dabing, ve kterém dominují sice méně známější dabéři, ale za to známí lidé např: čtveřice z "TELE TELE", Patrik Hezucký, ...Zkrátka u tohoto filmu se český dabing velmi povedl a vyzdvyhl ho trošku výše. ()

AndysekAndys 

všechny recenze uživatele

Jak outsiderská zebra vyhrála Kentucky derby...kdyby aspoň opravdu ten závod udělali v Kentucky parku a ne na nějaké zapadlé tribuně...samozřejmě je to blbost největší, ale...český dabing tomu dodal grády...Genzer se Suchánkem a Hezucký jako pelikán Husa....no to jsem se mohla potrhat smíchy...jako komedie super. Za příběh 1* ale za komedii 5*, tudíž průměr. Howgh ()

waits 

všechny recenze uživatele

Tak kone uz krome psu (zdravime Fika) porazeji i zebry. Zadna velka bomba, ale solidni rodinny film na destive odpoledne, kdyz deti zlobi . Na tom nemeni nic fakt, ze ho Nova nasadila az na osmou - v kombinaci s reklamnimy spoty na Gambrinus se zda, ze soucasna generace se z infantilniho obdobi beztak dostava az nekde po ctyricitce. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo v Hollywoodu a Pietermaritzburgu v Jižní Africe. (imro)
  • Poník, kterému propůjčil hlas Dustin Hoffman, musel být během natáčení přemalován na hnědo. Svojí původní barvu totiž s přípravou na příchod zimy změnil na bleděhnědou. (imro)
  • Zvířecí příběh vydělal v amerických kinech během tzv. opening weekendu (14.-16.1. 2005) 18,8 mil. dolarů a do začátku dubna až 48,7 milionů. (imro)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno