Reklama

Reklama

Snídaně

(pořad)
  • Česko Snídaně s Novou
Publicistický / Talk-show
Česko, 1994, 181 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Johan Mádr (moderátor), Ondřej Havel (moderátor), Milan Peroutka ml. (moderátor), Nikola Čechová (moderátor), Kristina Kloubková (moderátor) (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Snídaně s Novou je televizní pořad TV Nova, Snídaně je vysílaná od počátku vysílání TV Nova. Snídaně se vysílá každý všední den od 5:55 do 9:00, dříve byla vysílaná již od 5:00. Během ranního vysílání probíhají rozhovory, každou půlhodinu se vysílá zpravodajský blok, po něm přehled tisku a dopravní servis. Před sedmou hodinou se vysílá Pohádka pro děti doprovázená soutěží o hračky. Kromě moderátorů do vysílání zasahují i moderátoři u internetu. Nechybí informace o počasí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (219)

venca163 

všechny recenze uživatele

A přichází čas na zprávy, Vítku, co tu máme? - Ahoj Tomáši, hned se na to podíváme. Chviličku ztrpení, už na tom pracuju. Táák, jen co se mi načte seznam.cz. Momentík. Ano. Jo, takže na Strakonický se dneska stala obrovská bouračka. Moment, podívame se na podrobnosti...teď to nějak vypadlo. Ne, dobrý, jsem tam. Ne počkat. Nějak to nefunguje. Momentík. (30%) ()

Amroth666 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrají: Slávek Boura, Markéta Mayerová, Libor Baselides, Dana Morávková, Aleš Háma, Michaela Dolinová, Michal Jagelka, Vítek Havliš, Kateřina Hrachovcová, Tomáš Krejčíř, Klára Doležalová, Pavel Svoboda, Lucie Výborná, Stanislav Berkovec, Tereza Kostková, Aleš Cibulka, Šárka Kubelková, Martin Písařík, Jakub Kuba, Ernesto Čekan, Adéla Gondíková, Dalibor Gondík, Petr Vágner, Eva Chaloupková, Petr Lesák, Renata Visnerová - Prokopová, Hana Maciuchová, Eva Aichmajerová, Petr Martinák, Miroslav Moravec, Věra Galatíková, Leoš Mareš, Martina Balogová, Zbyněk Meruňka, Eva Jurinová, Kristina Bastienová - Kloubková, Josef Vinklář, Miroslav Ondříček, Stanislav Brunclík, Monika Valentová, Marta Ondráčková, David Navara, Lenka Slepičková - Hornová, Natálie Topinková, Markéta Fialová, Karel Voříšek, Jana Nováková - Adamcová, Josef Klíma ____ Tak tohle je výběr toho nejhoršího, co Nova může nabídnout. Ještě k tomu momentální tři dvojice jsou mi krajně neblízké a od televize mně úplně odpuzují. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Uuuuuh měl jsem tu čest vidět několik dílů v posledních letech a jsem opravdu rád, že jich nebylo víc. Tam by mohl vystupovat asi každej, protože to jsou takoví amatéři, že to ani není možný. Cituji první dva vstupy jedné z moderátorek - první nastal hned na začátku, kdy oba většinou říkají dobré ráno atd.: "Mám v botě kamínek a hrozně mně to tam vadí, budu si ho muset vytáhnout." Střih a po pár minutách vstup č. 2: Ježiši, jsem se tady skoro sklátila teďka!" A vzhledem k tomu, že to nebyl vtip, ale bylo to myšleno naprosto vážně, to mluví za vše. Naštěstí vstávám bez televize ()

Vodin 

všechny recenze uživatele

Když je člověk ještě rozespalej, tak snese hodně. Většinou pěkná moderátorka, s nějakým Lojzou, kterého si ani nevšímám a říkám si radši kdyby tam nebyl. Ale aspoň sleduju jak mi ty hodiny ubývají a budu muset jít zase makat, dozvím se jak se asi obléct,protože z okna se podívat je moc složitý a občas se dozvím jak uplést nějakej věnec, nebo udělat něco z papíru aneb nesnesitelný Láďa Hruška. 50% ()

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Vítáme Vás, první zprávy, od jihozápadu bude foukat, slečna X. aranžérka květin, promiňte tlačí nás čas, druhé zprávy, bude polojasno, v Mladé frontě se píše, jsme rádi, že můžeme přivítat kouzelníka... Promiňte více času není, třetí zprávy, našel jsem vtipné video... Hahaha, těšíme se zítra s Hlupákem a Blběnou... No, asi tak lze popsat zběsilou jízdu Snídaně s Novou, kde toho chtěj stihnout strašně moc a nestihnou vlastně vůbec nic... A to jsem ještě vynechal pohádku :D ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Za dvacet let se ve Snídani s Novou vystřídalo 40 tisíc hostů. (M.B)
  • Od 5. září 2022 se pořad vysílal ze zbrusu nového studia a také s názvem, ve kterém už chyběl dovětek „s Novou“, tedy jenom Snídaně. (DominatorCZ)

Reklama

Reklama