Reklama

Reklama

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna

  • USA Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (více)
Trailer 3
USA, 2011, 131 min

Během pátrání po Prameni věčného mládí přišel nechvalně proslulý kapitán Jack Sparrow o celou posádku i o svůj pirátský koráb, Černou perlu. Nyní se vydává do Londýna, aby osvobodil ze zajetí svého věrného přítele Gibbse a zachránil ho před šibenicí. Od Gibbse se dozví, že se v Londýně objevil falešný kapitán Sparrow, který na svou loď pořádá nábor nových členů posádky. Cestou od soudu je Jack zajat britským králem Jiřím II., který mu nařídí, aby pro něj získal Pramen věčného mládí. Do cesty se mu připlete tajemná Angelica, která ho přinutí vstoupit na palubu lodi Queen Anne's Revenge. Té velí slavný a obávaný pirát Černovous. Jack se tak ocitá na neočekávaném dobrodružství, během kterého nemá tak docela jasno v tom, kdo je pro něj větší hrozbou: zda Černovous, či Angelica, se kterou sdílí tajuplnou minulost. (TV Nova)

(více)

Diskuze

kingik

kingik (hodnocení, recenze)

samaell A ty snad víš co znamená ten jihokorejský název ze 129 místa? Neznám nikoho ze svého okolí komu by se líbila jihokorejská kinematografie...herci to ani nechtějí dabovat, což je co říct.

samaell

samaell (hodnocení, recenze)

ono je rozdíl mezi tím když se někdo nechce podívat na horror protože se pak bojí usnout a když okamžitě odsoudí film jako odpad protože neumí vyslovit jeho název... PS: jak to myslíš, že neznám režiséry?? ano, neznám jediného kameramana z hudebních skladatelů mi stačí Hans zimmer, všechny jeho soundtracky znám nazpaměť :)

kingik

kingik (hodnocení, recenze)

pakobylka nikdy se ti nestalo, že je ti nějaký druh filmů odporný? Neříkej, že akceptuješ naprosto vše...

pakobylka

pakobylka (hodnocení, recenze)

kingik: Nic ve zlém, já nejsem vůbec žádný znalec přes filmy, režiséry, kameramany, skladatele filmové hudby, scénáristy … atd., a přesto se tady taky vyskytuju. A i kdybych si myslela, že alespoň zhruba nějaký přehled mám, nikdy bych si netroufla jen tak všeobecně prohlašovat, že "asijské filmy nepočítám mezi filmy a slovo odpad je pro ně ještě královské hodnocení“.

kingik

kingik (hodnocení, recenze)

samaell tvoje diltantské komentáře fakt stojí za to...podle mě neznáš ani herce, režiséry, kameramany, hudební skladatele...

samaell

samaell (hodnocení, recenze)

chtěl jsi snad říct tlamu plnou keců, který nedokážu napsat..?

kingik

kingik (hodnocení, recenze)

samaell hlavně okomentuj nějaký filmy, protože hvězdičkovat dokáže každý...jenže jak se tak dívám ty si viděl úplný hovno a máš jen tlamu plnou keců...

samaell

samaell (hodnocení, recenze)

C.Core: to ho kingik musí mít jako anakonda... jak se stím žije, to ho máš omotanýho kolem nohy? :D

cheyene

cheyene (hodnocení, recenze)

Až tento film bude možné někde vidět, tak se tato hodnocení smažou. Neměj obavy...

kingik

kingik (hodnocení, recenze)

Hodnocení na CSFD je vlastně k ničemu. Tento film nikdo nemá možnost nikde vidět, ale už má dvě hodnocení. Nedivím se, že tady pak dominují v popředí nezajímavé filmy.

Godhaj

Godhaj (hodnocení, recenze)

samaell: Z toho plyne dobré ponaučení: ,,Pokud máš ohodnoceno méně nebo právě 353 filmů, nepouštěj se do kritiky ostatních uživatelů" :DDD

kingik

kingik (hodnocení, recenze)

samaell s 353 filmy tady na mě děláš ramena? Radši komentuj než hvězdičkuj, ale se svou slovní zásobou asi nic nevypotíš.

samaell

samaell (hodnocení, recenze)

Kingig bude asi nějakej překompenzovanej idiot... "snažím se filmy hodnotit co nejobjektivněji" Forrest Gump, Shrek, Dr.House atd... tohle si odpad fakt nezaslouží!!!

pakobylka

pakobylka (hodnocení, recenze)

