Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

Psema 

všechny recenze uživatele

Ne tak nabubřelé jako nové Beverly Hills a ne tak ambiciózní a zároveň stupidní jako Sarah Connor Chronicles. Jen nehorázně špatné, zbytečné a zhovadilé. Tedy do puntíku přesně takové, jak se na pohrobek naivního, leč kultovního hitu z osmdesátých let sluší. Bruening je překvapivě snesitelný, Kilmer naopak nudný a zbytek... ten bych nechal preventivně odstřelit na okraj sluneční soustavy. Především pak ty dva programátorské idioty, jimž dali scenáristé do vínku téměř nesnesitelné pokusy o humor. Nic křečovitějšího jsem letos neviděl. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: David Andron / Glen A. Larson | Hudba: Christopher Tyng | Produkcia: Glen A. Larson, Gary Scott Thompson, David Bartis, Doug Liman, Matt Pyken | Distribúcia: NBC | Štúdio: Universal Media Studios, Dutch Oven Productions || Sovijm moderným spôsobom dostačujúco kvalitné oživenie nostalgickej nesmrtelnej legendy, ktorá svoj úspech vybudovala na nezabudnuteľnej MIDI úvodnej pesníčke s náletom na čierneho Pontiaca s červenou ledkou na kapote. Tu je Kitt veľmi sympaticky nabalený do kože Mustanga, no so značkou Cobry, čo som veľmi nepochopil :) Scenár slušný, strich rýchli, triky obstojné. Jediné, čo mi nadmieru vadilo, boli herci, no sám neviem, prečo. ()

Reklama

Olafa odpad!

všechny recenze uživatele

Ono to bylo docela směšné už tehdá, ale člověk se na to díval buďz nostalgie, ženy kvůli sošnému Majklovi / Mičovi / Dejvidovi a chlapi kvůli Kittovi. Ano, byla to a asi vždycky bude vyloženě oddychovka, zvuková kulisa, ale tohle je ovšem pro výsměch. Scénář ubohý, hlavní postavy nesympatické a zlouni... no ti jsou prostě zaškňůřenými zlouny. Ze znělky ("hlavní roli auto") se mi líbí jen původních prvních cca 8 vtěřin. To bych ještě přežila, ale oni pokundili aj Kitta! Ford Mustang - WTF?! ()

humanbeing

všechny recenze uživatele

Shrnuto jednou větou: "Tohle si Knight Rider nezasloužil." KR 2008 je seriál, který se zapomněl v devadesátých letech, kdy byly populární takové ty seriály pro MTV generaci. Každý díl je o něčem jiném - a přitom o ničem. Jediný rozdíl mezi tímhle a Odpadlíkem je ten, že Lorenzo Lamas je na rozdíl od neznámého herce v KR 2008 profláklé jméno, a jako bonus umí fantasticky řídit motorku a má skvělého indiána (a jeho "žhavou" sestru). Není třeba se dlouho rozmýšlet po čem z těch dvou "šáhnout". Jediný problém budete mít, že na Odpadlíka se nemůžete dívat v 720P. ()

pavont 

všechny recenze uživatele

So vsetkymi negativami sa da suhlasit. Strasni herci a dialogy a scenar a... Ale ako nostalgicka spomienka funguje obstojne. Aj tak sa na to vsetci pozeraju kvoli tomu autu a efektom a hlaskam a tie nastastie zostali aj ked to skor pripomina podobny serial zmija. Takze fanusikovia da sa a ostatni radsej nieco ine. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • Po oznámení, že seriál bude po prvej sérii zrušený, sa na internete rozbehla kampaň, ktorej cieľom bolo prinútiť producentov, aby svoje rozhodnutie zmenili. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama