Reklama

Reklama

Nové trable staré Christine

(seriál)
  • USA The New Adventures of Old Christine
USA, (2006–2010), 30 h 49 min (Minutáž: 20–28 min)

Tvůrci:

Kari Lizer

Režie:

Andy Ackerman

Hudba:

Matter Music

Hrají:

Julia Louis-Dreyfus, Clark Gregg, Hamish Linklater, Trevor Gagnon, Emily Rutherfurd, Tricia O'Kelley, Alex Kapp, Michaela Watkins, Andy Richter (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(88)

Obsahy(1)

Komediální sitcom o absurdních situacích, které vznikají kolem ústřední dvojice (trojice) Richard - Christine. Z Christine se stává "stará/bývalá" Christine v okamžiku, kdy si její bývalý manžel Richard najde mladší a hezčí "novou" Christine. "Stará" Christine se s tím vzhledem ke své ztřeštěné povaze nevyrovnává lehce a nepomáhá jí v tom ani nový vztah. Ačkoli se snaží s každým dobře vycházet, život jí komplikují nejen nafoukané matky spolužáků jejich syna Ritchieho, které si z ní a její rodiny neustále utahují, ale především neujasněný vztah k bývalému manželovi. (haasha)

(více)

Recenze uživatele Ydrosten k tomuto seriálu (1)

Nové trable staré Christine (2006) 

Asi nejtrapnější seriál co znám. Tupá kráva která řeší milion absolutně nesmyslných nesmyslů na které by si normální člověk ani nevzpoměl. Většina herců je totálně nesympatických. Humorného jsem na tom neshledal prakticky nic ( Ta 1 hvězda je proto, že jsem viděl jen asi 16 dílů - necelých - a je možné že jiné díly mohly být i veselé. Proto nedám odpad ) ()

Reklama

Reklama