Bingos: Když se hodně chce, jdou oči zavřít před vším. Ale kdo to dělá, škodí jenom sám sobě. Co se jmen týká, přidávám alespoň Jet Li, Yun-Fat Chow nebo Tony Jaa (z režisérů kromě Hayao Miyazakiho John Woo, Ang Lee a třeba i Kazuaki Kiriya). ----- Co se čtvrtých Pirátů týká, nevím, jestli další pokračování byl ten nejlepší nápad, tak jenom doufám, že nezklamou. Minimálně kapitán Jack Sparrow by si zasloužil dobrý příběh. Trochu mám obavy ze 3D, vypadá to, že film byl do třetího rozměru převáděný dodatečně a že je to na jeho kvalitě znát. Tedy - pokud to můžu posoudit podle traileru, který právě běží v kinech.

Godhaj

Godhaj (hodnocení, recenze)

Jackie Chan není Asiat, to je supermegahyperultracollmaxigiga mástr!!

spikey1

spikey1 (hodnocení, recenze)

Sabrewulf: Bingos: true story!! kingik: ok prostě ti asie nesedí, je to sice fakt škoda, protože ti to omezuje perspektivu, ale hlavně že je nám všem fajn:D jen prosím žádné urážky na Jackieho Chana, ten chlap je pro mě bůh:)

Bingos

Bingos (hodnocení, recenze)

Sakr dyť Zámek v oblacích, Princezna Mononoke a Cesta do fantazie (samozřejmě úzký pohled zkrz jediného režiséra) jsou jedny z nejlepších animáků co jsem kdy viděl! Robo-Geisha, Machine girl, Lady Terminator, jsou největší jízdy, nesrovnatelné se západníma "GOREčkama"! Nevím co tě nutí je všechny házet do sračkového pytle, ale i v asii vznikají filmy a dobré! Nehodláš-li si to připustit bude ti to jistým omezením ve všeobecné znalosti filmové tvorby. Ale každý ať si kouká na svoje a s evropské a americké tvorby se knám stále valí tuny filmů (a to mám na mysli pouze mainstream), takže máš rozhodně na výběr i z "bezšikmookých" filmů!!

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

kingik: Jsi strašně primitivní člověk. Podívej se na film Old boy a pak se jdi zastřelit.

kingik

kingik (hodnocení, recenze)

spikey1: S radostí přenechávám asijskou kinematografii tobě.

spikey1

spikey1 (hodnocení, recenze)

není na světě film ten, který by se zavděčil lidem všem, ale to že nechceš poznat i druhou stranu mince, tě brzdí v tom užívat si filmy naplno.

kingik

kingik (hodnocení, recenze)

Diskuse se má týkat tohoto filmu a ne směřovat jinam. Piráti budou zábavné dobrodružství a dobrodružných filmů je stále nedostatek. Vlastně s Indiana Jonesem jsou to jediný výrazní zástupci skomírajícího dobrodružného žánru v poslední době.

Související novinky

Desátému Rychle a zběsile ujel rozpočet

Desátému Rychle a zběsile ujel rozpočet

18.11.2022

Jako by nestačilo, že desáté Rychle a zběsile muselo vyměnit režiséra Justina Lina (Star Trek: Do neznáma, Rychle a zběsile 5), který nevydržel pracovat po boku egoisty Vina Diesela, za rutinéra… (více)

Seriáloví Teen Titans mají Nightwinga

Seriáloví Teen Titans mají Nightwinga

04.09.2017

Comicsům od DC se náramně daří na malé obrazovce. Kromě Arrowa dobývá televizi i Flash, Supergirl nebo Gotham, a k tomu všemu nás příští rok čekají Titans. Mladý superhrdinský tým, jemuž se obvykle… (více)

S kým se Jack Sparrow vrátí do Karibiku?

S kým se Jack Sparrow vrátí do Karibiku?

25.01.2015

Čtvrtí Piráti z Karibiku vydělali miliardu dolarů, takže bylo jen otázkou času, kdy se dočkáme pátého dílu. Jerry Bruckheimer jej sice dávno udal Joachimu Ronningovi a Espenu Sandbergovi (Kon-Tiki),… (více)

Dárce a Piráti z Karibiku

Dárce a Piráti z Karibiku

22.11.2014

Čtvrtí Piráti z Karibiku vydělali miliardu dolarů, zároveň se ale dočkali tak tristního přijetí, že u Disneyho s pátým dílem nepospíchají. Scénář byl sice hotový už v roce 2011, producent Jerry… (více)

Reklama

Reklama