Reklama

Reklama

VOD (1)

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

Olík 

všechny recenze uživatele

Asi parodie na hororové snímky, že? Dobrý no, tak jsme se zasmáli a můžeme pokračovat dáll! To snad i „umělci“ jako Jason Friedberg s Aronem Seltzerem mají více invence než ti, kteří se podepsali pod tohle. Ti alespoň střílejí jeden trapný gag za druhým, až se jim na dvacátýšestý pokus jeden zadaří…..ale tady?!?! Úplná rezignace…..jeden průjmový vtípek (ten nikdy nesmí chybět), pak vyskočí Pinhead s šipkami v hlavě, ha ha ha, hi, hi, hi, ho, ho, ho a budeme končit. Je mi líto „krále parodie“ Leslieho Nielsena, který se na sklonku života nechal ukecat k něčemu takovému. Je mi líto Steva Howeyho, které ho jsem měl celkem rád v Deníku zasloužilé matky. A je mi líto předností Diory Baird, kterým bych a rád našel jiné uplatnění. Mimochodem, výbavička Diory Baird je asi to jediné, co budu mít ještě za týden v hlavě z komedie lomeno horor Stan Helsing. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nejzbytečnější parodie v celých dějinách nízkorozpočtových komedií. Jsem docela vděčný, že jsem v čase, kdy jsem sledoval právě tenhle film, ještě neznal Shameless, protože bych se dodnes plácal do hlavy, co v takovéhle 'filmařské' patlanině dělá Steve Howey. Nu, pro Leslieho Nielsena jsem ochotný vidět všechna díla, kde si třeba střihnul i jen rychle vyšuměné cameo. ()

Reklama

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Blíži sa moje obľúbené jesenné obdobie a ja som si chcel spravit halloweensku náladičku,tak som si pustil túto somarinu v nádeji že keď sa vo filme paroduje Freddy,Jason,Michael,Chucky a mnoho ďalších,tak to musí stáť aspon za zhliadnutie. Toto však bola taká kravina,že len z milosti môžem dať jednu hviezdičku za Leslieho Nilesena,ktorý bol asi jediným vtipným momentom vo filme a za to že sa tu vyskytujú moje obľúbené postavy,ktoré tu ale asi radšej ani byť nemali pretože toto je skôr urážka než paródia. Tvorci sa nevyhli ani prdeniu na záchode pri ktorom vo filmoch iba krútim hlavou,trápnym "vtípkom" a podobne. Obrovské sklamanie. ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Pro podobný filmy mám od dob Scary Movie (jedničky...) zvláštní slabost.... ale stará matematická pravda praví že co je moc, to je moc... V dobách, kdy jsem viděl SM 1 mi taky bylo něco okolo dvanácti let... A od té doby už sem se asi na věci začal dívat trochu jinak... Tak alespoň za tu nostalgii... ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně kazet.. O halloweenu dostane za úkol doručit videokazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele,Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a expřítelkyni Nadine která jde za indiánku.. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů . Freddy Grueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead.... Spojení této bláznivé parodie však u mě nijak zvlášt nezabodovala. Film mě převážně nudil, ale za nostalgickou vzpomínku na hororové legendy dávám 2 hvězdy ** ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ken Kirzinger je jediným hercem v tomto filmu, který předtím ztvárnil postavu z hororu. Hrál Jasona Voorheese ve Freddy vs. Jason (2003), zatímco v tomto filmu hraje Masona, který Jasona paroduje. (biker)

Reklama

Reklama