Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta spolužáků a přátel se chystá na maturitní ples a snad nejvíc se na něj těší Donna (Brittany Snowová), která před třemi lety prožila děsivou tragédii. Netuší ovšem, že psychopat, jenž vyvraždil její rodinu, utekl z ústavu a chce si definitivně vyřídit účty...  Před třemi lety se Donna Keppelová (Brittany Snowová) stala svědkyní toho, jak zběsilý zabiják (Johnathon Schaech) vyvraždil její rodinu. Dnes večer se koná její maturitní ples, a přestože scény z minulosti dívku stále děsí, těší se, že slavnostní večer prožije s přáteli, mezi nimiž se cítí v bezpečí. Je tu však něco, co Donna neví…Vyšinutý psychopat unikl z ústavu a vrací se, aby ji dostihl. Navíc je odhodlán zabít každého, kdo se mu připlete do cesty. Noc se blíží k napínavému finále a otázkou už není, která z dívek se stane královnou plesu, ale kdo unikne vražednému řádění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Ant 

všechny recenze uživatele

Taková blbost. Nápad nebyl nehorší, ale provedení se rovná naprostému béčku. Logika se ztratila nevím kam. Postavy se chovaly tak stupidně, až jsem měla dojem, že se dívám na Scary Movie. Aspoň, že herci byli povětšinou ucházjící, ale o hudbě se to moc říct nedá. Za to, že jsem byla schopná dodivat se až do konce, dávám jednu hvězdu k dobru. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Stokrát viděné, stokrát známé – nic nového, ale aspoň zahaleno do slušivého kabátu ;-) Dobrá práce s kamerou, solidní počet lekaček – hlavně těch zrcadlových. Sympatičtí herci i když postupně odpadávají jako hrušky ze stromu…klasicky. Mínus rozhodně předvídatelný konec. Slabších 7/10* i tak pohodový horor do nepohody ;-). ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Před pár lety byla Donna napadena šíleným maniakem Richardem Fentonem, který vyvraždil celou její rodinu - sice se Donně podařilo přežít, ale zlé sny ji stále pronásledují. Naštěstí byl vrah brzy dopaden, a Donna se může vrátit zpět do normálního života - a nyní ji (a její spolužáky) čeká maturita a hlavně - maturitní ples. Ale netuší, že se její noční můra se vrací - Fenton uprchl z vězení, a chce se pomstít ... Teenagerovská vyvražďovačka v tom pravém smyslu - bez nějaké velké invence, na druhou stranu se tvůrci ani nepouštěli do nějakých velkých experimentů (což většinou u daného žánru končí pěkným průserem). Sice se několika obvyklých chyb nevyvarovali (v hotelu je vyhlášen poplach, všichni zdrhají jen hlavní hrdinka si _musí_ jít pro zapomenutou šálu do hotelového pokoje), ale dá se to překousnout. Trochu bych ubral lekaček (kdykoliv si někdo otevře skříň,tak na něj buď vybafne vrah, nebo na něj vybafne nějakej kolega, kterej šel zrovna okolo). Hlavní hrdinka (Brittany Snow) je vcelku sympatické, vrah je zase vcelku nesympatickej - suma sumárum, čistě průměrný film (2.5*)... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Takhle by správná vyvražďovačka vypadat teda neměla, sice je pravda, že lekaček je tam celkem dost a na první pohled se zdaj být slušně zvládnutý, ale z nějakýho důvodu se mnou nepohnula ani jedna, bylo to v podstatě jako by se nic nestalo a jelo se dál. Krom toho vrahova osoba celkem ohraná a smysl jeho masovýho vraždění je mi do teď neznámej, vraždy v podstatě vycucaný z prstu. Ostatně celej ten příběh je taková natahovaná žvejkačka, která se furt prodlužuje, i když už cítíte, že to prostě dál nejde, nicméně stejně je vám jasný, že to bude pokračovat a co hůř, jak to bude pokračovat. 2,5* ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

V žádném případě se nejedná o remake v pravém slova smyslu. Kromě společného názvu a tématického zasazení, nenajdeme téměř žádné další souvislosti. Horší ale je, že tahle vyvražďovačka dojíždí na absenci zajímavého vraha, což je obyčejnej týpek v kšiltovce, přičemž vraždy samotné jsou většinou offscreen. Škoda, likvidace teenagerů může být pěkná zábava, ne však na maturitním plese s ratingem PG-13. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (12)

Reklama

Reklama