Reklama

Reklama

Za svitu měsíce

(seriál)
  • USA Moonlight
USA, (2007–2008), 11 h 32 min (Minutáž: 41–45 min)

Hrají:

Alex O'Loughlin, Sophia Myles, Jason Dohring, Brian White, Shannyn Sossamon, Jacob Vargas, Holly Valance, Rudolf Martin, Tami Roman, Jordan Belfi, David Blue (více)
(další profese)

Epizody(16)

Každé soukromé očko zná mnohá tajemství ostatních lidí. Losangeleský soukromý detektiv Mick St. John (Alex O'Loughlin) má také co skrývat. Je totiž upír a jeho život komplikuje přátelství s nemrtvým finančním magnátem (Jason Dohring), vzpomínky na neodolatelnou bývalou manželku (Shannyn Sossamon), která z Micka udělala upíra a také vztah s lidskou dívkou (Sophia Myles). Mick dobře ví, jak obtížné a nebezpečné může být citové pouto mezi upírem a člověkem.
Edice obsahuje 16 epizod na čtyřech discích a seriál získal cenu People´s Choice Award jako TV drama roku 2008. Skvělá zábava pro všechny fanoušky stylových a napínavých upířích příběhů. (Magic Box)

(více)

Recenze uživatele YumiOkami k tomuto seriálu (4)

Za svitu měsíce (2007) 

originalni, zabavny a poutavy serial se sympatickymi postavami, ktere jsem bohuzel zacala opravdu milovat az na konci (napriklad upir nerd byl super, se zbytkem mohli vytvorit nejaky upirsky tym :D). — hned jsem si na tom vytvorila zavislost; v letech 2005-2010 proste umeli natacet serialy (mentalista, skins, merlin,..). — je hodne velka skoda, ze to takhle rychle ukoncili :( jinak uzasny!!! ()

No Such Thing as Vampires (2007) (E01) 

❝𝐒𝐢𝐱𝐭𝐲 𝐲𝐞𝐚𝐫𝐬 𝐢𝐬 𝐚 𝐥𝐨𝐧𝐠 𝐭𝐢𝐦𝐞 𝐭𝐨 𝐝𝐞𝐧𝐲 𝐲𝐨𝐮𝐫𝐬𝐞𝐥𝐟 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐮𝐜𝐡 𝐨𝐟 𝐚𝐧𝐨𝐭𝐡𝐞𝐫. 𝐁𝐮𝐭 𝐲𝐨𝐮 𝐝𝐨 𝐢𝐭, 𝐛𝐞𝐜𝐚𝐮𝐬𝐞 𝐲𝐨𝐮 𝐣𝐮𝐬𝐭 𝐜𝐚𝐧’𝐭 𝐛𝐞𝐚𝐫 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐡𝐨𝐮𝐠𝐡𝐭 𝐨𝐟 𝐬𝐞𝐞𝐢𝐧𝐠 𝐲𝐨𝐮𝐫𝐬𝐞𝐥𝐟 𝐚𝐬 𝐚 𝐦𝐨𝐧𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐢𝐧 𝐬𝐨𝐦𝐞𝐨𝐧𝐞 𝐞𝐥𝐬𝐞’𝐬 𝐞𝐲𝐞𝐬.❞ ()

Love Lasts Forever (2008) (E11) 

❝𝐀𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐞𝐧𝐝 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞 𝐝𝐚𝐲 𝐧𝐨𝐭 𝐚 𝐥𝐨𝐭 𝐬𝐞𝐩𝐚𝐫𝐚𝐭𝐞𝐬 𝐥𝐢𝐟𝐞 𝐚𝐧𝐝 𝐝𝐞𝐚𝐭𝐡. 𝐎𝐧𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠 - 𝐞𝐭𝐞𝐫𝐧𝐢𝐭𝐲.❞ ()

Fated to Pretend (2008) (E13) 

mega vtipna epizoda:D “Doughnuts!” ()

Reklama

Reklama