Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadná vražda svede dohromady soukromé očko, herečku snažící se prorazit a zloděje předstírajícího, že je herec. (Filmbox)

Recenze (702)

clep 

všechny recenze uživatele

Tak toto se opravdu povedlo, dlouho mě žádná komedie tak nerozesmála. Skvělý scénář, který nutí člověka přemýšlet, byť sice trochu zamotaný, to ale přižiji, podpořený skvělými výkony pánů Downeye a Kilmera. Bez zbytečných trapností, fekálií a podobných ingrediencí nabízejíci většina současných komedií. Bravo! "Musíš kouřit? Mám to zahodit? Jo, až uvidíš velkou hromadu suchýho listí, hoď to tam":-D ()

RonnieR 

všechny recenze uživatele

Ja teda neviem. Zasmial som sa asi jedenkrát( močenie na mŕtvolu). Tú tretiu star dáva za Downeyho a Kilmera, pol hviezda za sexi Michelle Monaghan. 60%. ()

Yaan2 

všechny recenze uživatele

°° Průměrné. Mělo to zápletku, nápad a vtip. Jen ta scéna se ztraceným prstem už je šíleně ohraná... ()

Miskindoma 

všechny recenze uživatele

Řeknu to upřímně. Fetka a obtloustík v hlavní roli není žádné lákadlo....ale...... Neskutečně jsem se bavil, hláška za hláškou a oběma výše zmíněným se s úctou omlouvám. Největší sqost je, jak si pan Černý hodil do filmu nenápadně pana Robokopa...dobrýýýý ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

Zvláštní druh vyprávění,podivný střih,ale dohromady to příjemně funguje.Downey si dělá srandu sám ze sebe,film je plný trefování se do zažitých klišé. ()

effel 

všechny recenze uživatele

Je to krasna odpocinkova konverzacni komedie s tematem klasickych kriminalek, ktera nijak neurazi. Skvely Robert Downey Jr. opravdu pobavil a zase ukazal, jak vyborny herec to je. Pata hvezdicka je za scenu s Harrym, prstem a psem :) ()

psi_tlapa 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct... Jde vůbec aby byl Robert Downey Jr. v nějakém filmu špatný? Pořád mě přesvědčuje že ne. A já začínám mít radost že tenhle chlápek dostal druhou šanci. Val Kilmer mi nikdy nepřišel jako komediální herec ale jako Gay Perry je naprosto rozkošný. Michelle Monaghan je krásná holka a v tomhle filmu předvedla i talent. Ano, je neuvěřitelné že se v jednom filmu setkali zlodějíček, herečka a teplej policajt s mrtvolou, psem co žere upadnutý prsty a bohatým tatíkem co neměl rád zlobivou dceru. Nejdřív si řeknete "Aha... Další komedie jak chce někdo prorazit v Hollywoodu atd." NE! Když začne Harry brečet že zabil parťáka vám se chce chtě nechtě smát :D . Když je na párty a zmlátěj ho zase se smějete :D Když vísí nad dálnicí s pistolí v jedný ruce a za tu druhou se drží ruky mrtvoly která je v rakvi zachycené na okraji, zase se smějete. Příběh působí takhle napsaný dost šíleně ale při sledování vám to přijde naprosto přirozené a ke všemu s dojde logickou cestou. Zasloužených ***** (tu pátou za to že vás celým příběhem doprovází sexy vypravěč :D ) ()

Mezerník 

všechny recenze uživatele

No tak to je asi nějakej omyl, ne?? Nechal jsem se zlákat výborným hodnocením na ČSFD, ale ten film se fakt hodně nepovedl. Na komedii to je příliš křečovité, trapné a prostě nevtipné (pár povedených fórů to zachránilo od Odpadu). Na detektivku je to nesrozumitelné, chaotické (myslel jsem, že to je tak schválně). A na akční film je to špatně zrežírované, nějaká akce a napětí tam vůbec nefungujou. ()

