Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (619)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Upřímě od série Scary movie už nic neočekávám, a taky jsem nic nedostal. Jedné se o nejhorší díl série, který je ale narozdíl od ostatních dnešních parodií snesitelný. Co mě ale vyloženě točilo bylo to neustálé padání, to bylo příšerně nevtipné, nechat 10x za minutu upadnout nějakýho člověka. Ono vlastně jsem se zasmál celkově tak 2*, Takže jako komedie to moc neuspělo, největší výhodou byla asi krátkost, a poměrně se tu objevily známé jména takže mě to sem tam v tomhle ohledu překvapilo. Celkově je ale série Scary movie vyčpělá kravina a jestli vznikne další díl tak se mu raději vyhnu. ()

Hismael odpad!

všechny recenze uživatele

Totální degradace celé série scary movie. Scénář působí jako kdyby ho někdo sepsal na koleni čtvrt hodiny před začátkem natáčení. I kdybych si měl vzpomenout na jednu jedinou vtipnout scénu, budu mít velký problém. Pátý díl trvá pouhých 70 minut a nepovedené scény které po titulcích následují, jsou ve výsledku zábavnější než celý film. ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Je poměrně zajímavé, nakolik se Scary Movie stalo sérií, ve které už nelze očekávat parodii ostatních filmů, ale spíše přenesení vlastních žánrových postupů, zavedených ve třetím díle, do jakéhosi parodizačního rámce. Pátý díl má stejné problémy jako ty předchozí, od začátku působí značně vyčpěle, neobsahuje žádné dobré nápady, spíše se snaží vytěžit ze značky, kterou série stále má, a nepůsobí komplexně. A v neposlední řadě to bohužel není ani vtipné. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Po dvou nepříliš podařených kouskách v podobě 3 a 4 dílu přichází Scary Movie 5, které světe div se, není tak příšerné! Některé scény mi přišli vážně vtipné a dokonce jsem se sem tam i smál a nebyl to ironický úsměv. Asi nějvíc mě pobavila parodie na Zrození planety opic. Pár fajn nápadů, scéna se Snoop Doggem a Cabin in the woods, chytrý Ceasar, to bylo fajn. Ale víc jak dvě hvězdičky si to rozhodně nezaslouží! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak uz Scary Movie kleslo na naprosty dno. Naprosto priserne natoceny, lacinost couha z kazdyho zaberu, parodovany filmy sice vybrany az na par vyjimek slusne, ale sparodovany naprosto uboze, prehravajici, ale aspon jakz takz sympaticky herci. Sem tam se sice najde takovej ulet, ze se clovek skoro az pousmeje, ale vetsinu casu to je trapnost nad trapnost. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • S pátým dílem série vzrostl i rozpočet. Zatímco na první film stačilo filmařům 19 milionů amerických dolarů a druhý, třetí a čtvrtý díl stál 45 milionů, rozpočet pátého filmu série se vyšplhal až na 50 milionů amerických dolarů. (t.mon)
  • Přibližně v čase 34:19 si můžeme všimnout, že je zrychlený čas. Jenže zatímco v ložnici Jody (Ashley Tisdale) a Dana (Simon Rex) je zrychlení vidět, Maria (Lidia Porto) žehlí a luxuje pomalu, přestože v její scéně by měl být čas zrychlený také. (Rose.Doesnow)
  • Na plagáte k filmu môžeme vidieť postavu Teda zo snímky Macík (2012). Vo filme sa však neobjaví. (PETOS)

Reklama

Reklama