Reklama

Reklama

Producent BRYAN SINGER (režisér X-Menů a Superman se vrací) a scenárista a režisér MICHAEL DOUGHERTY (spoluautor X2 a Superman se vrací) přicházejí se strašidelnou, temně komickou oslavou nejděsivější noci roku. Halloweenská noc dovádí princip Creepshow a Povídek z krypty do zcela nových, temných hlubin a servíruje nám čtyři vzájemně propletené příběhy, které se odehrávají o halloweenské noci: ředitel střední školy (DYLAN BARKER) melouchaří jako nemilosrdný sériový vrah; touha panenské dívky po tom pravém muži se strašlivě zvrtne; skupina teenagerů provede drsný kanadský žert s katastrofálními následky a mrzoutský starý muž (BRIAN COX) se utká se zlomyslným halloweenským démonem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (355)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nehorazna slatanina, kam tvurci nacpali vsechno, co je napadlo, takze tu potkate vlkodlaky, nejaky prizraky, legendu o autobuse mrtvejch retardu, upiry, nadrzeny pubertaky, podivnyho panacka s pytlem na hlave nebo posahanyho vrazdiciho reditele. Bohuzel jako celek to neni ani nejak zvlast vtipny, ani nijak zvlast strasidelny a navic se to cely rozpada na jednotlivy sceny, protoze tady proste neni zadnej pribeh nebo hlavni hrdina, takze i kdyz neni jasny, kdo chcipne a kdo ne, stejne vam to je jedno. Spis by se to melo jmenovat Halloweenske historky a to vysoky hodnoceni fakt nechapu. Nicmene film je jako celek aspon docela zabavnej, slusne natocenej a sem tam nejaka ta hlaska nebo krvarna potesi. Lepsi 3*. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Proč jsem si to pustil? Anna Paquin, není to dlouhý a v žánru je komedie. Dojmy? Ztráta času. Humor? Možná na začátku trochu konverzační. Je to mozaika několika příběhů, které nakonec dají smysl. SPOILER Ale smysl je odhalen až na konci, a to ne celý, a navíc je stupidní. Napětí ani lekačky nefungovaly - to, že se stařík pomalu otáčí na schodech a rozhlíží, není strašidelné, ale nudné, jako většina filmu. Nejlepší scéna byla s vlkodlaky, kde zahrál Marilyn Manson Sweet Dreams; a vůbec těch pár minut kolem Anny nebylo tak špatných. # Dobrý komentář: tron. # příběh 3 | hudba 5 | humor 1 | akce 0 | napětí 4 | pustil bych si znovu 2 ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trick 'r Treat je jako jízda na horské dráze. Střídají se slabší pasáže s opravdu promakanými. Nejvíce se mi líbil kromě Briana Coxe příběh kolem havarovaného autobusu. Tam asi toho napětí bylo nejvíce. Naopak úvod filmu s tím tlustým klukem mě téměř nebavil. Stejně tak bych mohl mluvit o povídce 4 dívek, které si přijedou do městečka vyrazit. Co se mi líbilo byly nečekané zvraty na konci jednotlivých povídek. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Velmi slušný halloweenský povídkový horror. Krve tedy málo, ale atmosféry a podzimně halloweenské temné poetiky fest. S tímhle si pěkně vyhráli. Já jsem hodně spokojen. Zaujalo mě hlavně obsazení Dylana Bakera. Viděl jsem ho dosud pouze ve dvou filmech (včetně tohoto). V jednom malé chlapečky znásilňoval, ve druhém je vraždil. No není to adept na hereckého idola? ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Comicsy já prostě miluju, strašidelné obzvláště, a když se podle nich povede film, je radost dvojnásobná. Jasně, pointu většiny minipříběhů vytušíte, ale jsou tak zábavné! A žádné milosrdenství se nekoná - děti neděti, masakr se nevyhne nikomu. Nejlepší byl zřejmě vlkodlačí striptease za zpěvu M.Mansona. A hošík uzvracející se k smrti byl rovněž bezchybný....ať žije Halloween! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (21)

  • Okolo 50. minúty je vystrašená reakcia Anny Paquin plne autentická, pretože Dougherty pri natáčaní na ňu nečakane zakričal, aby ju vystrašil, čo sa podarilo. Spočiatku to neocenila, ale čoskoro prišla na to, ako to urobilo jej výkon autentickejším. (Arsenal83)
  • Väčšina halloweenskych tekvíc tu bola vyrobená z peny alebo keramiky. Na placi preto koloval vtip, že "počas výroby filmu nebolo ublížené žiadnej tekvici." (Arsenal83)

Související novinky

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

30.01.2017

Vedle filmových vesmírů se superhrdiny, kouzelníky nebo rytíři Jedi nám roste před očima také univerzum s obřími monstry. V roce 2014 ho rozjela Godzilla, už za pár týdnu ho obohatí Kong: Ostrov… (více)

Reklama

Reklama