loyeme 

všechny recenze uživatele

Asi mnohych sklamem, ale co uz. Tento film sme pozerali viaceri, po anglicky viem dobre, uprednostnujem originalne znenie. Nebudem hovorit za ostatnych, ale asi aj poviem, nepacilo sa nam to (nehovoriac, ze niektori pri tom aj zaspali na gauci). Mam rada rozne zapeklite, blbe, prehnane ba niekedy az sproste ci suche filmy. Ale v tomto som nenasla nic, co by mi nieco dalo a mozno na 2 max 3 scenky som sa vobec nezabavila. Stale som cakala kedy to pride, no nic neprislo. Nema to ani hlavu ani patu, myslienku, raz je niekto zivy potom mrtvy a ako niekto napisal vazne sa tento film brat neda. Pripada mi to ako paska filmu, ktoru niekto postrihal pomiesal tie trhance pozliepal a spoliehal sa na to, ze ved sa niekde trafim, film da na par minut zmysel a koli hereckemu obsadeniu to moj divak co si zaplatil kino ci dvd aj dopozera. Ano dopozerala som to, koli R.D. Jr a koli tomu, ze na film nikdy nekydam kym ho nevidim od zaciatku do konca. Videla som vseliake Fkove filmy pozrela si ich nevypla, pretoze sa dopozerat maju, ak ma niekto vztah ku kinematografii. Vysoke hodnotenie ma tentoraz zmiatlo, ale aj to sa stava. Ludia su rozni a maju odlisny vkus. Do mojho sa netrafili ani nahodou. Roberta Downa Jr. zboznujem je to super herec a uprimne poviem, aj ma sklamal, ze takuto volovinu natocil a ze mi to ako svojmu fanusikovi naserviroval vecer, pretoze som mu doverovala. ()

Infurius 

všechny recenze uživatele

Tento film som si pozrel len z jedného dôvodu, pretože tam hraje Robert Downey Jr. a v tomto filme nemal vôbec hrať, veď on sa tam vôbec nehodí. Všetko je tam tak trapné, žiadny poriadny dialog, dej vytiahnuty jak z prdele... Jak tomu nekdo mohol dať 4-5 hevzdiček... ()

Awesomer 

všechny recenze uživatele

Chemie mezi uhlazeným, homosexuálně orientovaným Kilmerem a v tomto snímku nebývale civilním Downeym se pohybuje na solidní úrovni. O hlášky tu rozhodně nouze není ( ještě aby, když scénář a režii obstaral autor scénáře pro Posledního skauta ). Snad škoda jen té, snad až zbytečně překombinované zápletky... ()

romulus777 

všechny recenze uživatele

Šialená a nezabudnuteľná akčná jazda tria R.Downey Jr.+V.Kilmer+M.Monaghan,ktorá mi miestami vháňala do očí slzy smiechu (či skôr rehotu :-)Ako tu čítam,niektoré hlášky už medzičasom zľudoveli.Kto nevidel o veľa prichádza. ()

Herbert007 

všechny recenze uživatele

Scénář je dobrý (i když pár míst možná trochu překombinovaných bylo) a Downey s Kilmerem jsou docela dobrá dvojka. Film si drží tempo, náladu i ironický odstup po celou dobu. Není to dokonalý film, ani nic co vejde do dějin kinematografie, ale je to zábavný a stojí za vidění. ()

Vaso 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi to stejně ztřeštěné jako když jsem to viděl poprvé. A právě proto musím hodnocení přehodnotit a jak jinak než přidáním hvězdy. ()

Elanornegra 

všechny recenze uživatele

Film plny paradoxov, necakanych a to fakt necakanych zvratov, velmi zvlastny pocin, pamatny moment asi navzdy ostane... ruska ruleta... a jej vysledok :D..Inac film skoncil tak zvlastne, ani nvm ako ho hodnotit, kazdopadne Val Kilmer to zahral aspon podla mojho nazoru o nieco lepsie ako moj oblubenec Robert... 80 % ()

Související novinky

Shane Black a Robert Downey chystají film

Shane Black a Robert Downey chystají film

21.02.2022

Tak se zdá, že si režisér a scenárista Shane Black (Smrtonosná zbraň, Správní chlapi) a hvězda marvelovek herec Robert Downey Jr. (Iron Man 3) opět po letech zopakují spolupráci. Vedle zmíněného Iron… (více)

Další Predátor je na cestě

Další Predátor je na cestě

17.02.2016

Z Shanea Blacka, scenáristy Smrtonosné zbraně a Posledního skauta, se stal v poslední dekádě úspěšný režisér. Jeho cit pro nahláškované buddy movies (aka parťácké filmy) se znovu probudil v Kiss Kiss… (více)

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

12.07.2014

Scenáristický klasik Shane Black (Smrtonosná zbraň, Poslední skaut) se před pár lety skamarádil s Robertem Downeym Jr. a dali dohromady hned dva chválené filmy. Kiss Kiss Bang Bang následoval… (více)

Smrtonosný skaut Tony Stark?

Smrtonosný skaut Tony Stark?

11.02.2011

Jon Favreau se vykašlal na Iron Mana 3 a raději natočí rodinnou fantasy komedii z Disneylandu Magic Kingdom. On tvrdí, že ho tahle látka naplňuje víc, zlí jazykové mají za to, že se skrblíci z Marvel… (více)

Reklama

Reklama